Moje napajanje niko ne želi.
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-napajanje-50-kuna/102081.aspx
Moje napajanje niko ne želi.
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-napajanje-50-kuna/102081.aspx
Dajem Nvidia 860 GTS grafičku za hard disk od 320 ili 500gb.
Poklanjam COD 4 original CD-key, ko je zainteresiran nek se javi na pp.
Gotovo, dao sam ga Zohabrizu. Nudio mi je i novce ali nisam prihvatio.
Sutra sam spreman dosta toga poklonit, budite online. (sitnice ništa strašno)
Sry što sam poklanjao softver :)
@win4crazy, nisam siguran, to su prilično mala kućišta, no mogu izmjeriti, ne znam koliko možeš vidjeti sa slika
Poklanjam COD 4 original CD-key, ko je zainteresiran nek se javi na pp.
zahvaljujem kolegi na dobrom cinu...svaka pohvala...key je u mene...
Tražim da netko pokloni ili se mjenja samnom,trebam nekakvo kučište da je (što više očuvano) FULL Tower znači BIG ono veliko poput Čifovog Big Bravo takve veličine bih trebao kučište,imam dosta starijih gluposti za kompove,napajanja nekakva,razno razne gluposti.
Iz OS sam,ako netko ima neka mi se na pm javi da se dogovorimo.
edit
mogu za kučište dati čak
GTA IV ORG acc
i
Win Vista Home Basic key ORIGINAL
evo i ja poklanjam key za win 7 pro...vridi za 64 bitni i 32 bitni sustav..
key poklonjen nicku
Evo je bi mijenjao potpuno novu SATA DVD pržilicu,LG,crna maska..za nekakav USB stick 8 ili 16 GB..il ak baš nekome zaista treba može i kao poklon..
Evo je bi mijenjao potpuno novu SATA DVD pržilicu,LG,crna maska..za nekakav USB stick 8 ili 16 GB..il ak baš nekome zaista treba može i kao poklon..
Imaš pp :-)
Evo kolega je odlučio pokloniti meni ovu sata pržilicu, p aja onda poklanjam 2 120mm ventilatora od coolermastera.
Ako nekom treba, pp
ili mjenjam za neko napajanje, koje bi ja i dalje poklonio jednom forumašu...
Ploca poklonjena. Sta stvarno nitko iz okolice Ri nema za posudit AM2 procesor? Ako treba donesem ja plocu do vas, donesem BIOS na sticku i jos platim.
Evo kolega je odlučio pokloniti meni ovu sata pržilicu, p aja onda poklanjam 2 120mm ventilatora od coolermastera.
Ako nekom treba, pp
ili mjenjam za neko napajanje, koje bi ja i dalje poklonio jednom forumašu...
Imaš PP.
Ako ima koja dobra duša s PCI grafom viška. Jedini uvjet je da ima barem 256MB meme.
Baš se našo mjerodavan da se javlja
EZY-E i nick54312 su se prvi javili za ventlove i njima bih dao po jedan ventlić.
E sad, u novom BUG-u sam našao da oni xilence 120mm koštaju 23kn, pa me zanima jel netko zna gdje?
Ako netko zna gdje ih ima po toj cijeni kupiti, onda ću imati još 2 ventlića za pokloniti.
Ajde ljuti potrudite se pa mi nađite, navodno ima u dipol.hr, ali kod njih sam bio u udčanu pa nema.
Ako netko nađe, nek se javi, a ovu dvojicu molim da se jave u pp za detalje.
Osim toga, dobio sam 12 poruka od sinoć za ventlove xĐ
Jel ima netko neki Scaner za zamjeniti prodati u krajnjem slučaju?
Da, cijena im je 30+kn, ali navodno ima negdje za 23kn, samo da mi je naći gdje :-)
i dajte ljudi nađite mi neki skener, ili onaj all in one printer.
Evo ako mi netko nađe neki funkcijonalan skener, dajem mu ventliće i epson sx405 koji vrijedi bar 300kn, samo ga treba očistiti i kupiti novu boju
Da, cijena im je 30+kn, ali navodno ima negdje za 23kn, samo da mi je naći gdje :-)
Evo ako mi netko nađe neki funkcijonalan skener, dajem mu ventliće i epson sx405 koji vrijedi bar 300kn, samo ga treba očistiti i kupiti novu boju
u lostu ima
ako trebas nabavim ti ih preko firme
pp
Epson Stylus SX405 ti je all in one a poklanjaš ga.
Ima neko 1-2gb DDR rama? Meni bi dobro doslo jer ono sto traze na njuskalu mi je previse a sa lovom sam u zadnje vrijeme strasno lose, za zamjenu imam.... puno puno toga ;)
u lostu ima
ako trebas nabavim ti ih preko firme
pp
Ako možeš javi mi se u pp! da se dogovrimo.
Epson Stylus SX405 ti je all in one a poklanjaš ga.
Da znam, ali treba ga očistiti na servisu, jer printa neke plave crte preko slika u boji, a i nema boje.
Evo ako netko hoće dam u za 250kn (koliko košta hp printer u metro-u) 2 ventliča (jedan super tihi i jedan obični) i jedan serverski vent sa potenciometrom, ovaj epson, i još jedan hp novi printer (onaj sa oznakom 1000).
Ima neko 1-2gb DDR rama? Meni bi dobro doslo jer ono sto traze na njuskalu mi je previse a sa lovom sam u zadnje vrijeme strasno lose, za zamjenu imam.... puno puno toga ;)
ako slučajno ne nađeš i nije ti jako hitno savjetujem ovo
http://cgi.ebay.com/2GB-PC3200-DDR-2X-1GB-3200-400-DESKTOP-MEMORY-RAM-NEW_W0QQitemZ110543935109QQihZ001QQcategoryZ44936QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ht_8637wt_907
jedino sa carinom provjeri koliko bi te sve izašlo, dostava je 1$, od njih sam kupio nekoliko pločica od 512 SDRam po cijeni 55kn/kom, a na njuškalu su bar 100kn
da ne bude offtopičarenje ako nekome treba imam HUB [ne switch nego baš HUB] genius GF4080SE II, mogu dati i kablova par od 2 metra
evo slike
Ako ima koja dobra duša s PCI grafom viška. Jedini uvjet je da ima barem 256MB meme.
Imam ja ali dajem u zamjenu za interni HDD od barem 320gb...
Imam ja ali dajem u zamjenu za interni HDD od barem 320gb...
8600gts ne vridi ko disk od 320 gb...