GPS-a, H+ i WiFi-a.
A dobro, ST se ne ruši na Androidu, ni u jednom ni u drugom slučaju. Dok sam imao WP mi se to par puta dogodilo, pa sam radi fejlanja jednog i drugog koristio neku treću app, zaboravio sam koju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel se može išta sa moba uploadat na neki internet servis (evo recimo dropbox ili google drive) bez namjenske aplikacije?
jel ko skuzil di se nalazi najavljivani filemanager u win phone 8.1?
nema ga ali...
jel ko skuzil di se nalazi najavljivani filemanager u win phone 8.1?
to su bile samo spekulacije, nema ga
pošto ima file picker sklepat će se i neki file manager.
jos samo da store proradi i nema sretnijeg od mene :)) drago mi je sta sam preso sa androida na wp :DDD :))
et, docekaš wp8.1 padne windows store hehe
a nisam znao da moze to flashanje, znao sam za wp7 ali za wp8 ne
Jel pametno ic updateat s praznom baterijom, tj sa spojenim mobom na punjac? Malo prije samo dosao doma sa praznom baterijom pa bi sad to updateao.
jel skuzio tko da li je moguce u notification centar kao precac ubacit podatkovni promet (3g, 4g) ili ta mogućnost ne postoji?
jel skuzio tko da li je moguce u notification centar kao precac ubacit podatkovni promet (3g, 4g) ili ta mogućnost ne postoji?
nema toga.. nažalost. možda dođe sa kojim GDR-om u naredno vrijeme..
Jel pametno ic updateat s praznom baterijom, tj sa spojenim mobom na punjac? Malo prije samo dosao doma sa praznom baterijom pa bi sad to updateao.
Da , pametno je
Azurirao sam Lumiu 925 koju koristim za posao i uglavnom nemam zamjerke... Action centar je pre dobar,bolji od androidovog, IE 11 je osjetno brzi i svida mi se sto sada mogu stavit vise plocica na ekran... Mogucnost postavljanja slike u pozadine mi nije sjelo,tako da sam to iskljucio...eto jedini problem je trenutno nedostupni store,al to ce se rjesit,a ionako sam na vrijeme sve appove azurirao,pa mi trenutno nije ni potreban...
Ajd, nećemo pretjerivati, action center je daleko od "predobrog". Vlasnik sam Lumie 925.1 i ne razumijem toliki fanbojizam. Zadovoljan sam s WP 8.1, al' da može bolje, može...
Napokon doma, update skinut, priprema instalacije je na 41% (ide to meni nekako brzo, tek je 5 minuta od početka updatea).
Šta nije bilo nešto rečeno da ćemo svi dobit here drive +? Sa updateom sam tako tako, bilo mi je ok i prije sada su malo to ispolirali..
ima li tko da je radio update sa relativno malo slobodne interne memorije? govorim o ~1GB..

ne radi li swipe samo sa engleskim recimo?
Ne mora se posebno aktivirati, samo počni swipeati.
Ja na mobu imam sve na hr i ne radi!
samo na engleskoj tipkovnici radi...
Neznam o kakvom fanbojizmu ti pricas,posto koristim LG G2(android), a 925ica mi za posao... Meni je Action centar bolji na Lumiji nego na Androidu i to je iskljucivo moj osobni stav... Ajd jos bi shvatio da sam rekao kako je wp bolji od androida,al to nisam rekao... Smiri malo nerve i ne prozivaj ljude bezveze fanbojima bez ikakve osnove...
pa hoce li ikad ovaj store proraditi
Dosta ljudi je napravilo hard reset i sad skidaju aplikacije, vjerojatno je zato dole...

Meni na HTC 8X radi na svim jezicima ali zato Cortane nemam nikako kao ni IE advanced postavki. Izgleda da neki mobiteli neke stvari nisu dobili ili ima nekih problema ali ajde, strpljen spasen. Vjerovatno ce kroz nadolazece dane biti nekih updateova =)
swipe uopce ne znam sta je to cortanu imam normalno na us regiji samo f.....g store ne dela !!!!
Ove fotografije za backround, imate ih u fotografijama? Meni se prikazuju na pločici, ali ih nema unutar fotografija. :/
EDIT: Nevermind, pojavile se nakon što sam skinuo neku random sliku sa neta.
ima tko da je razdjevičio svoj HTC 8S? :)
ima. ima :D
Zadovoljan sam. Kamera me ugodno iznenadila, kao i action centar (nikad ga nisam imao prilike koristiti). Fino izgleda, još da proradi store i bit će okej :)
@mastermax
Mislim da si moj odgovor shvatio previše emotivno i lično, ako me ovog puta razumiješ...
evo malo proucavao sad po mobu i ok je napokon notifikacijski centar i to je po meni i najbolja stvar tog updatea a neki su malo previse i ocekivali. Mob mi radi isto ko i prije neznam kak je nekima brzi al moj je i radio odlicno prije updatea govorim o 8x. Hard reset nisam ni radio i nit ne kuzim zasto to radite uopce?
ima tko da je razdjevičio svoj HTC 8S? :)
ima. ima :D
Zadovoljan sam. Kamera me ugodno iznenadila, kao i action centar (nikad ga nisam imao prilike koristiti). Fino izgleda, još da proradi store i bit će okej :)
kod mene je 1gb free na internoj memoriji.. oće to bit dosta?