WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.975.165
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

prebacio sam si sve na US kako pise na linku sa wpc, restart mob ali Cortane nema nigdje. Jel to treba biti kao zaseban app kad swipeam desno ili trebam skinuti sa storea?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

i zaseban app ali i pristkom na search bi ti se trebali aktvirat... probaj još jednom reset ako je baš jako želiš isprobati i pazi da ti je i tipkovnica na US. mene je to zeznulo

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Jel se može nakon update-a na WP8.1 vratit WP8? Čisto ak ću imat problema sa mobom pa zbog servisa pošto ne priznaju garanciju ak se stavi WP8.1.

A neda mi se čekat par mjeseci da službeno puste nadogradnju{#}

0 0 hvala 0
15 godina
Re: WP8 - Općenito

Ne može, to je skoro prvo što piše kad kreneš updateati...

HTC 8X :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 19:19 (kratos091).
16 godina
odjavljen

pa može se flashat drugi rom... toliko znam

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
WP8 - Općenito

Ima li još tko problema sa vraćanjem postavki nakon hard reseta? Prvi put mi zapelo na 25%, i napravim ponovno hard reset, sad na 82%. Dobijem poruku da traje više nego što bi trebalo.

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Jel komplicirano fleshat rom na WP? Imaš kakv link možda da pogledam?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Sve podešeno kao u temi na wpc, evo i slike. Nakon restarta nista novo osim sto mi Store ne radi. Jeste je vi skidali posebno sa storea ili se pojavila sama nakon sto se promjeni regija i jezik? Mobitel je HTC 8X.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Azurirao sam Lumiu 925 koju koristim za posao i uglavnom nemam zamjerke... Action centar je pre dobar,bolji od androidovog, IE 11 je osjetno brzi i svida mi se sto sada mogu stavit vise plocica na ekran... Mogucnost postavljanja slike u pozadine mi nije sjelo,tako da sam to iskljucio...eto jedini problem je trenutno nedostupni store,al to ce se rjesit,a ionako sam na vrijeme sve appove azurirao,pa mi trenutno nije ni potreban...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 19:33 (mastermax).

1 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

evi instalirao se 8.1 na 8x i sve radi super nisam jos stigao bas prckati jer nemam vremena ali za sad izgleda super dobra promjena

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

evo 8.1 i na mojoj L820 :D treci red plocica je mozda malo sitan (ove najmanje), ali moji prsti nisu tak krupni pa ce se lako navinuti, samo treba malo preciznije ciljati s njima :)
btw, cortanu prvo treba pokrenuti kao aplikaciju (nalazi se u listi desno) i onda radi preko search tipke... al koliko sam skuzio ne radi kad se iskljuci lokacija (gps)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Izgleda da ce Store uskoro proradit, pred 2 sata je odmah po otvaranju izbacio error, sada se otvori, cak mi da da napisem nesto u trazilicu i onda mi izbaci error.

Polako, ali sigurno :)

Keep it moddin' !

0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

ja ne znam o kakvoj vi garanciji govorite, pa valjda znate koristiti telefon

danasnje telefone je tesko pokvariti, softverski naravno, pratite upute i sve ce biti u redu

i nema nikakvog flashanja romova kod windows phone os.a

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 1 hvala 0
17 godina

ima tko da je razdjevičio svoj HTC 8S? :)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
Indestructible kaže...

kak to misliš?   -Ja flasham još od wp 7.5 Manga.

Inace evo i meni wp 8.1 radi odlično, također me obradovao update za Endomondo na v 9. koji sam tek sad dobio, sad je to pošten tracking app.

endomondo 9 endomondo 9
16 godina
odjavljen
kratos091 kaže...

Ima li još tko problema sa vraćanjem postavki nakon hard reseta? Prvi put mi zapelo na 25%, i napravim ponovno hard reset, sad na 82%. Dobijem poruku da traje više nego što bi trebalo.

pa store ne radi... ne može ti skinut appove.

lolipopmen kaže...

Jel komplicirano fleshat rom na WP? Imaš kakv link možda da pogledam?

nije, bio sam to odradio preko nokia software update-ra. svo link http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-920/236327-nokia-lumia-eu-rom-gdr2-amber-download-link.html

Indestructible kaže..

ima, ima. svoju bivšu l920 sam flashao na fancuski rom jer je moj defaultni bio bugarski. a napravio sam to zbog update-a. mislim da je bio gdr3. svugdje ga je bilo osim u bugarskoj

12 godina
WP8 - Općenito

Ja nisam dobio  cortanu, nakon update-a napravio sam hard reset i sad cekam da store profunkcionira i  da napravim ostale appdejtove

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 20:20 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bik kaže...

Inace evo i meni wp 8.1 radi odlično, također me obradovao update za Endomondo na v 9. koji sam tek sad dobio, sad je to pošten tracking app.

Jesi probao ili vjeruješ ovoj slici gore da ovako dobro prati?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Za ove sta se brinu za garanciju; Garancija ne pokriva software,a to znaci da ukoliko se prilikom regularnog azuriranja(onog kojeg izbaci OEM,ili operater) nest desi, garancija ne pokriva popravak.Garancija pokriva Hardware i ako vam primjerice ode maticna ploca, garancija vazi bez obzira sto je gore preview 8.1..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...

Ja nisam dobio  cortanu, nakon update-a napravio sam hard reset i sad cekam store da napravim appdejtove

jel imaš opciju tamo u touch za isključivanje vibracija win tipki?

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
13 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

ja ne znam o kakvoj vi garanciji govorite, pa valjda znate koristiti telefon

danasnje telefone je tesko pokvariti, softverski naravno, pratite upute i sve ce biti u redu

Znam koristit telefon, al eto već sam nosio mob na servis jer nije imao signala (niti pol godine star). Sad da mi se opet nekaj desi i ja im donesem mob na kojem je Preview for developers mogu me laganini otfitiljit.

Zato sam i pitao jel se može vratit WP8 na mob.

EDIT: Hvala kolegi skank666 na linku. Sutra stavljam 8.1{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 20:22 (lolipopmen).
16 godina
odjavljen

ja ga već par dana koristim i dobro prati... doduše, ni prije nisam imao zamjerke osim što uspon baš dobro ne izračuna. e, i sad nema music playera (zasada). :/

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 20:26 (skank666).
16 godina
odjavljen
lolipopmen kaže...

EDIT: Hvala kolegi skank666 na linku. Sutra stavljam 8.1{#}

nema problema ali dobro ti proući linkove prije nego što se odvažiš na ovo... stvar je u tome što ti mogu i ne moraju priznat garanciju. naši điberi vjerovatno nebi ali opet tko zna...

12 godina
stickman1 kaže...
Sandro HR Zagorje kaže...

Ja nisam dobio  cortanu, nakon update-a napravio sam hard reset i sad cekam store da napravim appdejtove

jel imaš opciju tamo u touch za isključivanje vibracija win tipki?

Ne

16 godina
Mitsuoka kaže...
bik kaže...

Jesi probao ili vjeruješ ovoj slici gore da ovako dobro prati?

Ne kužim zašto ne bi dobro pratio? Slika je s njihovog bloga jer još nisam stigao isprobati app u vožnji ali koliko vidim sve je na mjestu. Hrpa korisnih opcija koje se čekalo kao što je na iphonu, baš sad počela kiša i pokvarila mi planiranu vožnu. v.8 je dosad dobro pratila..

15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Koliko dugo već ne radi store? Zadnjih sat vremena pokušavam skinut preview for developer app (kad nisam ujutro) i još neće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bik kaže...

Ne kužim zašto ne bi dobro pratio?

Ne znam jesi ga prije koristio, ali meni je fejlao po 50m. I to u centru grada s dobrim signalom. Sports Tracker mi je uvijek daleko bolje radio. Ništa, opet jedan usporedni test oba, pa vidjet.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
WP8 - Općenito

jel ko skuzil di se nalazi najavljivani filemanager u win phone 8.1?

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
geek_boy kaže...

jel ko skuzil di se nalazi najavljivani filemanager u win phone 8.1?

to su bile samo spekulacije, nema ga

16 godina
Mitsuoka kaže...
bik kaže...

Ne kužim zašto ne bi dobro pratio?

Ne znam jesi ga prije koristio, ali meni je fejlao po 50m. I to u centru grada s dobrim signalom. Sports Tracker mi je uvijek daleko bolje radio. Ništa, opet jedan usporedni test oba, pa vidjet.

Dobrim signalom, čega GPSa? Nisam imao takve greške, koristio sam ga par puta i sve ok, to ti je vjerovatno do uređaja/sustava a ne aplikacije.

Večinom sam koristio Sportstracker ali je imao poznatu manu srušit u slučaju da te netko nazove ili opališ sliku u vožnju a Endomondo se nije rušio/gasio samo je bio štur s opcijama. Vidit cemo za koji dan kako stvari stoje..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice