Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.007.613
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
15 godina
neaktivan
Humor
Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
neaktivan
Humor

Ćelavi bez ruku za kosu se vuku dok se umno bore tko je ubio mrtvo more!!!! Smijeh

Taj sam... :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 13:57 (Looka).
16 godina
neaktivan
Humor

Nisam se odavno nasmijao ovako. Zbilja dečko ima potencijala.

Ne diraj bubamaru dok spava!
16 godina
neaktivan
Humor

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
neaktivan
Humor
Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
16 godina
neaktivan
Humor

Ajmo se malo smijati....   ....ovom likcu je "nesto" stvarno "popapalo" pamet lol

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
RE: Humor

Poštovani sude!
Dana 02.03.2009. godine ja sam, vozeći svoje motorno vozilo, kraj ceste zamijetio neki okrugli znak s crvenim obrubom u kojem je na bijeloj podlozi stajao broj 70 (slovima: sedamdeset). Ali, pokraj tih brojeva unutar znaka nije stajala nikakva oznaka koja bi označavala mjernu jedinicu na koju se taj broj odnosi.
Kako i sami znate Hrvatski sabor je Ukazom o proglašenju Zakona o mjernim jedinicama od 10. lipnja 1993. godine (NN 58/93) proglasio da su mjerne jedinice određene na temelju međunarodnih ugovora koji obvezuju Republiku Hrvatsku, i da su zato u RH zakonite mjerne jedinice SI sustava.
U toj uredbi piše da je mjera za duljinu metar, a mjera za vrijeme je sekunda.
Izvedenica za brzinu je, kao što svi znamo iz fizike, jedinica duljine kroz vrijeme.

Dakle, ako kod znaka nije napisana mjerna jedinica, za pretpostaviti je da se radi o mjeri koju je RH međunarodno prihvatila i Zakonom ozakonila.
Dakle, da se radi o mjeri iz SI sustava. Ne mogu zato zamisliti da djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova krše jedan od temeljnih Zakona u RH.
Naime, ja sam vozeći svoje motorno vozilo, cijenjeni sude, pretpostavio da se na znaku radi o mjernoj jedinici za brzinu, koja je po SI sustavu metar u sekundi (m/s). Vjerovao sam da se brojka na znaku odnosi na 70 m/s, što je, kad se preračuna, nešto više od 250 km/h.

Budući da sam ja vozio samo 180 km/h, što je daleko ispod dozvoljenih 70 m/s (odnosno 252 km/h), uljudno molim da se poštuje Ukaz o proglašenju Zakona o mjernim jedinicama od 10. lipnja 1993. godine (NN 58/93) da mi se u skladu s time vrati moja vozačka dozvola, koju su mi revnosni prometni policajci očito bespravno oduzeli.

Unaprijed hvala!

Cool

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
16 godina
emerik kaže...

hahaha,najbolje je snimit cu mu album za inat hahaha

16 godina
odjavljen
16 godina
neaktivan
Humor

Ima jedan lik na joutubu koji skuplja loše/perverzne/čudne/glupe igračke za djecu

mi je jedan od najboljih.

9A3BMQ
16 godina
neaktivan
Humor

Kako posjesti 4 plavuše za 1 stolac???

Okrenite stolac naopako!!!

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
17 godina
neaktivan
Humor

Zašto je Lady Gaga trudna?

Krivo je sjela.

Why so serious?
16 godina
neaktivan
Humor

LMAO

alrighty then
16 godina
neaktivan
Humor

Molim vas bez uvrede. Ovo je samo vic. Hvala

Da Bosancima svjetle oci, Zagreb bi bio Las Vegas!

Nisam ništa reko!
17 godina
neaktivan
Humor

RED VOŽNJE ZA ULAZAK U EU

2012. Hrvatska ulazi u EU.

2015. U EU ulaze i Makedonija, BiH, Turska, Albanija, Kosovo, Srbija i Crna Gora.

2017. Zapošljava se prvi nas covjek u administraciji EU.

2018. Prvi naš covjek u administraciji EU zapošljava svoju, ženinu i kumovu rodbinu, kao i članove obitelji najbližih susjeda, a i neke ljude iz svog rodnog kraja.

2019. Nasi vec cine 10% administracije EU.

2022. Udio naših u administraciji je 60%. EU administracija povećava plaće tri puta, uvodi fleksibilno radno vreme i južnoslavenske jezike kao službene. 

2024. Zbog stresa, 90% članova EU administracije je na bolovanju. Najviše bolovanja bilježi se u periodu od 15.6. do 15.10. i od 15.12. do 15.1. Bolesnici su viđeni po Mediteranu, na Baliju i Alpama, gdje se o trosku EU liječe od stresa. Zakonom se uređuje da EU snosi najveći dio troškova lijčenja bolesnih. Do njihovog povratka na posao zapošljavaju se novi radnici.

2025. broj Zapadnih Balkanaca u EU administraciji je 90%. Makedonci na referendumu ponovo odbacuju euro. 

