sta napravit kad vam zensko kaze: "ne mogu s tobom, a ne mogu bez tebe.." ?
tko tu koga?!
tko tu koga?!
tko tu koga?!
You've been friendzoned.
tko tu koga?!
Welcome to the club.
tko tu koga?!
pa bilo bi pozeljno da ti nju
Hahah
Ljudi, hvala vam! Sad se osjecam prihvaceno u ovoj temi :D
tko tu koga?!
You've been friendzoned.
Au, ovo je već paradoksalno friendzone-anje. Dovela na sasvim drugi nivo.
tko tu koga?!
Jednostavno joj reci: e pa morat ces izabrat jedno od to dvoje.
U jednoj recenici si sve obijasnia i da si najbolju šansu da budete u vezi. Sto se vjerojatno nece dogodit. Ali s vremenom je ionako neces imat snage gledat ko prijateljicu ako ti se stvarno sviđa.
sta napravit kad vam zensko kaze: "ne mogu s tobom kao dečkom, a ne mogu bez tebe kao prijatelja.." ?
tko tu koga?!
mislim da je ovo htjela reć
sta napravit kad vam zensko kaze: "ćao" ?
FTFY
jaoo...kakav mi je bratic odjeb dobio cura mu je rekla da ga previse cijeni kao prijatelja i ne moze bit s njim,ne moze si dopustiti da ga slucajno ne bi izgubila
da joj da onaj ultimatum o kojem sam citao?
Ma kakav hebeni ultimatum?
Jednostavno: "sorry ali ja ti više ne mogu biti samo prijatelj." Istjerati stvar na čistac, jer ništa ne bude dobio održavanjem postojeće situacije. To je mazohizam. Bez igrica, karte na stol pa tko živ tko mrtav.
Što volite komplicirati... sad si me natjerao da piskaram u ovoj temi :D
jaoo...kakav mi je bratic odjeb dobio cura mu je rekla da ga previse cijeni kao prijatelja i ne moze bit s njim,ne moze si dopustiti da ga slucajno ne bi izgubila
Situacija je jako čista. Reci bratu da bude muškarac, uzme u ozbir cinjenicu da je ne moze i ne zeli gledat kao prijateljicu i kaze joj da prijatelji vise nece bit i da ce ga na taj nacin sigurno izgubit. I nek joj onda nestane iz zivota. U potpunosti. Tako ima najvecu sansu da mu se kasnije javi. A ako mu se ne javi, nista, nek ide dalje i ne vraca joj se u zivot jer ce samo sebe sjeb_avat.
Situacija je jako čista. Reci bratu da bude muškarac, uzme u ozbir cinjenicu da je ne moze i ne zeli gledat kao prijateljicu i kaze joj da prijatelji vise nece bit i da ce ga na taj nacin sigurno izgubit. I nek joj onda nestane iz zivota. U potpunosti. Tako ima najvecu sansu da mu se kasnije javi. A ako mu se ne javi, nista, nek ide dalje i ne vraca joj se u zivot jer ce samo sebe sjeb_avat.
Šta znači bit muškarac? Sebični egoist?
Šta znači bit muškarac? Sebični egoist?
Nažalost kad govorimo o nezrelim tinejđerkama, da. Uostalom pošten je, ona je ta koja ovde mulja. Jer rec da mu ne moze bit cura jer ga ne zeli izgubit ko prijatelja je svi smo svjesni glupost. To bi cak znacilo,sviđas mi se ali necu riskirat. Yeah right. Istina je da joj je on totalno neprivlacan. A kad ona mulja onda i on moze bit sebicni egoist. Nek se nauci kazat problem u facu pa ce razilazak bit normalan i pošten.
Ma kakav hebeni ultimatum?
Jednostavno: "sorry ali ja ti više ne mogu biti samo prijatelj." Istjerati stvar na čistac, jer ništa ne bude dobio održavanjem postojeće situacije. To je mazohizam. Bez igrica, karte na stol pa tko živ tko mrtav.
A šta ako netko voli igrice? Zašto govoriš ovakve stvari? Ja volim Doter i malo sam se uvredio.
Btw. Pic related.
Vjerojatno bi to i ja trebao napraviti, jer ovak se čini nemogućim i dalje ostati dobar frend s njom,
i jednostavno odustati ne znajući da baš aposulotno nikad me nije vidjela u drugom svijetlu osim prijateljskom.
Da odmjerim kolko je to prijateljstvo obostrano, hmm, teško, jer više manje za mene nikakve koristi od toga prijateljstva,
al nisam takva osoba da bi gledal na to tak, jer si nebi bio dobar s njom onda od početka kad sam vidio njezinu situaciju.
Teško, ak ne nemoguće mi je praviti se koda smo samo frendovi, jer mi to jednostavno nije dovoljno s njom, a nemrem se otrgnuti od pomisli da bi možda moglo biti neke,
nemrem prestati gledati ju na taj način, idem na fb vidim ju online, i njezine notifikacije, idemo van, neko se uvijek dogovori pa se sretnemo s njom i frendicama i tako krug.
A dok god to traje, ja ju nemrem zaboraviti.
Prošlo je više od godinu dana od kad sam zadnji put neke pokušaval s njom, neću da se žderem možda je promijenila mišljenje itd.
Ovo već traje dosta dugo, imala je vremena si promisliti, kod mene nema "možda" nakon tak dugo vremena, DA ili NE mi treba.
Jednostavno bum moral izaći na čisto pred njom sa svim ke imam za reći i riskirati,
ili bude mi se posrećilo pa bude zainteresirana, ili dobijem odjeb opet, pa znam na čemu sam, mogu odustati i pustiti si mira od nje,
maknuti je s fb-a, ne izlaziti jedno vrijeme u sastavu društva gdje bum često dolazil u kontakt s njom i slično.
Inače se nebum riješil tih osjećaja, znam od prvi put kolko je teško bilo, i spasilo me jedino kaj je otišla raditi van pa ju nisam viđal dugo.
Tako ti to ide, vidim da već i sam znaš da buš opet odjeba pokupil. Ali i neka, to ti treba kao kaj je i meni trebalo da se maknem od nje i krenem dalje. Pozovi ju, reci kaj ti je na srcu, možda se kaj promjenilo, možda, vidiš situaciju i gotovo. Nema smisla da te to stalno ždere, rješi to zauvijek. I probaj ju dobit nasamo, nikakvi frendovi i gluposti. Javi nam poslije. ;) (Sretno)
Evo, trebalo mi je borme mjesec dana, al moje muke su gotove, ak se ko sjeća, objasnio svoju situaciju ovdje da ne pišem ponovno.
Znači, nismo se jedno vrijeme vidli ni čuli, kojih 2,3 tjedna, jednom se vidli vani i ona pita ke se niš ne javljam lol.
To je bilo prošlu subotu, i ja joj u nedjelju pošaljem poruku, "ke stvaraš itd. i da moremo koju večer prejti na cugu da malo popričamo
(imao sam u planu u biti reći joj sve ke mi je na duši, i htio sam to isključivo uživo, bez tipkanja, razmišljanja itd).
I ona odgovori, "sorr nemam vremena, pemo drugi put"
Znao sam odmah na čemu sam, mada nisam baš očekivao takav odg, (očekivao odjeb, al tek na cugi, a ne odjeb za cugu haha)
Prekipjelo mi je, i napisao sam ono kak nema vremena jedamput u mjesec dana da prejde na jednu cugu s frendom, pa je počela pametovati kak ne stigne itd.
Napisao doslovno bibliju ke god me muči u vezi nje i mojih osjećaje.
Odgovor je bio u stilu, ona nemre ulaziti sad u vezu, ima previše drugih brigi i obavezi, a neće nikoga povrijediti i slične stvari.
Znaš da su laži čim ona "nemre" najti sat vremena za "frenda", ja našao vremena za bilo kojeg frenda bez obzira ke da doma radim.
Reko sam joj da nemogu tak više kontaktirati s njom niti išta slično, nije prijateljstvo to pravo, da me kontaktira samo kad treba nešto i još malo se rasprava produljila.
Uglavnom, nije prošlo nekoliko sati već me izbrisala sa facebooka hehe.
I tak je naše veliko prijateljstvo puklo u 2 sata nakon ke sam samo iskreno napisal ke osjećam, nije bilo tu budućnosti, prekasno to skužio, al znate kak se kaže, nada umire zadnja.
iz ovog sto si napiso da se skuzit da je cura obicna kuja.
"Odgovor je bio u stilu, ona nemre ulaziti sad u vezu, ima previše drugih brigi i obavezi, a neće nikoga povrijediti i slične stvari."
...klasika... -.-
To je kak dok ti na razgovoru za posao kazu: "budemo vas nazvali, ne morate ostavljati broj".
ke?
Aj triba bi ja na ispricat sta je na kraju bilo nakon svih mojih prica koje ste slusali :), znaci prvo ona mala sta me vozala 4 miseca, pa ova crna. Da bi na kraju zavrsija s skroz trecom i bia zadovoljan. Tia bi neke stvari obijasnit. Naletia sam na curu koje je za 17 godina neviđeno zrela i pametna. I naravno, nije trebalo igrat nikakve igrice, nije trebalo nikoga glumit i nikoga osvajat. Samo je trebalo bit iskren i pokazat ko si i sta stvarno zelis. Iako ce dosta ljudi hejtat na cinjenicu da si ne nalazim curu samo da bi je jeb_a. Koliko sam vidio ima ovde forumasa koji u vezi traze srecu. Ostali mogu prestat citat ovdje.Hvala.
Znaci do sad smo raspravljali o nezrelim tinejđerkama kojim treba glumit odbojnog frajera da bi te mjesec dana vozale kao trofej dok im ne dosadis i vide nekog drugog. To odgovara momcima koji se zele okoristit. Ne ekipi koja zeli kvalitetnu vezu. Ako vam je stvarno stalo nema smisla citat tutoriale "how to win a girls heart" and shit... Kad nađete curu koja ce znat cijenit vase kvalitete onda imate ono sta zelite. Nisam nikad mislija da cu naletit na to ali cura je stvarno pala na moju iskrenost i zrelost i to joj znaci. A u principu sam napravia sve sta bi treba da se friendzoneam. Osim sta sam joj 2 dana nakon sta sam je upozna reka da joj vjerojatno necu moc bit prijatelj na duge staze. 3 tjedna kasnije i u vezi smo. Hocu rec, bilo bi bolje da ne gubite vrijeme prilagođavajuci se jeftinim nezrelim tinejđerkama jer da bi osvojili takve trebate imat bend i vozit auto. A momci koji traze u stvari kvalitetnu vezu sa 17 godina su ocito malo zreliji od toga. Pa jednostavno se potrudite nac inteligentnu curu koja ce to cijenit. Meni je trebalo ni vise ni manje nego 4 godine. Ne zelim nikoga obeshrabrivat. Samo razmislite. Ta cura kojoj se upucavam, do cega je njoj u stvari stalo a do cega je meni stalo? Jer kad udete u vezu s takvom mogli bi se mjesec dana kasnije razocarat vise nego bi se razocarali da vas je odma odbila. Prijatelju mi se desilo. Good luck
Imam pitanje za vas, jako mi je žao što ga uopće moram postavljati.Ima jedna cura ono fakat dobra osoba, pametna, uvijek mi se ona javlja na skypu i fejsu, stalno želi na kavu itd... jedini problem je što meni osobno nije lijepa, onak baš u faci, evo grizem se radi toga, iako nije presudno izgled isto igra ulogu.. ono ne tražim ribetinu ali stvarno ne znam šta bi.. da ju friendzonam? ne želim ispasti šupak pa da tako dobru curu odbacim.. al opet ko bi bio zadovoljan s nečim što mu se ne sviđa.. pomozite
Imam pitanje za vas, jako mi je žao što ga uopće moram postavljati.Ima jedna cura ono fakat dobra osoba, pametna, uvijek mi se ona javlja na skypu i fejsu, stalno želi na kavu itd... jedini problem je što meni osobno nije lijepa, onak baš u faci, evo grizem se radi toga, iako nije presudno izgled isto igra ulogu.. ono ne tražim ribetinu ali stvarno ne znam šta bi.. da ju friendzonam? ne želim ispasti šupak pa da tako dobru curu odbacim.. al opet ko bi bio zadovoljan s nečim što mu se ne sviđa.. pomozite
Baci sliku pa da vidimo jel valja šta
Ako velim da ne valja onda ne valja naravno svatko ima svoj ukus, ali zamislite neku curu koja je super osoba, ali ima ružnu facu. Zamislite svoj primjer. Što biste napravili?
