Korporacije, budilice, mito, politika, golubovi, sudstvo, reket, turbofolk, igle, facebook, parade, konzole, megafoni, DRM, PETA, RIAA, MPAA i susjedov pas.
E da i onaj tramvaj glas mi isto ide na jetra najvise od svega, ko da neznam koja je stanica.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mene živcira kad poslje basketa mene neki teraju da idem po vodu jer sam gledao ili jer sam najmlađi(imam 14 godina) a taj koji mi to govori ima 17.. pa ga ja steram u p.m. a on meni kaže da se on tako prema starijima nije mogao ponašat.. a ja si mislim baš si puno stariji.. aj dobro kad mi kaže netko s 30 godina i stariji.. ili netko s poteškoćom nekom.. ali j*** imaš dvije zdrave noge i dvije ruke.. pa idi si sam po vodu..
mene živcira kad poslje basketa mene neki teraju da idem po vodu jer sam gledao ili jer sam najmlađi(imam 14 godina) a taj koji mi to govori ima 17.. pa ga ja steram u p.m. a on meni kaže da se on tako prema starijima nije mogao ponašat.. a ja si mislim baš si puno stariji.. aj dobro kad mi kaže netko s 30 godina i stariji.. ili netko s poteškoćom nekom.. ali j*** imaš dvije zdrave noge i dvije ruke.. pa idi si sam po vodu..
znam kako ti je samo mene šalju u dućan po neki sok.
Tako sam i ja,mene su uvijek stavljali na gol,ja inačer nisam imao pojma o nogometu al sam naučio,sad samo derem guzove,kad počnu zabijat ja se samo bacam na loptu,mene je to nekada davno nerviralo,nisam imo nikakvu veću ulogu,bio sam ljut,no sad više nisam,sad im igram veliku odlučujuču ulogu,no sve u svemu derem guzove !
nervira me kad se neko zove Belot a avatar su mu karte za poker. zezam se
Nervira me kad moram iti s tatom i bakom na nećiji sprovod kao "da ih nebude sram" a osobu do tad niti nisam videv u životu. Ali su si oni rodbina i makar si snjima nikad nisu bili dobri i vidli su ih max 2 put u zadnjih 10 god moram iti....
Nervira me kad moram iti s tatom i bakom na nećiji sprovod kao "da ih nebude sram" a osobu do tad niti nisam videv u životu. Ali su si oni rodbina i makar si snjima nikad nisu bili dobri i vidli su ih max 2 put u zadnjih 10 god moram iti....
Pa belot se igra i s kartama za poker...
Šta vas nervira u zivotu?
To što nemam sreće u Lotu!
Pa belot se igra i s kartama za poker...
nemas ti pojma
BTW. Da li je pravilno reći Da li ste/Jeste li?
Je li odnosno jeste li je ispravno. To je po pravilu, da li je kao srbizam iako se često koristi.
Ako želiš nekoga pitati i postaviti upitnu rečenicu na koju očekuješ konkretan odgovor (npr. Jeste li danas išli u trgovinu?) onda je bolje koristiti "Jeste li", a kada pitaš nešto tipa "Da li je istina da ste...bla bla". Oboje je tehnički pravilno samo svako ima svoj trenutak kada ga koristiti.
U duhu hrvatskog jezika pravilno je "jeste li". Postoje još neke polemike oko toga stoga ne znam jeli naznačeno u pravopisu, no znam da su nas profesori uvijek ispravljali kada kažemo "da li".
Ma pravilno je oboje. Kada pišeš neki tekst onda sam procjeniš kada ćeš koristiti jedno, a kada drugo. U klasičnom razgovoru ja mješam kajkavicu, ekavicu, i malo dalmatinskog naglaska.
Ma pravilno je oboje. Kada pišeš neki tekst onda sam procjeniš kada ćeš koristiti jedno, a kada drugo. U klasičnom razgovoru ja mješam kajkavicu, ekavicu, i malo dalmatinskog naglaska.
Ne, pravilno je "je li" i "jeste li", "da li" je srbizam.
U književnom djelu nećeš naći "da li" ili u nekom službenom tekstu. U razgovoru se često upotrebljava iz navike ali napiši to u eseju i bit će ti prekriženo.
Nema u mene eseja, u mene je sve oko matematike i fizike zato sam i ne pismen
Prava šteta. Ovako ne možeš osjetiti svu magiju koju sa sobom nosi umjetnost riječi.
Najviše me smetaju/nerviraju izCooLirani troleri edit i smartassovi .
vlada i bjeloglavi sup
vlada i bjeloglavi sup
Nepismen*
Moj prijatelj je redovni profesor na ETF-u u Sarajevu, predajte dva stručna predmeta i pismen je.
*predaje
Ja sam daleko od profesora, a kamoli da još da se natječem sa takvom gospodom. Usporedba ti nema veze.
Imam poteškoća da napišem svaku rečenicu gramatički precizno i točno, kao što 99.99% članova sa ovoga foruma ima.
Nepismen*
Moj prijatelj je redovni profesor na ETF-u u Sarajevu, predajte dva stručna predmeta i pismen je.
Da hoću govorio bih gramatički ispravno,ali po forumima se uvijek koristim rzgovornim stilom jer forumi takvi jesu.Ako želiš vidjeti gramatičku ispravnost nekog jezika odi na 4chan.
Kad neko drzi stvari u celofanu obicno daljinski i stolice
*predaje
Ja sam daleko od profesora, a kamoli da još da se natječem sa takvom gospodom. Usporedba ti nema veze.
Imam poteškoća da napišem svaku rečenicu gramatički precizno i točno, kao što 99.99% članova sa ovoga foruma ima.
Hvala na korekciji.
Oprosti, a šta si ti (mislim na profesiju) ?
Kad neko drzi stvari u celofanu obicno daljinski i stolice
I one folije na mobitelu...
Mene nervira moj usratni net :SS
Nervira me kada dođem kod frenda, jedini browser koji ima je Internet Explorer i kada ga otvorim ima 10-ak toolbara koji služe za kura*
Mene nervira moj usratni net :SS
Mene je nervirao do danas u 4 sad imam opet ADSL nakon dugih 11 dana na mobilnom koji troši ko lud..
Sad me nervira to što mi je grom spržio i matičnu
Nervira me kada dođem kod frend, jedini browser koji ima je Internet Explorer i kada ga otvorim ima 10-ak toolbara koji služe za kura*
Nervira me kada dođem do frenda i otvorim mu Firefox i 20 tabova otvoreno a svi tabovi su MC-Stojan, DJ Silver, i ostali shit.
Nervira me kad me zaboli zub,odmah uz njega i cila glava.