2026. Dolazi do kresanja troškova i otpuštaju se čistačice, kuhari, vozači; svi do jednog belgijski državljani. 
Udio Balkanaca u EU administraciji dostiže 99,3%. 

2027. Hrvatska dobija nove kredite od EU, među kojima i onaj za uzgoj dudovog svilca i ćubastog gnjurca. Hrvatsko predsjedništvo okončava šestomjesečni mandat. Crna Gora uspješno okončava proces privatizacije. 
Od srpnja 2028. predsjedavanje Unijom preuzima Beograd. 

2028. Njemačka u veljači istupa iz Europske unije. Mjesec dana kasnije to čine Francuska i Finska, a do kraja godine, za vrijeme albanskog predsjedavanja i Velika Britanija, Belgija, Danska, Švedska, Nizozemska, Luksemburg, Italija, Španjolska, Portugal, Austrija, Česka, Litva, Latvija, Estonija, Grčka i Slovenija. 
Sve ove zemlje uvode rigorozne vize za državljane zemalja EU.

Vuk dlaku mjenja ali nikada!
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 23:11 (ksoric).
17 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

LMAO

Ne znaš tko je više retardiran ovdje... Maury, Playa' ili ljudi koji ovaj show zaista gledaju...

J*bote, taj Maury mi baš ide na jetra. Dobro da ne skine gaće i počne d*kati kolko je uzbuđen tuđom nesrećom.

~~~ Pička, šolja, kurac ~~~
17 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

LMAO

To nije humor nego žalosno! Treba joj lupit jednu odgojnu iza uha. Uostalom idu mi na onu stvar takvi showovi tipa Jerry Springer i slični. Tko normalan iznosi svoj prljavi veš na televiziji?

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...
dncrmt kaže...

LMAO

To nije humor nego žalosno! Treba joj lupit jednu odgojnu iza uha. Uostalom idu mi na onu stvar takvi showovi tipa Jerry Springer i slični. Tko normalan iznosi svoj prljavi veš na televiziji?

taman prije toga igro battlefield i doslo mi da joj sa m24 propucam glavu lol...

neznam kak glup moras bit da hoces sa 15 godina imat djete a ostalom da i ne pricam

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
15 godina
neaktivan
Humor

Istinit priča!!!

Priča meni rođak kako je na facebooku tj. na pokeru zaradija 850 000 dolara. I igra on tako i sve više dobiva pa ga je sestra počela gnjaviti i njegovi prijatelji da im pošalje žetona. I on tako šalji ovom šalji onom pa na 50 000 dolara. I taj dan on na You tube-u vidi video da ako im pošalješ na tu i tu adresu svoju lozinku i korisničko ime da će ti na račun stavit koliko god hočeš dolara. I čovik im lijepo pošalje na ru adresu. Sutradan on ide da se ulogira na facebook kad ono neće, nevažeća lozinka. I kuka on meni da šta će sad sve mora ispočetka radit. A ja ga još malo isprepada da će mu sad ukrast identitet i da će dizat kredite koje će on morat vračat. On je umra od sraha. A tako mu i triba kad sam mu i prije govorija da nedaje  lozinke i svoje podatke nikome. A šta je najgore sad je trećem srednje pa bih čovik pomislija da ima imalo mozga ali ne. Eto čića miča gotova je priča.

I would love to change the world, but they won't give me the source code
16 godina
neaktivan
Humor

Perica: Tata,tata,pozar! Gori nam stan!

Otac: Ajde onda brzo napolje i ne deri se da ne probudis mamu!!!

Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 12:15 (xZero).
17 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

Molim vas bez uvrede. Ovo je samo vic. Hvala

Da Bosancima svjetle oci, Zagreb bi bio Las Vegas!

Ovaj vic govori o tome koliko hrvate vole radit.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
F1-IVO kaže...
dncrmt kaže...

LMAO

taman prije toga igro battlefield i doslo mi da joj sa m24 propucam glavu lol...

neznam kak glup moras bit da hoces sa 15 godina imat djete a ostalom da i ne pricam

Dobro je Moderator rekao to je (za one malo glupje koji neznaju citati spelovacu slovo po slovo)Z-A-L-O-S-N-O-!

BSU ( Baci Sestru Uvodu) USB je nesto drugo
16 godina

je carski... :D

Cole:Ahh, ain't that cute ; Dom: Yeah, like two assholes on their first date....radim na crno trosim na bijelo....
16 godina
neaktivan
Humor

Jedan komadić i tamo ste...ja pojedem cijelu Milku pa ništa
Prodajem Logitech G500 nov,neotvoren za 400kn
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 18:20 (cuspajz).
17 godina
neaktivan
Humor
Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Jedan komadić i tamo ste...ja pojedem cijelu Milku pa ništa

Haahahahahahhhha sam kradi fore sa facebooka Smijeh

Taj sam... :D
16 godina
Humor

Majmunchad!! :DD

Nokia 5800 XM
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

i ja itekak

sto posto je to bilo u rusiji ili ukrajini xD

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice