Kod Crysisa konkretno pri onim detaljima to treba tek vidjeti, zaista nisam siguran jer po svemu sto vidim i znam ovdje je grafička BN jer ako ja dobro vidim zakucana je na 99% kod svih testera na 1440p rezoluciji..
Takoder pitanje je bilo gdje to ryzen dropa a intel ne zar ne ? Mislim da je ovo poprilicno tako islo, konkretno mislim da si se malo ulovio jer u Crysisu 3 dropaju oba a ovo koji vise treba se netko potruditi i testirati jer grafa je def. BN
300mhz u Cryisu 3 pri ovim detaljima i rezoluciji ce ti donijeti apsolutno nista, ako i vidis razliku to ce biti statisticka pogreska jer znas i sam da kada sam teturas po mapi da nikada ne mozes ponoviti isti scenarij zato i postoje ingame benchmarci..
Vjerujem da ti u nekim naslovima taj takt donese nesto ali ovdje ...
Bez obzira sta je grafa na 99 posto iskoristenja kod oba sistema, opet se vidi razlika između procesora, tj nemora biti proc BN da daje manji rezultat. Ryzen ima manji usage od 7700k pa daje manji FPS dok je grafa BN
scenarij sa i5 i R5 1400

Moguce, ovo ne znam objasnit pa ce netko iskusniji to reci.
No na prvom videu koji pokazatelj je gpu usage prvi nije jer ide iznad 100% ?
No ako je grafa ta koja pokazuje broj slicica u sekundi te ako prikazuje 100% svojih slicica u tom momentu kako je moguce da uz npr bolji procesor pokaze jos vise?
Bas me iskreno zanima, sumnjam da i ti znas iz prve ruke vec ces morat googlat, meni se ne googla..