T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.875.801
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
d1namic kaže...

Može li mi netko molim vas reći gdje mogu pogledati dali mogu produžiti ugovor i dobiti tablet, jer čitam da tek 30 dana prije isteka ugovora mogu... Hvala unaprijed!

Na MojTelekom portalu možeš vidjet do kad ti vrijedi ugovorna obveza, ali najlakše ti je nazvat službu za korisnike.

14 godina
antimadridista kaže...
robimarko kaže...
Nadam se da će sutra početi stizati

ja sam baš danas zvao u vezi toga i rekli mi da stiže za najkasnije 30 dana, ali da će vrlo vjerojatno doći kroz 10-ak dana.

Ma to svima kažu da će doći u 30 dana,a netko je već na početku akcije rekao da mu je agentica rekla da će krenuti sredinom ovog tjedna

robimarko@gmail.com
16 godina

Prije dvije godine kad sam produživao uzeo sam hard i došao mi je za 2 dana ;)

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Još malo mi ističe ugovor hvala bogu, i da mi ponude 7 LCD televizora za 1 kunu. Bye bye t-com.

Life is Simulation
Moj PC  
3 8 hvala 0
13 godina
neaktivan
Citam malo temu i ne mogu da ne sudjelujem

1. Ako uredaj dode neispravan ili ga nezelite itd u roku od 7 dana imate pravo na zamjenu bez obrazlozenja i raskid ugovora ako je isti sklopljen na daljinu
2. T com navlaci korisnike. Ako iole zante zbrajat, oduzimat, mnozit i dijelit onda znate izracunat da za razliku u cijeni kroz 2 godine kupite si to isto i jos vam ostane para.

Ja cekam vip super cijena napokon 8.2. Dobili odgovor vipovci od hta da moze prijenos te ocekuju ovaj tjedan ukljucenje ...
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
PC - stručnjak kaže...
2. T com navlaci korisnike. Ako iole zante zbrajat, oduzimat, mnozit i dijelit onda znate izracunat da za razliku u cijeni kroz 2 godine kupite si to isto i jos vam ostane para.

sve je to super, ali moraš razumjeti da ima nas kojima ništa nije dostupno osim T-Coma i drugog izbora nemam.

a čak i da mi je dostupan drugi operater, dobro bi razmislio o tom prelasku jer mi ovdje već godinama sve savršeno funkcionira, nikakvo pucanje veze ni bilo što slično.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 23:20 (antimadridista).
13 godina
PC - stručnjak kaže...
Ako iole zante zbrajat, oduzimat, mnozit i dijelit onda znate izracunat da za razliku u cijeni kroz 2 godine kupite si to isto i jos vam ostane para.

A ako još jednom razmisliš, shvatit ćeš da ćeš uštedjeti za tablet i ostati će ti viška para, a nećeš imat interneta za te dvije godine, pa ti ta 2. stavka nema niti malo smisla. Zar očekivate da će vam pokloniti dar koji vrijedi kao i plaćanje dvije godine pretplate na internet?

Čovječe, taman mi istekao ugovor od dvije godine za koji nisam dobio "dar", i sada za uzeti isti ugovor dobivan veoma dobar tablet i odjednom je neisplativo. A ako nam konkurencija dolazi onda ćemo i pod T-comom očekivati "bolje" dane.

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
neaktivan

Topla preporuka svima, ništa neprodužujte do 1.7, kad uđemo u EU, pitanje vremena kad će doć nove mreže i da vidiš belaja što cijene padaju svuda.

Life is Simulation
Moj PC  
1 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
Internet ce radit i kod drugih bez greske kad za svoje podrucje imam pristup javnoj telekomunikaciskoj mrezi... meni se isplati. I ne vidim zasto vipova usluga bi imala ikakvih problema. A ovo s ne produzivanjem nema logike jer ugovorom cijena nije vezana te se moze mhenjati pri cemu ce korisnika obavjestiti na prikladan nacin. Te jos tu stoji ako nije zadovolhan nastalom promjenom ima pravo na raskid ugovora bez placanja dodatnih naknada
13 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Internet ce radit i kod drugih bez greske kad za svoje podrucje imam pristup javnoj telekomunikaciskoj mrezi... meni se isplati. I ne vidim zasto vipova usluga bi imala ikakvih problema. A ovo s ne produzivanjem nema logike jer ugovorom cijena nije vezana te se moze mhenjati pri cemu ce korisnika obavjestiti na prikladan nacin. Te jos tu stoji ako nije zadovolhan nastalom promjenom ima pravo na raskid ugovora bez placanja dodatnih naknada

Joj ti isto, presao sa tcoma na vip, ne znas koji je skuplji {#} Kao akcija prvih 12 mjeseci placas 150kn, a drugih 12 350 ili ako oces tv njihov onda prvih 12 350 a drugih 12 450.. Opet te dode na isto! Sto se tice tcoma oni su najpouzdaniji, s najvise radnika na sluzbi za korisnike a i operatera koji idu po terenu. Raspitaj se malo kolko se ceka kod Iskona (on je jos ajde najbolji od ovih), Optime, H1, itd, itd da ti se jave na telefon a kamoli da dodu nesto popravit, a i kad dodu uglavnom su nesposobni. Sve ovisi od osobe do osobe kakva su iskustva imali, al u globalu gledajuci tako je. Kad bi se bas islo stedit a imat relativno ok operatera iso bi na iskon koji bi opet dosao oko 280kn sa 5 mbit flat, tv-om i nekim plus paketom i 1500min besplatnih. Al opet cura uzela to, i sada ima problema sa telefonom, javlja joj se neki zastoj i uopce ne moze normalno razgovarati. A sto se tice vipa, ono su jos novi i nije jos nista testirano od korisnika kako spada.

13 godina
neaktivan

Cekam EU, da nam dodje Orange, pravi Vodafone i tako redom, pa da kresu cijene a dizu brzine:) pogotovo upload, koji nam je katastorfalno sramotan:)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina

I ja isto kolega jedva čekam EU, dat će im vatre ;) neće više bit monopola {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nisu skup 12 mj 270 kn, a tolko je ugovor. A tcom nije bio kao sto je. Nemaju vise sluzbu odrzavanja vec to rade koperantske tvrtke. I ovisno od grada do grada tehnicka podrska na terenu je koma
16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Cekam EU, da nam dodje Orange, pravi Vodafone i tako redom, pa da kresu cijene a dizu brzine:) pogotovo upload, koji nam je katastorfalno sramotan:)

To se nemoze ostvariti preko noci tj. 1 srpnja ove godine, jer kaj mislis da ce im THT samo tak dati svoje kablove za malo love. A ak će razvijat svoju mrežu kroz godinu dvije bi tek moglo bit neš od toga, a ak će ić prek HTovih kabela onda im to neće bit isplativo. A i kad oni dođu onda će i Tcom, Vip i ostali morat smanjit cijene ak zele zadržat korisnike i dobiti nove. 

Eventualno se može promjenit neš kod mobilnih operatera, a i to nemre se prek noći dogoditi, dok kod fiksnih jako teško.

14 godina
Jack Sparrow kaže...

Prije dvije godine kad sam produživao uzeo sam hard i došao mi je za 2 dana ;)

Meni je sve dosad stizalo za 2-3 dana

robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan

Piknuo sam Samsung Galaxy Tab.

Nisam bio pod ugovorom al ne planiram u dogledno vrijeme mijenjati operatera pa reko ajmo uzet to šta se nudi.

Tablet mi sam po sebi ne treba, ali okej je ponuda pa mi za 99 kn nije žao. U najgorem ga slučaju frknem na oglasniku.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 8:32 (Danny_HR).

5 0 hvala 0
17 godina

Za sve koji su ugovor produživali online, a nisu dobili nikakvu potvrdu primitka narudžbe na e-mail ni nakon nekoliko dana - zvao sam jučer SZK i rekli su mi da je narudžba kod njih "u sistemu" potvrđena. Na pitanje što je s potvrdom, odgovor je kako je vjerojatno "neka greška u sistemu". Zato prijeđite sistem i okrenite SZK da biste bili sigurni. {#}

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 8:43 (Leprechaun).
13 godina
Danny_HR kaže...

Nisam bio pod ugovorom al ne planiram u dogledno vrijeme mijenjati operatera pa reko ajmo uzet to šta se nudi.

Tablet mi sam po sebi ne treba, ali okej je ponuda pa mi za 99 kn nije žao. U najgorem ga slučaju frknem na oglasniku.

Točno to sam i ja napravio. Samo što ga ja neću ni otvarat. Ne vidim neku svrhu u tabletu pošto već imam smartphone, a mislim da se mogu dobit dobre pare za njega...

17 godina
Danny_HR kaže...

Istina, baš zbog tako nečeg nisam produžio ugovor kada je istekao u 10om mj. Prelazit na nekog drugog ne mogu a i nikad nisam imao problema s T-Comom. Tablet mi isto tako ne treba al bože dragi barem ću na njemu okrenuti neku sitnu lovicu, ništa puno ali veseli čovjeka {#}

He who is brave is free.
12 godina
neaktivan

Čujem da su nekima već počeli stizati tableti :)

0 0 hvala 0
14 godina
d1namic kaže...

Gdje si to cuo?

robimarko@gmail.com
16 godina
odjavljen
robimarko kaže...
d1namic kaže...

Gdje si to cuo?

eno ih u oglasniku... jel dobiješ što ako postaneš novi korisnik maxtv-a?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
Da ima ih u oglasniku ali samo je jedan oglas noviji tj postavljen nakon pocetka akcije
robimarko@gmail.com
12 godina
neaktivan

Čitam na njihovoj facebook stranici HT.
Sad je napisao netko: "Konačno stigao tablet. Hvala!"

0 0 hvala 0
14 godina
d1namic kaže...

Čitam na njihovoj facebook stranici HT.
Sad je napisao netko: "Konačno stigao tablet. Hvala!"

Mislim da se sa ovim konacno misli na Alcatele iz bozične max paketi akcije

robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan

Koliko ste tribali cekat da vem dođe LG optimus L3? Meni je vec ovo 3. tjedan :( 

ante
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jeli ti dosao mobitel?

ante
15 godina

di se moze produzit ugovor za max adsl? ja se logiram i baca me na ovu hebenu stranicu: https://servisi.tportal.hr/servisi/loggedin.jsf2

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kolko treba čekati da dođe LG optimus L3? 

ante
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam produžio ugovor za 24 mjeseca i sada trebam dobiti Lg optimus l3 ali jos nije dosao, a ovo je 3 tjedan!!! Za koliko ce doci? 

ante
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice