T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.875.646
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Događaju se greške i u korist korisnika vjeruj mi, samo normalno da se onda nijedan korisnik neće žalit, a niti se neće pohvaliti nama kako mu to nebi makli slučajno{#}

Ali ono, problem postoji i to je sigurno, puno toga sve ovisi o samom radniku, jer ima ljudi koji posao rade samo da dočekaju kraj smjene i da podignu plaću, a postoje neki koji se i trude raditi svoj posao i nakraju pomoći kranjem korisniku. 

Mene tako iritira kad zbilja želim pomoći korisniku i objasniti mi di je problem ili kako neki procesi funkcioniraju, nakon ćega ja dobijem pljusku psovki i vrijeđanja. Jer u dosta slučajeva su sami korisnici krivi što ne razumiju neke stvare i onda oni se ljute na nas jer smo mi dužni to objasniti. 

Ali opet je tu kažem ta sreća kojeg ćete agenta dobiti, ako dobijete nekog ko fušari, onda nažalost se događa gomila problema koje onda ja moram krpati kada mene taj korisnik dobi i ispričavati se u tuđe ime.

Zato vam je moj savjet da ili upamtite agenta koji vam je dobar i samo sa njim tražite da razgovarate ili da još jednom negdje drugdje provjerite informaciju koju vam kažu, znam da je blesavo, ali kada se radi o velikim stvarima, ugovorima i slično, barem ja osobno želim sve detaljno provjeriti i napismeno pročitati a ne rekla-kazala.

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
Stoja kaže...

Događaju se greške i u korist korisnika vjeruj mi, samo normalno da se onda nijedan korisnik neće žalit, a niti se neće pohvaliti nama kako mu to nebi makli slučajno{#}

Ali ono, problem postoji i to je sigurno, puno toga sve ovisi o samom radniku, jer ima ljudi koji posao rade samo da dočekaju kraj smjene i da podignu plaću, a postoje neki koji se i trude raditi svoj posao i nakraju pomoći kranjem korisniku. 

Mene tako iritira kad zbilja želim pomoći korisniku i objasniti mi di je problem ili kako neki procesi funkcioniraju, nakon ćega ja dobijem pljusku psovki i vrijeđanja. Jer u dosta slučajeva su sami korisnici krivi što ne razumiju neke stvare i onda oni se ljute na nas jer smo mi dužni to objasniti. 

Ali opet je tu kažem ta sreća kojeg ćete agenta dobiti, ako dobijete nekog ko fušari, onda nažalost se događa gomila problema koje onda ja moram krpati kada mene taj korisnik dobi i ispričavati se u tuđe ime.

Zato vam je moj savjet da ili upamtite agenta koji vam je dobar i samo sa njim tražite da razgovarate ili da još jednom negdje drugdje provjerite informaciju koju vam kažu, znam da je blesavo, ali kada se radi o velikim stvarima, ugovorima i slično, barem ja osobno želim sve detaljno provjeriti i napismeno pročitati a ne rekla-kazala.

da znam.. imam frenda kojem ste onaj popust u extra total s tarifi aktivirali 2x pa ima sad 100% popusta a ne 50% na tarifu :D 

(ako treba dam podatke na PM pa preko veze mi još jednom to aktivirate... odmah pošaljem gajbu-dvije poštom)

da slažem se s tobom.. ćim je veča firma ima više ljudi koji fušaju, i onda večinom takvi dobivaju promaknuća.. (žalsono al istinito i to zato jer se dobro u dupeta guraju) a oni dobri radnici neka se muče jer su provjerena i pouzdana radna snaga.. a gle.. ako tražiš nekog drugog agenta, onda inzistiraju da neka njemu vleim koji je problem da mi pokuša to riješiti.. pa objašnjavaš itd, itd, itd....... nikad neču svoje iskustvo od prije par god zaboravit kada me neki djelatnik u CC-u uvjeraval da mi se na kompu izbrisal driver za USB kabel i da zato nemogu očitat ADSL ruter (tad sam imal bijelu kazdu koja je prilikom nestanka struje ostala priključena na centralu pa se tamo preko CC-a trebaal odpojit), ljepo čovjeku se zahvalil poklopil, ponovo nazval dobim neku curu, pitala šta je problem rekao da imam kazdu ostao bez struje, ona meni odmah, "ok.. dajte podatke da vas odpojimo sa centrale" i stvar bila riješena :D

16 godina
protjeran
Stoja kaže...

e pa 90 % ljudi  nikad nije radilo u uslužnoj djelatnosti (trgovini recimo) pa ne zna kak je kad kupac kupi neki aparat i NE PROČITA upute i onda se vradi  i dere na prodavača i jebe sve po spisku jer "uređaj ne radi"!!!

a i naši ljudi su još uvijek sirovine bez kulture tako da vrlo teško prihvačaju tuđu sugestiju ako se ona kosi sa osobnim mišljenjem...

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
14 godina

Da, nazalost ima svakakvih kretena. Najgore su babe iz Dalmacije te dakako muškarci, poglavito stariji, s područja Zagreba, bez uvrede, ali zbilja je tako...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Događaju se greške i u korist korisnika vjeruj mi...

Ne znam, vlastitom iskustvu najvise vjerujem.

Kod VIP-a mi se dogodila jos gora stvar. Uzeo sam prije 6-7 godina neku minimalnu pretplatu iskljucivo zbog jedne starije gospodje arhitektice s kojom sam suradjivao. Ajmo rec da je pretplata bila 70kn i u nju je bilo ukljuceno nesto razgovora a sve preko toga dodatno placam. I tako sam par mjeseci hodao ko gastarbajter sa 2 mobitela i placao, prvo 100tinjak, pa 150 pa 200, pa su se racuni ustalili oko 200. Nakon mozda godinu dana gospodja se razbolila, odjavila pecat i nisam vise trebao taj VIP broj pa sam taj mobitel dekodirao, VIP karticu ostavio doma a u njega ubacio T-com (HT). Racunao sam da cu placati pretplatu (70kn+PDV+frekvencija) do isteka ugovora.

U slijedecih par mjeseci svi racuni su mi bili preko 200kn iako mi je VIP SIM kartica bila u ladici. Pitao sam poznanika koji je tada radio u VIP-u sta da radim a on mi je rekao da mi je najbolje da ne placam racune pa ce me nakon 2 mjeseca iskljuciti i da mi onda teoretski ne mogu naplatiti mjesecno vise od iznosa pretplate + opomene do isteka ugovora (jer ako sam iskljucen mogu dokazati da nikoga sa tog broja nisam zvao) a inace nema sanse da ne platim onoliki iznos koliki mi oni salju jer ce mi VIP prisilno naplatiti putem ovrhe i blokirati racun firme (iako mob. nije bio na firmu nego privatno). Ocito da je covjek imao iskustva sa takvim slucajevima i dao mi prijateljski savjet. Tako sam i napravio. Od tada je VIP za mene mrtav. Da sutra dijele najbolje mobitele i umjesto da naplacuju razgovore oni meni daju novac, nema teorije da s njima vise ikad imam posla.

14 godina
neaktivan
kign kaže...

Da, nazalost ima svakakvih kretena. Najgore su babe iz Dalmacije te dakako muškarci, poglavito stariji, s područja Zagreba, bez uvrede, ali zbilja je tako...

zato sto dide u dalmaciji kaze babi da ona nazove sluzbu jer se njemu ne da. inace je valjda ista stvar :)

15 godina
protjeran

Damn...

From all the things I lost, I miss my mind the most...
17 godina
Don Kihoty kaže...

Damn...

Ima toga masu na njihovim facebook stranicama...izgleda da je totalni raspad sistema otkad su krenuli svi sa ovim total+

i sličnim tarifama, nemaju logike ni cijene pretplate, a još manje cijene raznih modela mobitela

Ovdje

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/t-mobile-cijene-mobitela-pretplati/154773.aspx

npr imaš diskusiju gdje mi objašnjavaju zašto je Samsung Galaxy S3 jeftiniji nego Samsung Galaxy S2 :)

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 0:57 (segregator).
16 godina

HTC Explorer u ponudi za 99kn uz produženje ugovora na 24 mj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
segregator kaže...
Don Kihoty kaže...

Damn...

