Događaju se greške i u korist korisnika vjeruj mi, samo normalno da se onda nijedan korisnik neće žalit, a niti se neće pohvaliti nama kako mu to nebi makli slučajno
Ali ono, problem postoji i to je sigurno, puno toga sve ovisi o samom radniku, jer ima ljudi koji posao rade samo da dočekaju kraj smjene i da podignu plaću, a postoje neki koji se i trude raditi svoj posao i nakraju pomoći kranjem korisniku.
Mene tako iritira kad zbilja želim pomoći korisniku i objasniti mi di je problem ili kako neki procesi funkcioniraju, nakon ćega ja dobijem pljusku psovki i vrijeđanja. Jer u dosta slučajeva su sami korisnici krivi što ne razumiju neke stvare i onda oni se ljute na nas jer smo mi dužni to objasniti.
Ali opet je tu kažem ta sreća kojeg ćete agenta dobiti, ako dobijete nekog ko fušari, onda nažalost se događa gomila problema koje onda ja moram krpati kada mene taj korisnik dobi i ispričavati se u tuđe ime.
Zato vam je moj savjet da ili upamtite agenta koji vam je dobar i samo sa njim tražite da razgovarate ili da još jednom negdje drugdje provjerite informaciju koju vam kažu, znam da je blesavo, ali kada se radi o velikim stvarima, ugovorima i slično, barem ja osobno želim sve detaljno provjeriti i napismeno pročitati a ne rekla-kazala.