Samo kazem da su te cijene na njuškalu van kontrole, a i za 700kn imas z370 ploce i odma imas solidnu plocu, a ne neku krnjavu za 400kn ...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Puno je to, u ducanu imas novi i3 8100 za tu lovu...
A znam, ali ploča je oko 100 eura još a nije mi potrebno za pc koji pogoni popcorn time s vremena na vrijeme na TV-u i osim toga žena odigra PUBG ili Overwatch sat-dva na njemu. 7500 će biti sasvim dovoljan na ovoj postojećoj H110 ploči. Razmišljao sam i o Ryzenu 1200 i B350 pa clockat na 3.8 ili tako nešto ali sam odustao od te ideje. Idem sutra po i5 7500 za 900kn.
Ma dobro, za intela se isplati 
Ma dobro, za intela se isplati 
Ma da, nego šta. Ryzen mi je prvi AMD nakon valjda 15-16 godina ili više (zadnji AMD koji sam imao prije njega bio je Thunderbird).. a doslovno na godišnjoj bazi promjenim konfu. Moram reći da me uopće nije razočarao u ni jednom pogledu, dapače. Tako da.. 
A znam, ali ploča je oko 100 eura još a nije mi potrebno za pc koji pogoni popcorn time s vremena na vrijeme na TV-u i osim toga žena odigra PUBG ili Overwatch sat-dva na njemu. 7500 će biti sasvim dovoljan na ovoj postojećoj H110 ploči. Razmišljao sam i o Ryzenu 1200 i B350 pa clockat na 3.8 ili tako nešto ali sam odustao od te ideje. Idem sutra po i5 7500 za 900kn.
Ii meni dođe da mijenjam ovu svoju platformu, pa čak i za privjesak, mislim da mi je procesor u zadnjih 30 dana, 28 proveo na 800Mhz...ako imam 2 sata gaminga puno sam rekao. Starac postajem 
Moj privjesak pegla punom parom. 
Također, na 100% već godinu dana 
Ii meni dođe da mijenjam ovu svoju platformu, pa čak i za privjesak, mislim da mi je procesor u zadnjih 30 dana, 28 proveo na 800Mhz...ako imam 2 sata gaminga puno sam rekao. Starac postajem 
Ne mijenjam ja platformu, ovo je samo jedan dodatni HTPC koji se povremeno koristi za igranje usput pa rekoh da uklonim privjesak zbog PUBG-a gdje ne pogoni GTX1060 kako treba u svim situacijama. Ako budem mijenjao platformu glavnog PC-a (Ryzen trenutno) onda možda eventualno za TR-a ili i9, drugo čisto sumnjam.
Pa sta ti nitko nije rekoa da se PC kupuje zbog Premium statusa i tu i tamo nekog benchmarka 
Pa sta ti nitko nije rekoa da se PC kupuje zbog Premium statusa i tu i tamo nekog benchmarka 
Za premium status prvo moraš imati premium računalo.
Nisi ti Luci da odlucujes tko ima premium status, a tko ne 
Navodno gtx 2080 i 2070 budu na Ampere arhitekturi klik
Logicno 
Logicno 
I po mogućnosti ne živjet kod mame..
i3 8100 ako mislis na igre, nekih 870kn 
nesto izmedu g4600 i i3 8100 ako mislis na igre!lp
https://www.pcgamesn.com/amd-ryzen-2-release-date-specs-performance
Evo ljudovi dobili smo novog best buy grand mega prix kralja medu zracnim coolerima za
cpu FSP windale 6👊
https://www.tweaktown.com/reviews/8281/fsp-windale-6-cpu-cooler-review/index.html
Kod nas vele 320kn prakticki identican kao najjaca Noctua d15 no u krasno crnoj boji.
Friday na aparatima
lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Evo ljudovi dobili smo novog best buy grand mega prix kralja medu zracnim coolerima za
cpu FSP windale 6👊
https://www.tweaktown.com/reviews/8281/fsp-windale-6-cpu-cooler-review/index.html
Kod nas vele 320kn prakticki identican kao najjaca Noctua d15 no u krasno crnoj boji.
Friday na aparatima
lp
To je samo jedna recenzija pa bi to uzeo sa kilom soli. Ima dosta kontradiktornih recenzija, pogotovo na podrucju hladnjaka...
cpu FSP windale 6👊
Friday na aparatima
lp
To je samo jedna recenzija pa bi to uzeo sa kilom soli. Ima dosta kontradiktornih recenzija, pogotovo na podrucju hladnjaka...
Nema druge nego da vi meni kupite i jedan i drugi hladnjak pa ću ja to pošteno istestirat 
Predivan je ovaj FSP :) lajk it!
Wow, niza cijena nego u mindfactoryu (337kn). Cijenovno rangiran (vani, ne kod nas) kao glomazniji Thermalright Macho Rev.B ili X2 koji su odavno opaka konkurencija Noctui (u ovoj tablici bi bili izmedju Le Grand i Direct Machoa) i koji kao Noctua ne koriste Direct Contact, tako da je sigurno taj Windale tu izjednacio. Ne svidja mi se sto je sleeve bearing na ventu, ali je super sto ima 9 lopatica za razliku od konkurencije koji imaju 140mm s 6 lopatica, + ovaj ima gumice za vjerojatno dB manju buku. Interesantno je sto FSP stavlja 32dB specifikaciju kao najvisu, a ne stavljaju najnizu vrijednost koja je izgleda odlicna. Zanimljivo je i sto je prema ovome vent daleko tisi od Thermalrighta ili Noctue iznad 1000rpm. S obzirom na tijesne rezultate u temperaturama, mozda je do toga sto su testirali i7-6700K na "samo" 4.6Ghz i 1.325V. Kako got bilo super domaca ponuda.
Nije baš da je predivan al od Noctue je miljama ispred što se ljepote tiče.
Daleko od predivan, mogli su barem te pajpove gore srezati. 
Daleko od predivan, mogli su barem te pajpove gore srezati. 
A one gume što drže vent
, ajme
Nije baš da je predivan al od Noctue je miljama ispred što se ljepote tiče.
Ma na to sam i ciljao :D Noctua je odvratna u toj bež/smeđoj kombinaciji, ne mogu je gledat.