eo vako radim minecraft server i sad uđem u cmd server to jest launcher.bat i on meni otvori cmd kao da ce server se pokrenuti i odma izađe kao treptaj oka.Ovako server je bukkit od jave imam javu 7 update 10 i windows 8.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vjerojatno nisi dobro napisao(kopirao) taj .bat file. Otvori ga sa notepadom i pogledaj moguce greske.
Vjerojatno nisi dobro napisao(kopirao) taj .bat file. Otvori ga sa notepadom i pogledaj moguce greske.
nije do toga nije mi ovo prvi put da radim mc server imao sam HRCRAFT prije i bilo je ono 100 igraca i radio je sad kad sam srusio windows neznam tocno koje jave sam imo al je 100% u pitanju java treba neka verzija jave al nz koja hvala na pomoci :)
Imas 4gb ram-a. Ako jso imas i 64bit widnows, skini 64 bitnu javu (najnoviju), ako si skroz sigran da je problem do jave.
@Echo OFF
REM JWhy BukkitKit
REM 1024-4096MB Starter
java -Xmx8192M -Xms4096M -jar craftbukkit.jar
PAUSE
bukkit bi se trebao zvati craftbukkit.jar, ili ako drugacije pise u .bat-u
eo stavi osam tvoj kod za launcher znam za ovo da se mora zvat craftbukkit.jar i sad mi otvori cmd i pokrece server ali izbaci neki bind exceptions java java.net.BindException: cannot assing request adress: JUM_Bind
ovaj moj "kod" je za 8gb rama, smanji 8192 u 1024 i 4096 u 512
radi hvala care kad otvorim server pozvat cu te bit ces V.I.P stvarno hvala od srca 
Meni kad hocu uc na server pise ne vazeca sesija pokusajte ponovo.
STA DA RADIM