Xperia x10 ili Motorola Milestone

poruka: 12
|
čitano: 3.365
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Eto kratko i jasno, Vaše mišljenje koja od ova dva telefona??

Neke kratke crtice po cemu je jedan bolji od drugog.

Hvala

ekoraca

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Xperia x10 ili Motorola Milestone

evo ti usporedba pa uspoređuj

sad ne znam kako radi motorola al ako te šta zanima za x10 pitaj

17 godina
neaktivan

Ja bi rađe Milestonea zbog fizičke tipkovnice, najnovije verzije Androida (također sučelje mi baš i nije nešto na x10), i zato što za njega postoji hrpetina hackova.

x10 s druge strane ima malo veći ekran, bolju kameru i brži proc (mada se Milestone može OCat). I x10 je skuplji (baram vani, neznam kako je to za Hrvatsku).

Oboje su dobri mobiteli, x10 je možda malo više dorađeniji iz kutije, a Milestone je više za entuzijaste.

Ja glas dajem Milestoneu, ali opet sve je na tebi. Ponovo, oba su odlična i nečeš s nijednim pogriješiti.

We're all mad here.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Nisam vidio komentar prije, al ne zalim ipak. Imao sam u ruci i Milestone i X10, i na kraju se odlucio na X10. Kupio ga prije sat vremena, sad se malo poigravam jer android je za mene novi svijet.

Za milestone me mozda odbilo to otvaranje tipkovnice, nekako mi je zvucalo previše plastično, znam da sam citao po forumima da ima dobar slajd al ipak..

X10 mi je puno ljepši, laganiji je. Jedino mi je žao da nema pitch  to zoom kao i iphone.

Ako treba mogu kasnije napisati dojmove.

ekoraca

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako mozes postavi par fotki i neku malu recenziju uredjaja..

Hvala!Smijeh

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 20:22 (stevan94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
niki kaže...

Ja bi rađe Milestonea zbog fizičke tipkovnice, najnovije verzije Androida

i za X10 se uskoro očekuje upgarede na Android 2.1

15 godina
neaktivan

Eto, nakon kratkog korištenja par rečenica o samom mobitelu,

Dizajn je sa moje strane super, mobitel je malo veci, al mi za razliku od iPhone nekako bolje leži u ruci. Ekran je veliki, to je pozitivan plus, samo šta na trenutnoj verziji Androida, 1.6 koju i ja koristim, moguće je koristiti samo 65536 boja, al kazu da će se update-om moći prikazati svih 16 miliona.

Postavke za internet, WiFi se podese u roku od minute, nema nis kompliciranog.

Iznenadilo me kako brzo otvara YouTube, čak mi ni laptop ne otvara tako brzo neki video.

Šta se tiče minusa, ima i toga. Barem na mom modelu, dok pričam sa sugovornikom, jako se loše čuje druga strana, mislio sam da je to zbog folije koja je bila gore, ali i nakon šta sam ju skinuo zvuk je i dalje jako loš, rekao bi i ispod prosjeka. Ako ste u malo većoj guzvi neznam kako ce tada biti.. Također, i zvučnik mi nije od neke pretjerane glasnoce, sve sam podesio na maksimalnu jačinu, al nije nešto.

Sljedeca stvar koja mi je zasmetala bilo je to da nisam nigdje našao blic dok slikam da mogu upaliti, neznam ako ja to sam nemogu naci ili nije podržano u verziji 1.6. Također, očito da još nisam prokužio di u meniju nađem memorijsku karticu, jer sam prebacio neke programe na nju, al preko mobitela ih ne mogu otvorit pa ih tako ne mogu instalirati. Ako neko zna rješenje za zvuk, blic i kako pristupiti memorijskoj kartici te instalirati programe sa nje, bio bi mu zahvalan da napiše.

Eto toliko o mobitelu, sutra-prekosutra cu napisati malo više, i neke slike staviti.

ekoraca
17 godina
ekoraca kaže...
Ako neko zna rješenje za zvuk, blic i kako pristupiti memorijskoj kartici te instalirati programe sa nje, bio bi mu zahvalan da napiše.

Skini si ASTRO (File manager) i imaš dobar file explorer i pristup mem. kartici

16 godina
neaktivan

@ekoraca

Hvala na recenziji...

Drzim te za rijec u vezi tih slika ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HCSC kaže...
ekoraca kaže...
Ako neko zna rješenje za zvuk, blic i kako pristupiti memorijskoj kartici te instalirati programe sa nje, bio bi mu zahvalan da napiše.

Skini si ASTRO (File manager) i imaš dobar file explorer i pristup mem. kartici

ok.. hvala.. to sa android marketa skidam??

EDIT: skinuo. hvala

ekoraca
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 23:02 (ekoraca).
17 godina
ekoraca kaže...

za blic odeš u napredne postavke i odma prva opcija ti je fotosvjetlo. a zvuk je takav kakav je.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 7:04 (dejo6).
15 godina
neaktivan

Evo jedan test xperie x10 na hrvatskom jeziku

http://mobile-place.info/home/content/view/584/30/

ekoraca

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice