Otvaram ovu temu ponukan slučajevima par korisnika koji na nelegalan način kradu email adrese te spamaju, bilo s izvornog originalnog njihovog emaila, ili putem raznih servisa.
Smisao ove teme je Javno obznaniti koji su to stranice, mail adrese, izvori itd.
Riješio sam se dosta spama, te je ostao još dvojica. Zadnji ovaj drugi je došao maloprije.
Ajde da je poslao s originalne mail adrese na koju moreš reply napravit, ili bar s signout opcijom. ali neee.
IStom je poslan upit, što je automatski undelivered .. no such user here.
Ako admin smatra da ovu temu treba premjestiti, slobodno. nadam se da je nećete izbrisati. Pomoglo bi nam svima da znao kuda idemo i tko radi nelegalne aktivnosti. Ja naime pazim kad i gdje se registriram i upisujem svoje email adrese.
I nađe se neki i zloporabi mail adresu do koje je došao zasigurno ne na transparentan način. Većinu sam se riješio na ovaj il onaj način, spamcop, DC, registriari, Rsa security, blackliste itd. i učinkovito je. Nitko ne želi da u se blocka server radi nekog štakora.
Svi vi koji imate slične slučajeve slobodno pišite i objavite izvor. S vremenom ćemo imati bazu nepoćudnih i nelegalnih korisnika. Ako ništa daljnje ne želite poduzimati i prijaviti ih, bar se javno zna o kom i čemu se radi. A kad vide, valjda im neće pasti napamet.
zadnji je:
Domena: njuso.eu
Email: info@njuso.eu
Sadržaj poslanog spam maila:
Pozdrav Otvoren je nova drustvena mreza zvana Njuso, koja sluzi za komunikaciju i razmejnu iskustava slika, prica Posjetite nas njuso.eu
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
Info@njuso.eu
SMTP error from remote mail server after RCPT TO::
host njuso.eu [146.185.18.2]: 550 No Such User Here
------ This is a copy of the message, including all the headers. ------
#############