Ah glupe li borbe ali svaka čast Mirku!
Cro Cop protiv gigantskog Choija
- poruka: 99
- |
- čitano: 15.281
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Low kick Choia obara. Bravo Mirko!
Dosta pasivna borba, no bitan je rezultat!
Tako je....bitno je da je on pobjedio......moro se je tako pasivno boriti da bi pobjedio...visite da je samo na to iso.....
Aj fala Bogu da ga je uspio pobjedit, pametno odigrano udri po koljenima ak nemožeš po glavi. Bravo Mirko! Brz oporavak od operacije i da ponovo budeš onaj stari....
Malo udaraca bilo tj. nista skoro, ali ga je ipak pobijedio... Svaka čast
Kao što je i Mirko sam rekao : Dosadna ali pametno odrađena borba.
koji lom do ksam vidi orazliku
loooooooooooool
al svaka cast
pametno odradjeno
Divim se Mirku na sportskom duhu i volji. Nema to svatko...
Ono sto je Mirko reko nakraju borbe je apsolutna istina, tesko da se ova borma mogla drugacije odradit, bravo za Mirka. Nisam bas uzivao gledajuci vise sam se smijao ovom Koreancu genetickoj pogresci majke prirode :D frajer je ogroman i sav neki spigan izgleda ko da je izaso iz igre Prehistorik 2 :D
Nažalost ovo je bio jedini način na koji se Choia može dobit u MMA. Zapravo, ima još jedan, poluga, al taj kod Mirka baš ne igra. Svaka čast Mirku, što se mora mora se, šteta samo love (žuti u Japanu umanjuje iznos plaće)
Nažalost ovo je bio jedini način na koji se Choia može dobit u MMA. Zapravo, ima još jedan, poluga, al taj kod Mirka baš ne igra. Svaka čast Mirku, što se mora mora se, šteta samo love (žuti u Japanu umanjuje iznos plaće)
Ono sto je Mirko reko nakraju borbe je apsolutna istina, tesko da se ova borma mogla drugacije odradit, bravo za Mirka. Nisam bas uzivao gledajuci vise sam se smijao ovom Koreancu genetickoj pogresci majke prirode :D frajer je ogroman i sav neki spigan izgleda ko da je izaso iz igre Prehistorik 2 :D
Fjodor mu je izvukao polugu https://www.youtube.com/watch?v=CXmbO9Oyzb0
Bravo Mirko! Svaka cast!
Fjodor mu je izvukao polugu https://www.youtube.com/watch?v=CXmbO9Oyzb0
Najluđe bilo kad ga mirko po jajima opalio....strgo sam se
Vrlo pasivna borba, moglo je i bolje, ali bitno je da je pobijedio.
svaka cast mirku al da ga nije opalio po jajima mirko ne bi dobio...
Mirko je pobjedio svaka čast samo naprijed Mirko!!
Meč je bio dobar malo traljava borba ali je Mirko smislio plan kako ga oboriti s nogu.
Jedino mi je bilo malo žao Choija jel ima tumor u koljenu.
MIrko Mirko Mirko
Svaka čast Cro Cop.
Jedino mi je žao kaj vas je tolko ovdje u njega sumnjalo
a čuj nije baš da su mu ruže cvijetale u zadnje vrijeme da bi svi bili 100 posto sigurni da će pobijediti,al trgnul se je konacno,u pravo vrijeme.
Bravo Mrcino!!!