Nervira me Severinino nerođeno kopile
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nerviraju me ljudi koji se prave pametni.
Nerviraju me ljudi koji se qurce po internetu a irl se ne usude reci ni jednu od tih rijeci nekom u facu.
Živcira me kada nešto moram iščekivati...
zivcira me kad nakon s*anja moram pod tus jer nema sanse da se uspijem s papirom pobrisat...
živcira me kada mi komp šteka, zvuk usisavača, sestra, škola, kada me netko poprska dok spavam na plaži, dernjava male kopiladi, kiša...
Kad neko drzi stvari u celofanu obicno daljinski i stolice
ja imam daljinske u celofanu cijeli zivot i vjeruj mi nebi vjerovao kako se tako uscuva, ovak kad ides znojnim rukama preko ljeta sve tipke se zgule, a kad ti je u celofanu daljinski je kao nov.
nervira me kad nestane mineralne pa moram pit samo vino
Nervira me kad me na BOL-u ignoriraju kad trebam pomoč.
Nervira me kad me na BOL-u ignoriraju kad trebam pomoč.
nervira me kad netko napiše pomoČ
Nervira me kad nešto napravim na brzinu pa kasnije žalim..
nervira me kad me netko pita : "kak si ?" i "šta ima?"
Šta imaaa?
Šta imaaa?
Barutaaaaa...
Nervira me kad me netko nervira...
Šta imaaa?
Barutaaaaa...
Nervira me kad me netko nervira...
indukcija.
fino.
i nervira me kad mi netko stavi TD samo zato što je nepismen, kao ovaj gore...
Pogledaj moje fanove, hehe, na svaki post barem 2-3 TD bez razloga što god napisao.:)
Nervira me kad se promijeni datum izlaska neke igre koju dugo iščekujem.
kad nekom nesto pokazivam a on to nemoze da skuzi a zeli to znati,a nezna ni on zasto to zeli znati
ako me kuzite... Zeli nesto zasto treba dugo vremena a on misli da je to na brzinu,i kad to nauci nece mu vise trebati zasto je mislio to iskoristiti u glupost da bude faca i cool
Ili još bolja verzija - "Inače?"
1.Nervira me glupa nastavnica iz prirode koja mi da 4 a sve sam testove imao 3 i 4 (mislim stavrno):)
2.Nervira ne glupi ubisoft koj nije ništa poduzeo oko mog acb-a
3.Nervira me kada pišem tekst kao što je ovaj i gledam u tipkovnicu i onda shvatim da nisam stisao da pišem:(
4.Nervira me isćekivanje nećega kao igrica
5.Nervira me kada ćekam neku igru i onda ispadne
6.Nervira me vražji korov
7.Nervira ma moj 18 brat koj mi ugasi svjetlo dok pišem ovo, a laptop mi ima mali brightness da se ne grije previše
8.Nervira me moj stariji brat
9.Onda moj još stariji brat
10.I nervira me neki lik u školi koj misli da je naj jaći a usere se kada je došao bratić od mog frenda u školu:)
lajk ko ima šmaula dužeg od 22 cm bez glave!!!
3 | lajk |
---|---|
6 | nelajk |
Bilo bi jednostavnije da se tema zove "Što vas ne nervira u zivotu?".
1.Nervira me glupa nastavnica iz prirode koja mi da 4 a sve sam testove imao 3 i 4 (mislim stavrno):)
Što bi ti radije tricu?
Probudio sam se, eto što me nervira.
2.Nervira ne glupi ubisoft koj nije ništa poduzeo oko mog acb-a
3.Nervira me kada pišem tekst kao što je ovaj i gledam u tipkovnicu i onda shvatim da nisam stisao da pišem:(
4.Nervira me isćekivanje nećega kao igrica
5.Nervira me kada ćekam neku igru i onda ispadne
6.Nervira me vražji korov
7.Nervira ma moj 18 brat koj mi ugasi svjetlo dok pišem ovo, a laptop mi ima mali brightness da se ne grije previše
8.Nervira me moj stariji brat
9.Onda moj još stariji brat
10.I nervira me neki lik u školi koj misli da je naj jaći a usere se kada je došao bratić od mog frenda u školu:)
ti imaš 18-ero braće?
ti imaš 18-ero braće?
Nervira me kada se netko pravi mutav

Pogledaj moje fanove, hehe, na svaki post barem 2-3 TD bez razloga što god napisao.:)
Da primjetia sam da te Belot i malware 404 naprosto obozavaju, cini mi se da je malware 404 Beco koji je banan, jer vidim da i mene obozava