Ima toga masu na njihovim facebook stranicama...izgleda da je totalni raspad sistema otkad su krenuli svi sa ovim total+

i sličnim tarifama, nemaju logike ni cijene pretplate, a još manje cijene raznih modela mobitela

Ovdje

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/t-mobile-cijene-mobitela-pretplati/154773.aspx

npr imaš diskusiju gdje mi objašnjavaju zašto je Samsung Galaxy S3 jeftiniji nego Samsung Galaxy S2 :)

Od 01.07. će mu cijena ići poprilično prema gore pa se nećete buniti da je jeftiniji od S2, umjesto da ga kupite s troškom manjim od 2000kn i prodate za najmanje 4000kn.

17 godina
assassin.st kaže...
segregator kaže...
Don Kihoty kaže...

Damn...

Ovdje

Od 01.07. će mu cijena ići poprilično prema gore pa se nećete buniti da je jeftiniji od S2, umjesto da ga kupite s troškom manjim od 2000kn i prodate za najmanje 4000kn.

Misliš, da ga kupim za 98kn + 14400kn pretplate. Hvala ne bih :)

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
13 godina
segregator kaže...
assassin.st kaže...
segregator kaže...
Don Kihoty kaže...

Damn...

Misliš, da ga kupim za 98kn + 14400kn pretplate. Hvala ne bih :)

Da, svakako, zato sam i napisao s troškom manjim od 2000kn{#}.  Treba znati iskoristiti svaku rupu iz specifikacija njihovih tarifa jer, što se toga tiče, su najbolji i u njihovoj mreži se može kupiti top smartphone za sitan novac, uz ne baš visoku pretplatu. Samo treba biti informiran, a takvi su rijetki, to najbolje vidim u svojim posjetima T-centru.

-Prosječan Hrvat gleda samo "velika" slova, i vidi da S3 košta 98kn uz tarifu 600kn na 24mj

Dakle, prosječnom Hrvatu S3 košta 98kn + 24 x 600kn = 14498kn

Ono što prosječan Hrvat ne vidi:

-S3 u web ponudi u +XXL tarifi košta 8kn

-Prijenosom broja ostvaruje se 50% popusta na pretplatu, dakle 300kn

-Nakon 6mj broj koji je potpisao OTPO može ući u obiteljsku tarifu* kao član što njegov trošak pretvara u 10kn za r.f.

Dakle, ovakom Hrvatu S3 košta 8kn + 6 x 300kn + 18 x 10kn = 1988 kn

*obiteljska tarifa služi za normalno korištenje usluga i ubacivanje članova koji kupuju uređaje, trošak oko 100kn/broju za praktički neograničene usluge.

Ne, ne radim u T-mobileu, ali izgubim koji sat mjesečno kako bih se informirao na koji način mogu uštediti i često kupovati novi mobitel (svakih 6-12mj).

Još samo da citiram svog kolegu:

"single tarife (...Total, Total+) služe, bar meni, za jeftinu kupnju uređaja.
Hvala T-Mobileu što postoje takve tarife koje nikad nisam plaćao, ali sam na njima sklopio većinu ugovora i kupio jeftinih uređaja.
za korištenje su bogom dane grupne tarife (Team, Obiteljske...)"

Total+ S = 125/2=62,5+50+10=122,5 KN - za jednu osobu
Obitelj+ M = 175/2=87,5+(50+50)+(10+10)=207,5/2=103,75 KN po osobi - ukoliko se koriste dvije osobe
Obitelj+ L = 300/2=150+(50+50+50)+(10+10+10)=330 KN/3=110 KN po osobi - ukoliko se koriste tri osobe
Obitelj+ XL = 450/2=225+(50+50+50)+(10+10+10)=405 KN/3=135 KN po osobi - ukoliko se koriste tri osobe
Obitelj+ XXL = 600/2=300+(50+50+50+50)+(10+10+10+10)=540 KN/4=135 KN po osobi - ukoliko se koriste cetiri osobe

= i M i L su isplativiji od S, ako imaš s kime djeliti minute i poruke
= L je isplativiji od M i S jer donosi dvostruko više data prometa po punoj brzini
= L je isplativiji od M i S jer nudi još niže cijene uređaja
= XL može biti isplativiji od L ako je peto mjesečna naknada (migracijska tarifa + pet plaćenih računa + uključenje u drugu obiteljsku tarifu) manja od razlike u cijeni uređaja
= XXL može biti isplativiji od XL i L ako je peto mjesečna naknada (migracijska tarifa + pet plaćenih računa + uključenje u drugu obiteljsku tarifu) manja od razlike u cijeni uređaja"

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 2:23 (assassin.st).
17 godina
assassin.st kaže...

-Nakon 6mj broj koji je potpisao OTPO može ući u obiteljsku tarifu* kao član što njegov trošak pretvara u 10kn za r.f.

*obiteljska tarifa služi za normalno korištenje usluga i ubacivanje članova koji kupuju uređaje, trošak oko 100kn/broju za praktički neograničene usluge.

Ali ako sam dobro shvatio, nakon 6 mjeseci mogu prijeći samo u obiteljske tarife XL i XXL, a ne i M, odnosno L, ako

sam u single tarifi XXL?

Osim toga, ako kod svake kupnje novog uređaja koristim prijenos broja, to znači da u slučaju da jednom godišnje

kupujem novi uređaj, jednom godišnje i mijenjam broj?

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 9:05 (segregator).
13 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 21:18 (Stjepan28).

0 0 hvala 0
17 godina
Stjepan28 kaže...

jer se taj prijenos broja odnosi na prebacivanje sa bonova na pretplatu ili sa pretplate na pretplatu

Mislim da se odnosi ili za prijenos bilo kakvih bonova (pa i t-mobile) na pretplatu, ili sa

bilo kakve ne-tmobile pretplate (znači vip i tele2) na t-mobile

I piše se jel, odnosno je li, u smislu da li, a ne jer, što znači "zato što", npr

kako su nas nekada učili, 2+2=4 jer je 4-2=2 {#}

13 godina
segregator kaže...
assassin.st kaže...

Ali ako sam dobro shvatio, nakon 6 mjeseci mogu prijeći samo u obiteljske tarife XL i XXL, a ne i M, odnosno L, ako

sam u single tarifi XXL?

Osim toga, ako kod svake kupnje novog uređaja koristim prijenos broja, to znači da u slučaju da jednom godišnje

kupujem novi uređaj, jednom godišnje i mijenjam broj?

Možeš kao član u koju god hoćeš obitelj:

Specifikacija EXTRA tarifnih modela
članak 19. "Pretplatnici koji koriste EXTRA mix L i XL te EXTRA total S/M/L/XL/XXL Tarifne modele imati će mogućnost ulaska u grupne tarife Tarifa za Obitelj, Flex Obitelj, Flex Team i Ured za van 5000, kao članovi istih,nakon 6 plaćenih Računa...."

u članku 19. nema Extra Obitelj zato što su:
Extra single tarife uvedene 2.3.2011., a Extra Obitelj 20.5.2011.

zato u Specifikacijama EXTRA obitelj tarifnih modela
članku 9. "Pretplatnici koji koriste tarifne modele EXTRA mix L i XL te EXTRA total S/M/L/XL/XXL Tarifne
modele imati će mogućnost ulaska u EXTRA obitelj, kao članovi istih, nakon 6 plaćenih računa..."

Možeš prijelazom sa simpe ostvariti popust 50% kroz 12mj, što ti je opet dovoljno jer nakon 6 mj ideš u obitelj. Postoji i način ako si na pretplati u T-mobilea, danas potpiseš OTPO na XXL, a sutra formiraš obitelj XXL s tim brojem kao nositeljem i doneseš prepaid tele2/vip broj kako bi ostvario popust na pretplatu. Na taj broj potpišeš 12mj OTPO bez uređaja tako da nakon 6mj možeš raskinuti ugovor po njemu bez penala. Dakle, ne mijenjaš svakih 6mjeseci broj, sve se to da iskombinirati. Ali trenutni rok za popust uz prijenos je 30.06, ali ova akcija traje od srpnja 2011. Dosad se moglo s tim kombinirati, pitanje je hoće li T-mobile još jedanput produžiti tu akciju (bio rok do 31.12, pa produženo do 31.03, pa sada do 30.06.)

segregator kaže...
Stjepan28 kaže...

jer se taj prijenos broja odnosi na prebacivanje sa bonova na pretplatu ili sa pretplate na pretplatu

Mislim da se odnosi ili za prijenos bilo kakvih bonova (pa i t-mobile) na pretplatu, ili sa

bilo kakve ne-tmobile pretplate (znači vip i tele2) na t-mobile

I piše se jel, odnosno je li, u smislu da li, a ne jer, što znači "zato što", npr

kako su nas nekada učili, 2+2=4 jer je 4-2=2 {#}

Možeš prepaid broj jer im prolazi kroz sustav, ali kada dođeš na prijenos reci da je broj na pretplati jer to oni nikako ne mogu provjeriti. Neki znaju odbiti raditi ukoliko se radi o prepaid broju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 12:02 (assassin.st).
17 godina
assassin.st kaže...

Obitelj+ M = 175/2=87,5+(50+50)+(10+10)=207,5/2=103,75 KN po osobi - ukoliko se koriste dvije osobe
Obitelj+ L = 300/2=150+(50+50+50)+(10+10+10)=330 KN/3=110 KN po osobi - ukoliko se koriste tri osobe
Obitelj+ XL = 450/2=225+(50+50+50)+(10+10+10)=405 KN/3=135 KN po osobi - ukoliko se koriste tri osobe
Obitelj+ XXL = 600/2=300+(50+50+50+50)+(10+10+10+10)=540 KN/4=135 KN po osobi - ukoliko se koriste cetiri osobe

Što znači ovo dijeljenje sa 2?

Ovo dodavanje 50 i 10 je pretpostavljam opcija flat i radijska frekvencija za svaki mobitel?

13 godina
segregator kaže...
assassin.st kaže...

Što znači ovo dijeljenje sa 2?

Ovo dodavanje 50 i 10 je pretpostavljam opcija flat i radijska frekvencija za svaki mobitel?

Možeš slobodno opet pomnožiti s 2. Da si se u vezi toga informirao u razdoblju od 25.07.2011 do 30.06.2012 danas si mogao imati skupi mobitel i plaćati jeftinu pretplatu. Prošla baba s kolačima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 15:29 (assassin.st).
17 godina
assassin.st kaže...

Možeš slobodno opet pomnožiti s 2. Da si se u vezi toga informirao u razdoblju od 25.07.2011 do 30.06.2012 danas si mogao imati skupi mobitel i plaćati jeftinu pretplatu. Prošla baba s kolačima.

Ma previše sam se tih priča naslušao od susjeda koji bi uzeli po 3-4 telefona jeftino, a onda bi im nakon godinu dana došli ovršitelji doma,

pa zato gnjavim sa detaljima :)

13 godina
segregator kaže...
assassin.st kaže...

Ma previše sam se tih priča naslušao od susjeda koji bi uzeli po 3-4 telefona jeftino, a onda bi im nakon godinu dana došli ovršitelji doma,

Evo da se ispravim, produljena je akcija, prijenosom broja dobijaš 50% popusta na pretplatu. Akcija je produljena do 31.08.2012. Ali trenutno se flat opcija može aktivirati do 04.07.2012.

Kakvu kombinaciju imaš, koliko brojeva, na koji mob pikiraš? Da ti složim jeftinu kombinaciju, da nema potrebe za ovršiteljima, kao što je to slučaj s ljudima koji potpisuju po 500kn mjesečno po broju da dobiju iPhone za kunu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 15:29 (assassin.st).
17 godina
assassin.st kaže...
segregator kaže...
assassin.st kaže...

Evo da se ispravim, produljena je akcija, prijenosom broja dobijaš 50% popusta na pretplatu. Akcija je produljena do 31.08.2012. Ali trenutno se flat opcija može aktivirati do 04.07.2012.

Kakvu kombinaciju imaš, koliko brojeva, na koji mob pikiraš? Da ti složim jeftinu kombinaciju, da nema potrebe za ovršiteljima, kao što je to slučaj s ljudima koji potpisuju po 500kn mjesečno po broju da dobiju iPhone za kunu.

Ukratko, tri broja na Simpi, ja žena i dijete.

Kupovao bi se samo 1 smartphone, ženi bi išao galaxy mini od ADSL akcije, a kćeri LG POP

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2012 20:08 (segregator).
13 godina

Preporučio bih ti u tom slučaju Extra Obitelj+ L, s tobom i ženom kao pretplatnicima, a kćer/sin kao simpa član. Da si ti/žena spreman/a promjeniti broj za neki tele2/vip onda bi   u tom slučaju u obzir dolazila i Obitelj+ M. U suprotnom, Obitelj+L je minimum jer su u njoj moguća 3 člana (ti,žena+broj koji donosi popust).

Obitelj+L=300/2= 150kn + 30kn +50kn(bon za simpa člana) = 230kn mjesečno, ako vam je dovoljno flat pozivi prema T-com/T-mobile, 250sms, 1gb svakome po max brzini, 450min prema ostalim mrežama

Koji mob želiš, do kojeg iznosa si spreman dati za njega? Jesi spreman plaćati 75kn više 6mj(XL=>L) kako bi dobio popust od 700-800kn na mobitelu?

Da sam ja na tvom mjestu:

Srpanj: OTPO na Total+XL + top model smartphone

Nakon par dana: Formiraš obitelj+XL => tvoj broj nositelj+žena+dijete simpa član+prijenos 091/095 broja za ostvarenje popusta(OTPO potpiši na 091/095 broj, na ženin nemoj)=305kn mjesečno

Nakon 6 mjeseci: Obitelj+XL=>Obitelj+L

Rezultat: 230kn mjesečni računi, za 6(12) mjeseci mogućnost kupovine novog smartphonea.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 15:30 (assassin.st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
assassin.st kaže...

Ne, ne radim u T-mobileu, ali izgubim koji sat mjesečno kako bih se informirao na koji način mogu uštediti i često kupovati novi mobitel (svakih 6-12mj).

pa ak je tebi važno svakih 6 mjeseci kupovati novi mob da bi bio veća faca ti onda puni đepove T-komu...

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
13 godina
cassini kaže...
assassin.st kaže...

pa ak je tebi važno svakih 6 mjeseci kupovati novi mob da bi bio veća faca ti onda puni đepove T-komu...

Jesi možda razmislio da od toga zaradim koju kunu? Jesam li ja rekao da plaćam velike račune?

3 broja = 230kn/mj , za neograničene usluge, imaš li ti što povoljnije?

Revolucija, savršena tarifa?? Hmm...{#}

17 godina

Za sve koji nisu zadovoljni sa T-Scum-om evo jedan prigodan video {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | https://www.youtube.com/user/TheDjigibao?feature=mhee
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

@assassin.st

Vidim da si dobro proučio tarifni sustav T-Com-a, ako ti se da možeš li mi preporučiti kako da najjeftinije dođem do nekog smartphone aparata, npr. Galaxy advance, Galaxy S2... a ovisi o cijeni i bolji. Ja sam na Extra total+ S preko 6 mjeseci (uzeo aparat za 1 kunu u total M i nakon 6 mj. prešao na S) a mama je na tele2 bonovima, kako iskombinirati da budemo oboje pretplatnici u Extra obitelj+ M i dobijem neki aparat povoljno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
steeleye kaže...

@assassin.st

Vidim da si dobro proučio tarifni sustav T-Com-a, ako ti se da možeš li mi preporučiti kako da najjeftinije dođem do nekog smartphone aparata, npr. Galaxy advance, Galaxy S2... a ovisi o cijeni i bolji. Ja sam na Extra total+ S preko 6 mjeseci (uzeo aparat za 1 kunu u total M i nakon 6 mj. prešao na S) a mama je na tele2 bonovima, kako iskombinirati da budemo oboje pretplatnici u Extra obitelj+ M i dobijem neki aparat povoljno?

Ipak nema popusta za prijenos broja.. dakle ne možeš proći jeftino, zakasnio si nekoliko dana..

13 godina
neaktivan

Ja sam kupila uz produženje pretplate na adsl htc explorer za 99 kn.lik mi došao popraviti max tv i u roku od 2 dana mob je došao.

1 0 hvala 0
17 godina

Možda je malo offtopic, ali ne nam gdje da pitam. Naime, istekao nam je ugovor sa H1 i sad bi prešli na T-Com u tarifu Super 60. Sad mi nije jasno ima li kakva kvaka i je li onih 75 kn mjesečna pretplata ili šta?

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0800 9000

{#}

Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice