Pozdrav!!!
Postoji li možda neki program kao npr. bluetooth za kompjuter..
Naime USB sa slikama mi se pokvario tak da bih želio poslati s mobitela direktno na komp? Jel to moguće?
Ako je, koji program mi treba??
Pozdrav!!!
Postoji li možda neki program kao npr. bluetooth za kompjuter..
Naime USB sa slikama mi se pokvario tak da bih želio poslati s mobitela direktno na komp? Jel to moguće?
Ako je, koji program mi treba??
Znate ili?!?!?!??!
al nema ovak neki da se skine s interneta i onda da se poveže s mobitelom?
oke :P, al ja ću bit namjerno uporan i tražit ću i dalje heheehhe xD
Biti ćeš uporan i tražiti nešto čega nema? Sretno...
Nema takav BT preko neta... to je glupo onda nitko ne bi imao bt uređaje u obliku sticka koji se stavi u PC / notebook :S
Biti ćeš uporan i tražiti nešto čega nema? Sretno...
Nema takav BT preko neta... to je glupo onda nitko ne bi imao bt uređaje u obliku sticka koji se stavi u PC / notebook :S
a šta ću .. dosadno je xDD
sry na duplom postu..... jer znam da na laptopu imam neš ko infracrveno tako da mogu prek moba poslat na laptop slike.. ;)
sry na duplom postu..... jer znam da na laptopu imam neš ko infracrveno tako da mogu prek moba poslat na laptop slike.. ;)
Postoji mob kojim se može povezati usb data kabel(komunacija PC - MOB i obratno), a postoji i još Usb stick za internet a dovoljno da umetneš SIM karticu u Usb stick i uštekaš i surfaš netom. Imam i USB Bluetooth adapter ako ti treba ja ti dajem 40kn. Ima CD drivera i bluetooth radi do 80m.
a ja sam vas to pitao samo zbog toga jer na mojem kučištu ne valja onaj utor gdje stavim USB.. psmtr.. :D
jel zna neko kak da to popravim?
jedno pitanje
kupio sam novi kabel sboxov sa jedne strane je usb 2.0 s druge usb micro priključak. Ne želi mi povezati mobitel s računalom već je samo u charging modeu. ne izbacuje mi notifikaciju da je priključen USB niti čujem signal-zvuk na računalu.
Imam galaxy nexus 2, googleov mobitel. sustav je rootan.
Instaliraj driver od mobitela.