Ne radi ono što ne želiš da drugi rade tebi. :)
Ako velim da ne valja onda ne valja naravno svatko ima svoj ukus, ali zamislite neku curu koja je super osoba, ali ima ružnu facu. Zamislite svoj primjer. Što biste napravili?
Ako joj ne mozes prec preko fizickog izgleda morat ces je friendzoneat. Ali bi bilo pošteno od tebe da sjednes i raspravis to s njom ako mislis da ti se nabacuje. Pa neka odluci jel ti zeli bit prijateljica ili ne.
Aj triba bi ja na ispricat sta je na kraju bilo nakon svih mojih prica koje ste slusali :), znaci prvo ona mala sta me vozala 4 miseca, pa ova crna. Da bi na kraju zavrsija s skroz trecom i bia zadovoljan. Tia bi neke stvari obijasnit. Naletia sam na curu koje je za 17 godina neviđeno zrela i pametna. I naravno, nije trebalo igrat nikakve igrice, nije trebalo nikoga glumit i nikoga osvajat. Samo je trebalo bit iskren i pokazat ko si i sta stvarno zelis. Iako ce dosta ljudi hejtat na cinjenicu da si ne nalazim curu samo da bi je jeb_a. Koliko sam vidio ima ovde forumasa koji u vezi traze srecu. Ostali mogu prestat citat ovdje.Hvala.
Znaci do sad smo raspravljali o nezrelim tinejđerkama kojim treba glumit odbojnog frajera da bi te mjesec dana vozale kao trofej dok im ne dosadis i vide nekog drugog. To odgovara momcima koji se zele okoristit. Ne ekipi koja zeli kvalitetnu vezu. Ako vam je stvarno stalo nema smisla citat tutoriale "how to win a girls heart" and shit... Kad nađete curu koja ce znat cijenit vase kvalitete onda imate ono sta zelite. Nisam nikad mislija da cu naletit na to ali cura je stvarno pala na moju iskrenost i zrelost i to joj znaci. A u principu sam napravia sve sta bi treba da se friendzoneam. Osim sta sam joj 2 dana nakon sta sam je upozna reka da joj vjerojatno necu moc bit prijatelj na duge staze. 3 tjedna kasnije i u vezi smo. Hocu rec, bilo bi bolje da ne gubite vrijeme prilagođavajuci se jeftinim nezrelim tinejđerkama jer da bi osvojili takve trebate imat bend i vozit auto. A momci koji traze u stvari kvalitetnu vezu sa 17 godina su ocito malo zreliji od toga. Pa jednostavno se potrudite nac inteligentnu curu koja ce to cijenit. Meni je trebalo ni vise ni manje nego 4 godine. Ne zelim nikoga obeshrabrivat. Samo razmislite. Ta cura kojoj se upucavam, do cega je njoj u stvari stalo a do cega je meni stalo? Jer kad udete u vezu s takvom mogli bi se mjesec dana kasnije razocarat vise nego bi se razocarali da vas je odma odbila. Prijatelju mi se desilo. Good luck
Sve si rekao!
Sad sam neko vrijeme u vezi s jednom curom koju znam 3 ili 4 godine, i bili smo jako dobri frendovi. Bas je super imati nekoga s kim možeš ozbiljno razgovarat, a ne da ti ona govori kak se njezina frendica hebala s xyz muskaraca ili kak ona tam cura ima fensi patike....
E, da imam 18 god.
Imam ja jednu takvu frendicu, dugo sam se vucarao s njom. Poslije sam joj objasnio da sam zaljubljen u drugu ali svakak kad bi izašli bilo je svega.
Za ovu trenutnu curu ni nezna,a izbjegavam je jer mi je bed ići nekam s njom jer znam kaj očekuje. Inaće nije baš ružna,nego se samo ne mogu vidjet s njom...
Eto da se i ja pridružim veoma zanimljivoj temi...Sad bi ja mogo pisati i pisati o mojim iskustvima ali sve je to već prežvakano mnogo puta...Ali iz svih tih iskustava naučio sam par stvari... Ili ideš full man mode: ON (sjedneš sa osobom i iskreno i bez ulizivanja i pretjerivanja i prese*avanja kažeš kakvo je stanje) ili živiš iz dana u dan u zabludi i nadi da će "nešto" biti... Nada je kurva koja umire zadnja i koja ima AIDS tako da od toga nema ništa. Što vas košta reći osobi koju volite što vam leži na srcu? Ništa. Na kraju ćete možda misliti da ste gubitnik ali niste. Gubitnik je samo ta osoba koja vas nezna cijeniti i gledati kao nešto više od "prijatelja". Ovo "prijatelj" uzmite sa zrncem soli, one vas tako mogu nazvati samo da bi ste se osjećali bolje a u principu samo vam je još gore i gore i onda kreće problem do problema. Ne dopustite si takvo što. Ako je neka osoba zaista vrijedna vas ona će to osjetiti i znat će vas cijeniti bolje nego itko drugi. Zato dragi moji bug-ovci ne dopustite da se netko poigrava na račun prijateljstva jer muško ženska prijateljstva ne postoje. Postoje samo ljubavnici,oni koji će to tek postati i oni koji su bili ljubavnici.
Eto toliko od mene...
Sve si rekao!
Sad sam neko vrijeme u vezi s jednom curom koju znam 3 ili 4 godine, i bili smo jako dobri frendovi. Bas je super imati nekoga s kim možeš ozbiljno razgovarat, a ne da ti ona govori kak se njezina frendica hebala s xyz muskaraca ili kak ona tam cura ima fensi patike....
E, da imam 18 god.
Eto ga, izgleda da si našao sebi ravnu. I sad nece bit problema. Bar ne glupih. Uzivaj
Eto da se i ja pridružim veoma zanimljivoj temi...Sad bi ja mogo pisati i pisati o mojim iskustvima ali sve je to već prežvakano mnogo puta...Ali iz svih tih iskustava naučio sam par stvari... Ili ideš full man mode: ON (sjedneš sa osobom i iskreno i bez ulizivanja i pretjerivanja i prese*avanja kažeš kakvo je stanje) ili živiš iz dana u dan u zabludi i nadi da će "nešto" biti... Nada je kurva koja umire zadnja i koja ima AIDS tako da od toga nema ništa. Što vas košta reći osobi koju volite što vam leži na srcu? Ništa. Na kraju ćete možda misliti da ste gubitnik ali niste. Gubitnik je samo ta osoba koja vas nezna cijeniti i gledati kao nešto više od "prijatelja". Ovo "prijatelj" uzmite sa zrncem soli, one vas tako mogu nazvati samo da bi ste se osjećali bolje a u principu samo vam je još gore i gore i onda kreće problem do problema. Ne dopustite si takvo što. Ako je neka osoba zaista vrijedna vas ona će to osjetiti i znat će vas cijeniti bolje nego itko drugi. Zato dragi moji bug-ovci ne dopustite da se netko poigrava na račun prijateljstva jer muško ženska prijateljstva ne postoje. Postoje samo ljubavnici,oni koji će to tek postati i oni koji su bili ljubavnici.
Eto toliko od mene...
Bravo momcino .Potpis! I kao sta sam vec 100 puta rekao. MAN MODE ON. Rijesi problem. Ajde dalje! Nađi onu koja ce te volit kako zasluzujes. Ne trazi srecu u laznim rijecima: volim te ko prijatelja.
Ne mogu bit s tobom, a ni bez tebe :S
Said no man ever