prije bih se slozio da su 100Hz+ monitori bolja opcija, dok nisam pokrenuo Destiny 2 na ovom Eizu i ostao 
drugi dan sam se odmah rijesio PG348Q monitora i nikad vise ne bih mjenjao prikaz slike za refresh rate, naravno dok ne dodu 4K monitori sa visokim Hz, ali prije svega sa savrsenim prikazom slike
pogotovo kad vidim ove 165Hz Tn monitore, pa povraca mi se koliko je to lose 
Ti ozbiljan? A ono... uspoređuješ profesionalni monitor od 7000$ sa gejmerskim od soma i čudiš se lošijoj kvaliteti na ovom od soma?
Naravno da je prikaz bolji. Ako nije onda valja tuć onog tko mu je nabio tu cijenu. Naročito za nekoga tko ima istrenirano oko i bavi se profesionalno editingom. Ali... to nije gaming monitor. Tko takvo što kupi, a ne bavi se editingom profesionalno, taj je _________. Nadopuni prikladnim epitetom po volji...
Da mene sjedneš ispred tog monitora, vjerojatno bi se čudio price-tagu ko pura dreku... Sumnjam da bi me slika toliko impresionirala, jer nemam istrenirano oko za ono što takvi monitori nude i zbog čega koštaju kolko koštaju. Eventualno bi mi kontrast upao u oko. A "preciznost boja", adobe range i ostale pro šeme mi znače ko lanjski snijeg. Al zato znam da bi prvim pomicanjem miša primjetio 60hz i odšetao. 

. Kaj se tiče gsynca imam freesync monitor i dok sam ga koristio sa amd grafom, sasvim fino sam osjetio uporavanje ispod 75 fpsa. Ak ti ne osjetiš usporavanja ispod 144 fpsa onda ni ne vidiš tih 144 fpsa, vrlo jednostavno unatoč gsyncu koji nije svemoguć.