citajte par stranica stvarno ima postova koji su smijesni do bola
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ćelavi bez ruku za kosu se vuku dok se umno bore tko je ubio mrtvo more!!!!
Poštovani sude!
Dana 02.03.2009. godine ja sam, vozeći svoje motorno vozilo, kraj ceste zamijetio neki okrugli znak s crvenim obrubom u kojem je na bijeloj podlozi stajao broj 70 (slovima: sedamdeset). Ali, pokraj tih brojeva unutar znaka nije stajala nikakva oznaka koja bi označavala mjernu jedinicu na koju se taj broj odnosi.
Kako i sami znate Hrvatski sabor je Ukazom o proglašenju Zakona o mjernim jedinicama od 10. lipnja 1993. godine (NN 58/93) proglasio da su mjerne jedinice određene na temelju međunarodnih ugovora koji obvezuju Republiku Hrvatsku, i da su zato u RH zakonite mjerne jedinice SI sustava.
U toj uredbi piše da je mjera za duljinu metar, a mjera za vrijeme je sekunda.
Izvedenica za brzinu je, kao što svi znamo iz fizike, jedinica duljine kroz vrijeme.
Dakle, ako kod znaka nije napisana mjerna jedinica, za pretpostaviti je da se radi o mjeri koju je RH međunarodno prihvatila i Zakonom ozakonila.
Dakle, da se radi o mjeri iz SI sustava. Ne mogu zato zamisliti da djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova krše jedan od temeljnih Zakona u RH.
Naime, ja sam vozeći svoje motorno vozilo, cijenjeni sude, pretpostavio da se na znaku radi o mjernoj jedinici za brzinu, koja je po SI sustavu metar u sekundi (m/s). Vjerovao sam da se brojka na znaku odnosi na 70 m/s, što je, kad se preračuna, nešto više od 250 km/h.
Budući da sam ja vozio samo 180 km/h, što je daleko ispod dozvoljenih 70 m/s (odnosno 252 km/h), uljudno molim da se poštuje Ukaz o proglašenju Zakona o mjernim jedinicama od 10. lipnja 1993. godine (NN 58/93) da mi se u skladu s time vrati moja vozačka dozvola, koju su mi revnosni prometni policajci očito bespravno oduzeli.
Unaprijed hvala!
moram manjeg psa nabavit! :)
Kako posjesti 4 plavuše za 1 stolac???
Okrenite stolac naopako!!!
Zašto je Lady Gaga trudna?
Krivo je sjela.
Molim vas bez uvrede. Ovo je samo vic. Hvala
Da Bosancima svjetle oci, Zagreb bi bio Las Vegas!
RED VOŽNJE ZA ULAZAK U EU
2012. Hrvatska ulazi u EU.
2015. U EU ulaze i Makedonija, BiH, Turska, Albanija, Kosovo, Srbija i Crna Gora.
2017. Zapošljava se prvi nas covjek u administraciji EU.
2018. Prvi naš covjek u administraciji EU zapošljava svoju, ženinu i kumovu rodbinu, kao i članove obitelji najbližih susjeda, a i neke ljude iz svog rodnog kraja.
2019. Nasi vec cine 10% administracije EU.
2022. Udio naših u administraciji je 60%. EU administracija povećava plaće tri puta, uvodi fleksibilno radno vreme i južnoslavenske jezike kao službene.
2024. Zbog stresa, 90% članova EU administracije je na bolovanju. Najviše bolovanja bilježi se u periodu od 15.6. do 15.10. i od 15.12. do 15.1. Bolesnici su viđeni po Mediteranu, na Baliju i Alpama, gdje se o trosku EU liječe od stresa. Zakonom se uređuje da EU snosi najveći dio troškova lijčenja bolesnih. Do njihovog povratka na posao zapošljavaju se novi radnici.
2025. broj Zapadnih Balkanaca u EU administraciji je 90%. Makedonci na referendumu ponovo odbacuju euro.
2026. Dolazi do kresanja troškova i otpuštaju se čistačice, kuhari, vozači; svi do jednog belgijski državljani.
Udio Balkanaca u EU administraciji dostiže 99,3%.
2027. Hrvatska dobija nove kredite od EU, među kojima i onaj za uzgoj dudovog svilca i ćubastog gnjurca. Hrvatsko predsjedništvo okončava šestomjesečni mandat. Crna Gora uspješno okončava proces privatizacije.
Od srpnja 2028. predsjedavanje Unijom preuzima Beograd.
2028. Njemačka u veljači istupa iz Europske unije. Mjesec dana kasnije to čine Francuska i Finska, a do kraja godine, za vrijeme albanskog predsjedavanja i Velika Britanija, Belgija, Danska, Švedska, Nizozemska, Luksemburg, Italija, Španjolska, Portugal, Austrija, Česka, Litva, Latvija, Estonija, Grčka i Slovenija.
Sve ove zemlje uvode rigorozne vize za državljane zemalja EU.
To nije humor nego žalosno! Treba joj lupit jednu odgojnu iza uha. Uostalom idu mi na onu stvar takvi showovi tipa Jerry Springer i slični. Tko normalan iznosi svoj prljavi veš na televiziji?
taman prije toga igro battlefield i doslo mi da joj sa m24 propucam glavu lol...
neznam kak glup moras bit da hoces sa 15 godina imat djete a ostalom da i ne pricam
Istinit priča!!!
Priča meni rođak kako je na facebooku tj. na pokeru zaradija 850 000 dolara. I igra on tako i sve više dobiva pa ga je sestra počela gnjaviti i njegovi prijatelji da im pošalje žetona. I on tako šalji ovom šalji onom pa na 50 000 dolara. I taj dan on na You tube-u vidi video da ako im pošalješ na tu i tu adresu svoju lozinku i korisničko ime da će ti na račun stavit koliko god hočeš dolara. I čovik im lijepo pošalje na ru adresu. Sutradan on ide da se ulogira na facebook kad ono neće, nevažeća lozinka. I kuka on meni da šta će sad sve mora ispočetka radit. A ja ga još malo isprepada da će mu sad ukrast identitet i da će dizat kredite koje će on morat vračat. On je umra od sraha. A tako mu i triba kad sam mu i prije govorija da nedaje lozinke i svoje podatke nikome. A šta je najgore sad je trećem srednje pa bih čovik pomislija da ima imalo mozga ali ne. Eto čića miča gotova je priča.
Perica: Tata,tata,pozar! Gori nam stan!
Otac: Ajde onda brzo napolje i ne deri se da ne probudis mamu!!!
Molim vas bez uvrede. Ovo je samo vic. Hvala
Da Bosancima svjetle oci, Zagreb bi bio Las Vegas!
Ovaj vic govori o tome koliko hrvate vole radit.
taman prije toga igro battlefield i doslo mi da joj sa m24 propucam glavu lol...
neznam kak glup moras bit da hoces sa 15 godina imat djete a ostalom da i ne pricam
Dobro je Moderator rekao to je (za one malo glupje koji neznaju citati spelovacu slovo po slovo)Z-A-L-O-S-N-O-!
Jedan komadić i tamo ste...ja pojedem cijelu Milku pa ništa
Jedan komadić i tamo ste...ja pojedem cijelu Milku pa ništa
Haahahahahahhhha sam kradi fore sa facebooka