The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.481.476
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: The Friendzone Club
chutac kaže...

Ne uvijek.

Kolega iz razreda je narkoman.

Jednom je na sat došao napušen kao majka i vidjelo se da nije svjestan toga što govori.

Profesor iz pov. ga ispituje te ga pita koliko su dugačke zidine oko Dubrovnika i ovaj veli "Tisuću devetsto devedeset prve"

Popularni, "kul" klinci se pretvaraju, a ovi narkomani i pijanice ne, oni su luđaci. {#}

tocno tako, ima ljudi kojima to pretvaranje stvarno nista ne znaci i tocno se zna koji su koji. inace ja sam dosta izbirljiv po pitanju drustva i otvoreno odhebem ljude koji mi se ne svidaju, nisam jedan od onih koji su pred njima super a poslije ih ogovaraju tako da svi koji su bili kod mene su normalni(kolko tolko).

16 godina
The Friendzone Club

Ok momče, slike su ti legit.

A djevojke radije ne bih komentirao{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina
neaktivan
chutac kaže...
Jednom je na sat došao napušen kao majka i vidjelo se da nije svjestan toga što govori.

Normalno kad je marica halucinogen u znatnim količinama. Kada si u filmu onda nisi na zemlji. Ali to se ne računa... ;)

Btw. čisto da se razumijemo. On je itekako svjestan onoga što govori, ali vi niste svjesni onoga što on vidi/čuje.

What Andy giveth, Bill taketh away.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 14:03 (rustweaver).
16 godina
mind_challenge kaže...

Ok momče, slike su ti legit.

A djevojke radije ne bih komentirao{#}

kao sto sam reko, nemam razloga za laganje.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Mogu ja dobiti dokaze da ti vjerujem 100%  {#}?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:48 (peterstern9).
15 godina
The Friendzone Club

to vi mislite da mozete, one se samo tako pretvaraju

ako pusite travu ne znaci da ste vi ko djeca i da vam ljudi mogu raditi i govoriti sta hoce a da vi u to povjerujete

kad ste na puseni to vam je kao da ste pijani samo vam je sve smijesno, veseli ste itd

a to ko vam je rekao da tako djeluje, laze vas

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
win4crazzy kaže...

to vi mislite da mozete, one se samo tako pretvaraju

ako pusite travu ne znaci da ste vi ko djeca i da vam ljudi mogu raditi i govoriti sta hoce a da vi u to povjerujete

kad ste na puseni to vam je kao da ste pijani samo vam je sve smijesno, veseli ste itd

a to ko vam je rekao da tako djeluje, laze vas

pa naravno da nebi neka dobra cura koja nikom neda dala samo ako uzme travu, ali cure koje zele ovako nesto, kad uzmu travu su jos lakse, ali kako ti kazes, mozda se prave tako da poslije mogu opravdat svoje postupke travom.

15 godina
The Friendzone Club

vjeruj mi, 100% si svjestan, znam, ne iz osobnog iskustva, ali znam nebitno kako

sve ti je smijesno i usporen si i to je to

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Gdje su slike?

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
14 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Gdje su slike?

PM ga

battlelog:KICKASS_HR
16 godina
The Friendzone Club

slike saljem na pm ali vas molim da ih ne dijelite negdje i to, jer nebi zelio bas potpuno narusit neciju privatnost.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

aj salji,pa brisem td :D

EDIT:dobar ti je bazen...intex? {#} btw,nisam ti ni bio stavio td :P

01001010011001010110001001100101011011010010000001101111011011100110111101100111001000000111010001101011011011110010000001110000011100100110010101110110011011110110010001101001
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 15:42 (kivic15).
15 godina
The Friendzone Club

I ja bih volio da vidim slike :)

You better run, you better take cover!
16 godina
kivic15 kaže...

aj salji,pa brisem td :D

EDIT:dobar ti je bazen...intex? {#}

dap, 4.5 metara promjer, 1,10 m dubina.

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Aj, i mene zanima taj bazen.... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Aj, i mene zanima taj bazen.... 

Ma to ti radi bazena,da,da {#}

01001010011001010110001001100101011011010010000001101111011011100110111101100111001000000111010001101011011011110010000001110000011100100110010101110110011011110110010001101001
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ajde dosta {#}

imate PM za slike,ne morate tu molit

battlelog:KICKASS_HR
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sve je legit

Pingu ;)
16 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

A pari da ima što vidjet kod tih piplica... još bi mogao i u zatvor ako njih budem gledao.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
kivic15 kaže...

A pari da ima što vidjet kod tih piplica... još bi mogao i u zatvor ako njih budem gledao.

Ma zayebavam se...Nemaš šta vidit,al čini mi se da su punoljetne tako da... xD

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:47 (peterstern9).
16 godina
The Friendzone Club

jedna ima 18 a ostale 17.

16 godina
mar123 kaže...

jedna ima 18 a ostale 17.

Onda si mogao tu uslikati i bez dodatne opreme  {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
The Friendzone Club

je da, doc cu joj i rec, daj ti stani tamo da te ja uslikam, reko sam da su lake, nisam reko da bi se dale slikat gole, vjerojatno da znaju da sam ih sliko gole bi pokupio par samarcina. ali vi bi sigurno gledali di je fotic u tom trenutku.

15 godina
athlon64 kaže...

Aj triba bi ja na ispricat sta je na kraju bilo nakon svih mojih prica koje ste slusali :), znaci prvo ona mala sta me vozala 4 miseca, pa ova crna. Da bi na kraju zavrsija s skroz trecom i bia zadovoljan. Tia bi neke stvari obijasnit. Naletia sam na curu koje je za 17 godina neviđeno zrela i pametna. I naravno, nije trebalo igrat nikakve igrice, nije trebalo nikoga glumit i nikoga osvajat. Samo je trebalo bit iskren i pokazat ko si i sta stvarno zelis. Iako ce dosta ljudi hejtat na cinjenicu da si ne nalazim curu samo da bi je jeb_a.  Koliko sam vidio ima ovde forumasa koji u vezi traze srecu. Ostali mogu prestat citat ovdje.Hvala.

Znaci do sad smo raspravljali o nezrelim tinejđerkama kojim treba glumit odbojnog frajera da bi te mjesec dana vozale kao trofej dok im ne dosadis i vide nekog drugog. To odgovara momcima koji se zele okoristit. Ne ekipi koja zeli kvalitetnu vezu. Ako vam je stvarno stalo nema smisla citat tutoriale "how to win a girls heart" and shit... Kad nađete curu koja ce znat cijenit vase kvalitete onda imate ono sta zelite. Nisam nikad mislija da cu naletit na to ali cura je stvarno pala na moju iskrenost i zrelost i to joj znaci. A u principu sam napravia sve sta bi treba da se friendzoneam. Osim sta sam joj 2 dana nakon sta sam je upozna reka da joj vjerojatno necu moc bit prijatelj na duge staze. 3 tjedna kasnije i u vezi smo. Hocu rec, bilo bi bolje da ne gubite vrijeme prilagođavajuci se jeftinim nezrelim tinejđerkama jer da bi osvojili takve trebate imat bend i vozit auto. A momci koji traze u stvari kvalitetnu vezu sa 17 godina su ocito malo zreliji od toga. Pa jednostavno se potrudite nac inteligentnu curu koja ce to cijenit. Meni je trebalo ni vise ni manje nego 4 godine. Ne zelim nikoga obeshrabrivat. Samo razmislite. Ta cura kojoj se upucavam, do cega je njoj u stvari stalo a do cega je meni stalo? Jer kad udete u vezu s takvom mogli bi se mjesec dana kasnije razocarat vise nego bi se razocarali da vas je odma odbila. Prijatelju mi se desilo. Good luck {#}

Citiram sam sebe cisto da mozete pratit situaciju jer mi treba savjet.

Dakle savjet je u vezi cure koju sam spomenuo povise s kojom je sve kako izgleda super. Međutim imamo mali problemcic (as expected) pa mi triba pomoc.

Znaci od 1.7 smo u vezi i sve mi se cinilo perfektnim. Krenuli smo nakon par tjedana prijateljstva tako da naravno nismo ocekivali da ce sve gorit od pocetka. Super nam je, ja sam kod nje nasa sve sta mi triba i ona kod mene. Ali ona mi se par puta pozalila da je jos uvjek malo hladna i da joj to tesko pada. Da joj se sviđam i da viruje da ce ovo uspit ali da jos uvik nema toliko emocija koliko bi tila. I ona se stalno opterecuje tim. Ne odustaje ali se opterecuje. Meni nije bas jasno. 1. sta je normalno da za sad nema toliko emocija jer nemam ni ja, rano je jos i nista se nije desilo na pravi pogled. Ali prema onome sto se meni cini njoj je stvarno super i uziva ali je jos nezadovoljna sobom. Nije mi jasno zasto se toliko tereti i ne da si jos vremena, jos dosta vremena. Dakle recimo da imamo ovakvu situaciju. Bili smo prijatelji međutim cura je vidila da kod mene nalazi sve sto trazi od partnera i zrela je pa je dala priliku i polagala velike nade u to. Ali sad je malo razocarana sobom. Sto savjetujete i koliko mislite da treba vremena pravim emocijama? Meni se sve cini normalno. 

EDIT: Također imala je prije mene vezu od 2 godine koja je propala prije 6 mjeseci. Zaboravila je na to sve ali je li moguce da ju to jos koci?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 16:55 (athlon64).
16 godina
The Friendzone Club

ne koci ju to, jednostavno mislim da si odlican i smatra da si ti osoba s kojom treba bit ali nista s te strane ne osjeca jos. ja sam isto kad sam uso u vezu bio bez tih osjecaja, mislim cura mi je bila dobra, svidala mi se, zgodna je i privlaci na taj nacin ali nisam nista osjecao prema njoj, cak se jednom naljutila jer kad mi je rekla volim te, ja nisam nista odgovorio jer smatram da za te dvije rijeci treba proc dosta vremena a ne razbacivat se njom jer ljudi onda ostaju razocarani kao ja na kraju te veze.

iskreno, bojim se vise ulazit u veze, komplicirano mi je to, bojim se da cu ostat razocaran jer ce me osoba koju cu zavoljet ostavit, zato vise volim zabrijat s frendicama, s nepoznatim curama, malo zeke peke opet s frendicama i opet si slobodan ko ptica i punog novcanika. naravno ne kazem da se netreba u vezu, treba, treba uvijek uzet curu prema kojoj osjecas nesto super, nazalost ja taj osjecaj nemam zbog proslog razocaranje, moje zaljubljivanje vam traje nekih 2 dana i to se zaljubim u curu koja mi je bila simpaticna na cugi ili negdi. valjda ce doc jednom opet neka dobra.

13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
athlon64 kaže...

Aj triba bi ja na ispricat sta je na kraju bilo nakon svih mojih prica koje ste slusali :), znaci prvo ona mala sta me vozala 4 miseca, pa ova crna. Da bi na kraju zavrsija s skroz trecom i bia zadovoljan. Tia bi neke stvari obijasnit. Naletia sam na curu koje je za 17 godina neviđeno zrela i pametna. I naravno, nije trebalo igrat nikakve igrice, nije trebalo nikoga glumit i nikoga osvajat. Samo je trebalo bit iskren i pokazat ko si i sta stvarno zelis. Iako ce dosta ljudi hejtat na cinjenicu da si ne nalazim curu samo da bi je jeb_a.  Koliko sam vidio ima ovde forumasa koji u vezi traze srecu. Ostali mogu prestat citat ovdje.Hvala.

Znaci do sad smo raspravljali o nezrelim tinejđerkama kojim treba glumit odbojnog frajera da bi te mjesec dana vozale kao trofej dok im ne dosadis i vide nekog drugog. To odgovara momcima koji se zele okoristit. Ne ekipi koja zeli kvalitetnu vezu. Ako vam je stvarno stalo nema smisla citat tutoriale "how to win a girls heart" and shit... Kad nađete curu koja ce znat cijenit vase kvalitete onda imate ono sta zelite. Nisam nikad mislija da cu naletit na to ali cura je stvarno pala na moju iskrenost i zrelost i to joj znaci. A u principu sam napravia sve sta bi treba da se friendzoneam. Osim sta sam joj 2 dana nakon sta sam je upozna reka da joj vjerojatno necu moc bit prijatelj na duge staze. 3 tjedna kasnije i u vezi smo. Hocu rec, bilo bi bolje da ne gubite vrijeme prilagođavajuci se jeftinim nezrelim tinejđerkama jer da bi osvojili takve trebate imat bend i vozit auto. A momci koji traze u stvari kvalitetnu vezu sa 17 godina su ocito malo zreliji od toga. Pa jednostavno se potrudite nac inteligentnu curu koja ce to cijenit. Meni je trebalo ni vise ni manje nego 4 godine. Ne zelim nikoga obeshrabrivat. Samo razmislite. Ta cura kojoj se upucavam, do cega je njoj u stvari stalo a do cega je meni stalo? Jer kad udete u vezu s takvom mogli bi se mjesec dana kasnije razocarat vise nego bi se razocarali da vas je odma odbila. Prijatelju mi se desilo. Good luck {#}

Citiram sam sebe cisto da mozete pratit situaciju jer mi treba savjet.

Dakle savjet je u vezi cure koju sam spomenuo povise s kojom je sve kako izgleda super. Međutim imamo mali problemcic (as expected) pa mi triba pomoc.

Znaci od 1.7 smo u vezi i sve mi se cinilo perfektnim. Krenuli smo nakon par tjedana prijateljstva tako da naravno nismo ocekivali da ce sve gorit od pocetka. Super nam je, ja sam kod nje nasa sve sta mi triba i ona kod mene. Ali ona mi se par puta pozalila da je jos uvjek malo hladna i da joj to tesko pada. Da joj se sviđam i da viruje da ce ovo uspit ali da jos uvik nema toliko emocija koliko bi tila. I ona se stalno opterecuje tim. Ne odustaje ali se opterecuje. Meni nije bas jasno. 1. sta je normalno da za sad nema toliko emocija jer nemam ni ja, rano je jos i nista se nije desilo na pravi pogled. Ali prema onome sto se meni cini njoj je stvarno super i uziva ali je jos nezadovoljna sobom. Nije mi jasno zasto se toliko tereti i ne da si jos vremena, jos dosta vremena. Dakle recimo da imamo ovakvu situaciju. Bili smo prijatelji međutim cura je vidila da kod mene nalazi sve sto trazi od partnera i zrela je pa je dala priliku i polagala velike nade u to. Ali sad je malo razocarana sobom. Sto savjetujete i koliko mislite da treba vremena pravim emocijama? Meni se sve cini normalno. 

EDIT: Također imala je prije mene vezu od 2 godine koja je propala prije 6 mjeseci. Zaboravila je na to sve ali je li moguce da ju to jos koci?

Nazalost cini mi se da si ti rebound guy ( google it ). Dvije godine veze nije malo i vjeruj mi nije ga pribolila. Da sam ja na tvom mjestu ostavio bi je i krenio dalje, netreba ti netko tko pati za drugim.

15 godina
The Friendzone Club

Sta se tebe tice savjetovao bi ti da skupis muda se upištat u veze jer si svjestan da moras jednom nac pravu osobu a ne nekoga za zabavu. Meni se nikad nije gubilo vrijeme na kratkotrajne zabave. A ni njoj, tj stalo nam je do istih stvari. Samo ona nije toliko zapaljena jos i to joj smeta. A meni se cini da je to normalno i rano i kod mene se emocije polako razvijaju. 

EDIT: Quidizz vjeruj mi ne pati za njim. Rekla mi je da joj se lik zgadija otkad je vidila ko je jer je psihopat i nije joj da mira 3 miseca kasnije. Da je prije plakala za njim al da joj vise nebi palo na pamet pogledat ga. I rekla mi je pogotovo otkad smo mi u vezi da ga je totalno zaboravila. Ne laže prema tonu kojim je to govorila. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 17:08 (athlon64).
16 godina
athlon64 kaže...

Sta se tebe tice savjetovao bi ti da skupis muda se upištat u veze jer si svjestan da moras jednom nac pravu osobu a ne nekoga za zabavu. Meni se nikad nije gubilo vrijeme na kratkotrajne zabave. A ni njoj, tj stalo nam je do istih stvari. Samo ona nije toliko zapaljena jos i to joj smeta. A meni se cini da je to normalno i rano i kod mene se emocije polako razvijaju. 

EDIT: Quidizz vjeruj mi ne pati za njim. Rekla mi je da joj se lik zgadija otkad je vidila ko je jer je psihopat i nije joj da mira 3 miseca kasnije. Da je prije plakala za njim al da joj vise nebi palo na pamet pogledat ga. I rekla mi je pogotovo otkad smo mi u vezi da ga je totalno zaboravila. Ne laže prema tonu kojim je to govorila.

da ali kazem ti, nijedna osoba se nije pojavila za koju bi se uopce iso i borit da udem u vezu, kuzis, znaci sve su te cure oko mene fizicki privlacne, dobre za razgovor, ono oke osobe, ali nijedna ono sto bi reko, pa ti si ta s kojom bi ja htio bit u vezi. naravno, da ja udem u vezu s nekom od ovih vjerojatno bi ju zavolio, ali dogodilo bi se razocaranje jer sam ulazak u tu vezu je bio glup i nije ono sto sam trazio. zato ja mislim da ulazak u vezu s krivom osobom je gluplji nego bit s curama na jednu noc. s ovim drugim bar znas na cem si.

i da, jos uvijek mislim da nije problem u tom njemom bivsem, nego samo joj treba vremena da te zavoli, doc ce to.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice