CM V8 iz SADa u Hrvatsku-dostava

poruka: 5
|
čitano: 1.522
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
CM V8 iz SADa u Hrvatsku-dostava

Htio bi kupiti sa newegga coolermaster V8 ali pošto ne dostavljaju u Hrvatsku ja bi to kupio preko strica u SADu. Zanima me koliko bi koštala dostava tu u Hrvatsku, ako paket teži oko 780g? Zanima me zato jer se V8 u SADu može dobiti za 280kn.

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
16 godina
RE: CM V8 iz SADa u Hrvatsku-dostava

-ne isplati se petljati, jer carinu i PDV moraš platiti, a osnovica je domaći cjenik (tek uz navlačenje priznaju račun ponekad) osim ako se deklarira kao pokon.. long shot za nešto klase coolera.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

-ne isplati se petljati, jer carinu i PDV moraš platiti, a osnovica je domaći cjenik (tek uz navlačenje priznaju račun ponekad) osim ako se deklarira kao pokon.. long shot za nešto klase coolera.

Kako oni znaju što je u kutiji? Koliko je ljudi preko ebaya kupovalo stvari pa nisu ništa plaćali

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2009 19:02 (BORN).
16 godina

:)) -kako znaju? gle, carina ti ima pravo zaviriti u shupack, ako žele. A ti ako želiš neki paket prenjeti moraš im pokazati original račun, deklaraciju, pakiranje mora biti netaknuto... i na najmanju sumnju imaju ga pravo otvoriti. Preko ebaya je ista stvar, ostaje činjenica da oni mogu cariniti po računu ili po našem domaćem cjeniku za neku robu. Druga stvar su knjige i software (oslobođeno carine)...

enivej, naruči pa probaj, možda se isplati. (jer ima slučajeva kad je skuplje nego u dućanu)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

Cijene dostave možeš izračunati na sajtu američke pošte-usps.Mislim da je negdje oko 20 dolara.

A dali će ti otvarati paket  najviše ovisi o njegovoj  paketa,zato neka bude što manji i možda prođe.U drugom slučaju,ako ti otvore, tražit će te račun,a onda ih možeš nazvati ili doći do njih ako možeš i objasnit im da je to dar od rođaka i nećeš platiti ništa ,ali ti mogu i namjerno opi***t pdv i carinu po slobodnoj procjeni ako im se baš hoće,čak ih i zakon omogućuje u tome

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice