Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.323.892
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
Timo kaže...

prije bih se slozio da su 100Hz+ monitori bolja opcija, dok nisam pokrenuo Destiny 2 na ovom Eizu i ostao

drugi dan sam se odmah rijesio PG348Q monitora i nikad vise ne bih mjenjao prikaz slike za refresh rate, naravno dok ne dodu 4K monitori sa visokim Hz, ali prije svega sa savrsenim prikazom slike

pogotovo kad vidim ove 165Hz Tn monitore, pa povraca mi se koliko je to lose 

Ti ozbiljan? A ono... uspoređuješ profesionalni monitor od 7000$ sa gejmerskim od soma i čudiš se lošijoj kvaliteti na ovom od soma?

Naravno da je prikaz bolji. Ako nije onda valja tuć onog tko mu je nabio tu cijenu. Naročito za nekoga tko ima istrenirano oko i bavi se profesionalno editingom. Ali... to nije gaming monitor. Tko takvo što kupi, a ne bavi se editingom profesionalno, taj je _________. Nadopuni prikladnim epitetom po volji...

Da mene sjedneš ispred tog monitora, vjerojatno bi se čudio price-tagu ko pura dreku... Sumnjam da bi me slika toliko impresionirala, jer nemam istrenirano oko za ono što takvi monitori nude i zbog čega koštaju kolko koštaju. Eventualno bi mi kontrast upao u oko. A "preciznost boja", adobe range i ostale pro šeme mi znače ko lanjski snijeg. Al zato znam da bi prvim pomicanjem miša primjetio 60hz i odšetao. 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
17 godina
odjavljen
eywa33 kaže...
XXX kaže...

Realno hrpi igara nemerš ni prismrditi sa 144 fpsa sa GTX 1080 ti. Nisam ni tražio ciljano one koje su zaključane na 60 fpsa.

Konzolaš moj... 144 lock ne može nitko danas ostvarit, ni sa dvi 1080ti, ako ćemo realno. Ali naposljetku, lock na refresh rate monitora je nebitan kad imaš g-sync koji rješava probleme kad ti fps nije = hz. Kolko puta se to mora ponovit? Na kraju, zbog visokih hz + g-sync, svaki frejm do 144 se "vidi", ne odlazi u vjetar, a to u konačnici znači suprotno od onog što forumski fantazer umišlja pričom o nekakvom balansu... a zapravo samo piša u vjetar. Nemoj i ti tim putem. Hodor!

Pa to i velim, nisu svi profesionalni gameri i ne žive od igranja put tebe, pa ima nisu bitne takve profesionalne specifikacije gamerskog kompa i borba sa vjetrenjačama tj. sa hvatanjem minimuma od 144 fpsa u mnogim današnjim AAA naslovima. Inače i B1 je čista konzolaška pucačina . Kaj se tiče gsynca imam freesync monitor i dok sam ga koristio sa amd grafom, sasvim fino sam osjetio uporavanje ispod 75 fpsa. Ak ti ne osjetiš usporavanja ispod 144 fpsa onda ni ne vidiš tih 144 fpsa, vrlo jednostavno unatoč gsyncu koji nije svemoguć.

17 godina
odjavljen
Chat tema ljubitelja hardvera

Ne možeš uspoređivati TN i IPS. Ali ne znam baš kakav si 348 imao, no ne vjerujem da je lošiji od PG279Q, barem ne bi smio biti. To su isti paneli kakvi idu u LG i Dell, profi monitore. Razlika u kvaliteti prikaza je minimalna i ovisi o anti-refleksivnom premazu i pozadinskom osvijetljenju, a tada razlike nisu znatne. Jedino što razlikuje moj stari NEC i Eizo ili današnji Dell od npr. Asusa je elektronika i osvijetljenje, LUT...  Imaš danas i 165Hz IPS, overclock, ali tu je (nije da ti treba).

Nope.
14 godina
protjeran
Gledam malo raspravu o g-syncu i ULMB-u i nije mi jasno to da kad vec imas sansu uzivati na visokom rr bez tearinga opet ogranicavas rr na vtijednost minimum fps-a, znaci opet gubis fps-ove.

Mislim dobro je imati obadvije opcije, al po mome za vecinu slucajeva g-sync tj freesync ispred svega.
17 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
Gledam malo raspravu o g-syncu i ULMB-u i nije mi jasno to da kad vec imas sansu uzivati na visokom rr bez tearinga opet ogranicavas rr na vtijednost minimum fps-a, znaci opet gubis fps-ove.

Mislim dobro je imati obadvije opcije, al po mome za vecinu slucajeva g-sync tj freesync ispred svega.

To nema smisla što pišeš. Tearing ne možeš imati na zaključanom fps-u. Također, ne gubiš nikakve fps-ove koje ne možeš prikazati. Ništa nije izgubljeno. Sve što G/Free-Sync rade je da čekaju s osvježavanjem monitora dok nije spreman novi frame. G-Syncani monitor koji pleše je gori od locka na 30 fps. Bilo kakvo zaključavanje fps-a je superiorno bilo kakvom syncu. Ljudsko oko tj. mozak ne vidi konstante, ali vidi promjene. Vidiš pokret, a promjene u frekvenciji osvježavanja su pokret, smetaju, manje ili više, ali to je ono što vidiš. Ugodnije se igrati na 30 fps, nego na 50-100 s čestim oscilacijama. ULMB smanjuje blur koji je normalni produkt rada LCD-a, zato što koristi metodu sličnu radu CRT-a. G-Sync smanjuje tearing i nered po slici, ali uvodi optički lag kod velikih oscilacija.

Nope.
14 godina
protjeran
Sve je to meni jasno, al uzmimo primjer gdje picis neku igru na 120-130 fpsa, al nerijetko dode zahtjevna scena da ti dropa na 100, ak ides na ULMB moras se ogranicit na 100 fpsa da ne dode do tearinga, u tom smislu sam mislio da gubis onih 20-30 fpsa vise.

G-sync/freesync i je tu da bezbrizno zakljucas fps na rr monitora i brate mili kolko ide ide, uzivas u punim performansama svog hardwarea, nema nikakvih ogranicenja, a dropovi tj promjene se opet manje osjete.

Naravno da je lock najbolja stvar ako je moguce, al za lockat 120-144 fpsa na 1440p moras imat 1080ti sli i opet ce ovisno od naslova do naslova doci do dropova.
17 godina

Protiv rasizma se treba boriti svaki dan, a najbolji nacin za to je upariti dvije 1080ti, i to jednu bijelu i jednu crnu :)

Naravno, daleko je to od balansiranog kao kod Lucija, al eto...

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
12 godina
Kant kaže...

Protiv rasizma se treba boriti svaki dan, a najbolji nacin za to je upariti dvije 1080ti, i to jednu bijelu i jednu crnu :)

Naravno, daleko je to od balansiranog kao kod Lucija, al eto...

Nemoj se čudit ako ti slika bude malo tamnija ipak je mulatkinja 

MISCREATED
12 godina
odjavljen
XXX kaže...

Pa to i velim, nisu svi profesionalni gameri i ne žive od igranja put tebe, pa ima nisu bitne takve profesionalne specifikacije gamerskog kompa i borba sa vjetrenjačama tj. sa hvatanjem minimuma od 144 fpsa u mnogim današnjim AAA naslovima. Inače i B1 je čista konzolaška pucačina . Kaj se tiče gsynca imam freesync monitor i dok sam ga koristio sa amd grafom, sasvim fino sam osjetio uporavanje ispod 75 fpsa. Ak ti ne osjetiš usporavanja ispod 144 fpsa onda ni ne vidiš tih 144 fpsa, vrlo jednostavno unatoč gsyncu koji nije svemoguć.

Lol, jadničak. Pa ti deda nemoš ni lock na 75 držat... ajooooj 

Al znaš šta deda, vidim krenuo i ti pišat u vjetar. Gledanje u 144fpsa ti ne vidiš sigurno, ali to ne znači da drugi isto ne vide... 

PS. ako si ti tako kežual kauč gejmer kakvim se predstavljaš svaki put kad upadneš u temu... šta te uopće zanimaju stvari koje kupuju oni zagriženiji (ma čitaj i ovisnici/budale...kako hoćeš), tipa gsync, grafe od soma eura i sl...? Šta tebe to smeta, tell me grandpa? 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
17 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
Sve je to meni jasno, al uzmimo primjer gdje picis neku igru na 120-130 fpsa, al nerijetko dode zahtjevna scena da ti dropa na 100, ak ides na ULMB moras se ogranicit na 100 fpsa da ne dode do tearinga, u tom smislu sam mislio da gubis onih 20-30 fpsa vise.

G-sync/freesync i je tu da bezbrizno zakljucas fps na rr monitora i brate mili kolko ide ide, uzivas u punim performansama svog hardwarea, nema nikakvih ogranicenja, a dropovi tj promjene se opet manje osjete.

Naravno da je lock najbolja stvar ako je moguce, al za lockat 120-144 fpsa na 1440p moras imat 1080ti sli i opet ce ovisno od naslova do naslova doci do dropova.

Ali imao ti G-Sync ili nemao, i dalje imaš dropove frejmova. U tome je fora. G-Sync samo malo popegla tearing i to je to. Nije neka bijesna korisnost jer tearing neki i ne vide. Meni je, osobno, svejedno.

Poanta nije lockati za ULMB, nego je poanta lockati. Točka. Ako ti pada na 100, znači da pada na 100 i to je to. Optimiziraš postavke za jednu karticu. SLI je na samrti, sve manje radi, sve više problema. Tamo gdje radi - super, imaš SLI i viši framerate. Tamo gdje ne, ugasiš ga i smanjiš postavke.

G-Syncom nisi dobio ništa, jer tearing je mali problem. Promjenjiv framerate je veliki problem.

Nope.
12 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Ali imao ti G-Sync ili nemao, i dalje imaš dropove frejmova. U tome je fora. G-Sync samo malo popegla tearing i to je to. Nije neka bijesna korisnost jer tearing neki i ne vide. Meni je, osobno, svejedno.

Poanta nije lockati za ULMB, nego je poanta lockati. Točka. Ako ti pada na 100, znači da pada na 100 i to je to. Optimiziraš postavke za jednu karticu. SLI je na samrti, sve manje radi, sve više problema. Tamo gdje radi - super, imaš SLI i viši framerate. Tamo gdje ne, ugasiš ga i smanjiš postavke.

G-Syncom nisi dobio ništa, jer tearing je mali problem. Promjenjiv framerate je veliki problem.

Zapravo, kad pogledaš bolje naslove (u smislu engine i optimizacija), onda fps dropovi na modernom hw-u i ne pada toliko (naglo, puno) da će upadat u oči. Prosječno šetanje fps-a od recimo 90-120 ovisno o zahtjevu scene i nije problem za gledanje... PS ne znači nužno da su to dropovi sa 120 na 90 odjednom, već postepenije "šetanje" fps-a. Potonje bi značilo da je negdje problem, ili igra ili hardver. Recimo dođeš u witcheru na spoj grada i šume, što je zahtjevnija scena... nećeš tu imat drop na 80-90 sa 120 kolko si imao na otvorenoj ledini, nego će fps postepeno padat što se približavaš zahtjevnijoj sceni.

Slažem se da je najbolje imat stabilan i lockan fps, no svejedno stojim iza toga da šetanje od 144-100 na g-syncu ne stvara nikakav problem za oči i ugodnost, osim ako je riječ o konstantnim naglim dropovima, a takve zapravo i ne znam gdje mogu primjetit, u kojem naslovu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 15:37 (eywa33).
14 godina
protjeran
Tonči kaže...

Onda odmah reci da tebi g-sync/freesync nista ne znace i da je to cista osobno preferencija.

Meni je suludo kupovati g-sync/freesync monitor i onda ga ne koristiti za ono osnovno sto je namjenjen (od cega je jedno bas ublazavanje prijelaza o kojima ti pricas) i onda ponovno ogranicavati fps i borit se sa nuspojavama koje sync anulira.

12 godina
odjavljen
war3_tft kaže...

Onda odmah reci da tebi g-sync/freesync nista ne znace i da je to cista osobno preferencija.

Meni je suludo kupovati g-sync/freesync monitor i onda ga ne koristiti za ono osnovno sto je namjenjen (od cega je jedno bas ublazavanje prijelaza o kojima ti pricas) i onda ponovno ogranicavati fps i borit se sa nuspojavama koje sync anulira.

A gle, sa gsyncom dolazi ulmb, pa to može nekome bit razlog kupovine. Ali, stvar je što danas hw nije sposoban držat lock na 144 bez nekoliko kompromisa. U takvim slučajevima se može odlučit ili rezat detalje ili ići u apsurdan sli koji fakat više nema smisla s obzirom na broj igara koji ga nativno podržavaju. To ako želiš lock. Ako pak nije problem gledat varijabilni fps, onda varijabilni rr spašava stvari, pod uvjetom da se gura solidan fps.

ps. Tonči  ne znam kako "neki ne vide tearing"? Nakon potpunog tearless gaminga, jedan jedini frejm prepolovljen horizontalno bode oči samo tako. Upravo to je ono što sam govorio sinoć da mi sa ulmb ponekad uleti tear, pa moram palit v-sync jer izgleda da riva tuner ne može 100% vremena držat zadani fps lock :/

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 16:47 (eywa33).
17 godina
odjavljen
eywa33 kaže...
XXX kaže...

Lol, jadničak. Pa ti deda nemoš ni lock na 75 držat... ajooooj 

Al znaš šta deda, vidim krenuo i ti pišat u vjetar. Gledanje u 144fpsa ti ne vidiš sigurno, ali to ne znači da drugi isto ne vide... 

PS. ako si ti tako kežual kauč gejmer kakvim se predstavljaš svaki put kad upadneš u temu... šta te uopće zanimaju stvari koje kupuju oni zagriženiji (ma čitaj i ovisnici/budale...kako hoćeš), tipa gsync, grafe od soma eura i sl...? Šta tebe to smeta, tell me grandpa? 

Kaj se plaćeš odma, nisam ti uzeo najdražu igračku...ili možda jesam 

Ak vidiš 144 fpsa onda vidiš i kad fps padne debelo ispod toga a gsync ti nemože nadoknaditi fluidnost, samo anulitra trganje ekrana i ublažava varijacije u FPS-u.. Ak to ne vidiš onda ne vidiš niš  

I nije men briga na kaj ti bacaš pare ali ako me posprdno zoveš konzolašom, dedom i sl. sranja onda očekuj da ću ti vaditi mast na dnevnoj bazi 

14 godina
protjeran
eywa33 kaže...

A gle, sa gsyncom dolazi ulmb, pa to može nekome bit razlog kupovine. Ali, stvar je što danas hw nije sposoban držat lock na 144 bez nekoliko kompromisa. U takvim slučajevima se može odlučit ili rezat detalje ili ići u apsurdan sli koji fakat više nema smisla s obzirom na broj igara koji ga nativno podržavaju. To ako želiš lock. Ako pak nije problem gledat varijabilni fps, onda varijabilni rr spašava stvari, pod uvjetom da se gura solidan fps.

ps. Tonči  ne znam kako "neki ne vide tearing"? Nakon potpunog tearless gaminga, jedan jedini frejm prepolovljen horizontalno bode oči samo tako. Upravo to je ono što sam govorio sinoć da mi sa ulmb ponekad uleti tear, pa moram palit v-sync jer izgleda da riva tuner ne može 100% vremena držat zadani fps lock :/

Ma kuzim, ovo za sli sam i napisao bas iz razloga sto to vise nema nekog smisla, a ostaje kao jedan od nacina da postignes taj high rr lock.

XXX kaže...

Ak vidiš 144 fpsa onda vidiš i kad fps padne debelo ispod toga a gsync ti nemože nadoknaditi fluidnost, samo anulitra trganje ekrana i ublažava varijacije u FPS-u.

Samo sta ti fps nece padati do mjere da ti prijelazi postanu toliko ociti koliko ih ti naglasavas.

12 godina
odjavljen
XXX kaže...

Ak vidiš 144 fpsa onda vidiš i kad fps padne debelo ispod toga a gsync ti nemože nadoknaditi fluidnost, samo anulitra trganje ekrana i ublažava varijacije u FPS-u.. Ak to ne vidiš onda ne vidiš niš  

Pa deda, pobogu. Kako ti nije jasno da ja ne vidim debelo padanje fpsa nigdje, ta nisam na privjesku ili konzol-like grafi...

13 godina

Dajte ljudi ohladite malo, dosadni ste ste više za .....

Jebemu sve, pa imamo memoriju, ne triba svaki post reciklirati i ponavljati do besvjesti.

Što ja stalno otvaram temu uopće; note to self: "ne prati ovo više"!!!

coffe,coffe,coffe.....
14 godina
protjeran

Ja se ne sjecam kad se zadnji put pricalo o ULMB vs g-sync. 

13 godina

Ma nije nego zadnje 3 strane, a to davno je kolega objasnio čim je uzeo taj high refresh monitor. Al dobro bar nešto ima smisla tu.

coffe,coffe,coffe.....
14 godina
protjeran

Ma pusti, ova tema je najbolja, uvijek nesto i nikad nema dosade. 

13 godina

Znaš što, vjerojatno si u pravu, mozda sam se samo zasitio.

Stvarno nije dosadna tema, ali je bome zastranila pošteno u zadnje vrime.

coffe,coffe,coffe.....
17 godina
odjavljen
eywa33 kaže...
XXX kaže...

Pa deda, pobogu. Kako ti nije jasno da ja ne vidim debelo padanje fpsa nigdje, ta nisam na privjesku ili konzol-like grafi...

Zam da nisi ali bogami se ni ne igraš...to kaj se ti napucavaš u B1 sa klinčadijom meni ni nije igranje  Navel sam ti naslove gdje je  se vidi min/max fps.

npr daj na ovoj igri testiraj svoj 144 hz monitor  Ja sam ju izigral od ve do ve, krenuo sa njom dok je još bila lockana na 30 fpsa 

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 19:06 (XXX).
10 godina

Velika je razlika između 60 i 144Hz dečki, tko nije probao ne zna ( i sam sam bio nevjerni Toma dok se osobno nisam uvjerio ). Kako je netko spomenu i forum radi bolje na 144 ngoli na 60. U biti kad na takvom monitoru probaš stavit na 60Hz to izgleda jako loše ili se možda varam. Pošto moja grafa i nije neka koja može nove igre napucati na jako puno fps tu mi pomaže jako gsync koji pegla predobro frejmove pa niti ne skužiš jako ako to padne sa recimo 100 na 60. Ali kak sam ja već malo ostario pa se držim starijih igara koje i skoro mogu napucati na 144 fps ( wow wotlk - savršenstvo kako radi, Age Of Conan i SWTOR ), meni se moja kupnja u potpunosti opravdala ( mojoj ženi nikako, kaj bi joj ja, ja sam morao kupit ovaj monitor ). Svatko zna kaj mu treba pa onda i tak kupuje, netko je zadovoljan i sa G4560 a netko nije ni sa i7-8700k. 

p.s. zakaj stalno suspendirate tog Lucija hebemu, dečko želi raspravljati al mu vi nedate. Kad bi novinara pokušao ušutkati onda se guši sloboda govora? Nemojmo imati takva mjerila, neka govori.

17 godina
odjavljen
Taraba kaže...

Velika je razlika između 60 i 144Hz dečki, tko nije probao ne zna ( i sam sam bio nevjerni Toma dok se osobno nisam uvjerio ). Kako je netko spomenu i forum radi bolje na 144 ngoli na 60. U biti kad na takvom monitoru probaš stavit na 60Hz to izgleda jako loše ili se možda varam. Pošto moja grafa i nije neka koja može nove igre napucati na jako puno fps tu mi pomaže jako gsync koji pegla predobro frejmove pa niti ne skužiš jako ako to padne sa recimo 100 na 60. Ali kak sam ja već malo ostario pa se držim starijih igara koje i skoro mogu napucati na 144 fps ( wow wotlk - savršenstvo kako radi, Age Of Conan i SWTOR ), meni se moja kupnja u potpunosti opravdala ( mojoj ženi nikako, kaj bi joj ja, ja sam morao kupit ovaj monitor ). Svatko zna kaj mu treba pa onda i tak kupuje, netko je zadovoljan i sa G4560 a netko nije ni sa i7-8700k. 

p.s. zakaj stalno suspendirate tog Lucija hebemu, dečko želi raspravljati al mu vi nedate. Kad bi novinara pokušao ušutkati onda se guši sloboda govora? Nemojmo imati takva mjerila, neka govori.

To je jasno svakome sa malo mozga u glavi. Svatko kupuje prema svojim potrebama i ovo skuplje ne znači nekom drugom apsolutno ništa i obrnuto, nemao svi iste prioritete, želje niti smatramo svi da nešto zaslužuje naš novac bez obzira kaj jedni i drugi sudjelujemo u ovoj temi. Pa nije valjda jedino elitna tehnologija vrijedna rasprave i promocije? Npr. meni je izrazito glupo uložeti i jednu lipu u komp ak neki omiljeni naslov nebu ni izađao na PC, radije onda kupim konzolu i igram na 30 fpsa, ali igram. Na tome je naglasak. Kaj meni znači 144 hz kad me ne zanimaju on line napucavanja osim wot-a koji je spor sam po sebi i zaboli me imam li 60 ili 120 fpsa i na koliko mi hzaradi monitor. Hrpa neoptimiziranih SP naslova gdje sa ninđa kompom u vrijednosti solidnog polovnog auta nemožeš nagurati ni 100 fpsa bez debljeg rezanja detalja ili imaš po difoltu lockanu igru na 60 fpsa...meni se neda boriti sa time.

I sad oni se idu raspravljati koliko je tko uložio u svoj komp, i onda jedan spočitava drugome da ima sranje komp a taj drugi igra Dark Soluls i sl. igre...prvi dio je bio najgori PC port u povijesti, drugi je imao bug ako si ga igrao na 60 fpsa  I kaj će njemu bolji monitor? Normalno da bu on išao na 4K i veču dijagonalu i to bu za nejgove potrebe svejtlosnim godinama bolji monitor od nekog 144hz TN kakve ljudi kupuju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 19:33 (XXX).
14 godina
protjeran
XXX kaže...

Svatko kupuje prema svojim potrebama 

Kaj meni znači 144 hz kad me ne zanimaju on line napucavanja

Prvo kazes da svatko kupuje po svojim potrebama, a onda opet izmisljas mitove kako je 144hz jedino dobar za pucacine, a sve i jedna igra koju ti igras pet puta bolje izgleda na 144hz, opet opravdavas ono sto je tebi bolje i vaznije, u ovom slucaju nebitan ti je rr.

Druga tvoja metoda je tesko cherry pickanje (kao gore sa mafijom 3) i onda temeljem izoliranih slucajeva donosis nekakve zakljucke.

Nemoj pokusavati biti neki glas razuma jer ti ne ide bas. 

17 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
XXX kaže...

Svatko kupuje prema svojim potrebama 

Kaj meni znači 144 hz kad me ne zanimaju on line napucavanja

Prvo kazes da svatko kupuje po svojim potrebama, a onda opet izmisljas mitove kako je 144hz jedino dobar za pucacine, a sve i jedna igra koju ti igras pet puta bolje izgleda na 144hz, opet opravdavas ono sto je tebi bolje i vaznije, u ovom slucaju nebitan ti je rr.

Druga tvoja metoda je tesko cherry pickanje (kao gore sa mafijom 3) i onda temeljem izoliranih slucajeva donosis nekakve zakljucke.

Nemoj pokusavati biti neki glas razuma jer ti ne ide bas. 

Pokušaj ne izvlačiti iz konteksta i onda na tome temeljiti neki zaključak 

Naravno da je sve i jedna igra bolja na 144 hz-a. Ponavljam naravno da je sve i jedna igra bolja na 144 hta. OK?

ALI!( moja pokojna baba je uvijek govorila da sve kaj si rekao prije ali je obićno sranje )

Meni je bolje igrati sa na 50" i 60 hz-a nego na 24" i 144 hza. Još mi je bolje od toga igrati se na 4K 65" nego ovo dvoje ranije navedeno. Meni bi bilo idelano 4K 65" 144 hza HDR gsync. Želim li potrošiti bogatstvo na to? Ne želim. Život se sastoji od kompromisa. Vrijedi za mene. Da li je moj stav i mišljenje jednako vrijedan u ovoj temi kao i tvoj, da. Jer mišljenje je kao šupak, ima ga svatko 

edit; daj još jedan TD 

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 20:08 (XXX).
12 godina
XXX kaže...
Jer mišljenje je kao šupak, ima ga svatko 

evo, imam ih i ja... mišljenje i šupak

samo sam u međuvremenu pozabil koje mi je mišljenje, dok za šupak nemam takvih briga jer ga uvijek morem napipat 

14 godina
protjeran
Kad me kralj izvlacenja iz konteksta prozove da izvlacim iz konteksta to znaci da sam dobro odradio posao, hvala.

Nemam ti potrebe dati TD kad ovaj put nisi napisao nikakvu cherry pickanu glupost. ;)
17 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
Kad me kralj izvlacenja iz konteksta prozove da izvlacim iz konteksta to znaci da sam dobro odradio posao, hvala.

Nemam ti potrebe dati TD kad ovaj put nisi napisao nikakvu cherry pickanu glupost. ;)

Tih "gluposti" ima koliko želiš, ne trebam ja puno pickati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 20:37 (XXX).
17 godina

I onda dojde NS sa Zeldom i Mariom i popisa se na sve ps,xbox,pc 4k hdr 144hz aaa naslove  sa svojom grafikom na tabletu vrijedan 3keka 

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 20:41 (4mal).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice