super, sad jos i mtoken i svi sretni
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto mtoken?Ja sam na androidu imao mzabu i nije mi trebao mtoken,sve sam obavljao preko mzabe.Valjda će uskoro izbaciti app i za Zabu.

Zašto mtoken?Ja sam na androidu imao mzabu i nije mi trebao mtoken,sve sam obavljao preko mzabe.Valjda će uskoro izbaciti app i za Zabu.
Pa tako da mogu pristupiti i pbz 365, na androidu sam koristio i mtoken i mpbz.
pa zar ovaj app ne zamjenjuje pbz365? u biti da ima ko onaj od erste (skeniraj i plati) ne bih više ni prismrdio web sučelju pbz365. ili krivo mislim?
pa zar ovaj app ne zamjenjuje pbz365? u biti da ima ko onaj od erste (skeniraj i plati) ne bih više ni prismrdio web sučelju pbz365. ili krivo mislim?
pa dobro ako sam doma sigurno necu ici na mpbz nego cu otic na pbz 365 i odradit to sto imam odradit.
A su napravili mpbzcom? Nista ne pricaju o tome.
Super je aplikacija. Meni osobno slijedeći ovu WP "filozofiju" app izgleda bolje nego na Androidu. Kao i recimo kod aplikacije za 24 sata.
Izdali su i mToken.
Za one koje zanima, koristim pbz365, mobilno bankarstvo i paket mi je mjesečno 14kn.

Super je aplikacija. Meni osobno slijedeći ovu WP "filozofiju" app izgleda bolje nego na Androidu. Kao i recimo kod aplikacije za 24 sata.
Izdali su i mToken.
Za one koje zanima, koristim pbz365, mobilno bankarstvo i paket mi je mjesečno 14kn.
vidim sad na us storeu, na hr je nema.
Ma napokon više da je i PBZ izdao app, više ih ne mrzim kao do sad radi toga. Još dok 14. stigne i 8.1, onda ću konačno bit 100% zadovoljan za WP8 (ajd pretjerujem, točan postotak će bit 99,98%) :-))))
Uglavnom, app je predobar, barem koliko vidim za sada.
Gubi li se garancija stavljanjem previewa?

Bar nokia brzo odgovara na pitanja. Ako niste sigurni, jedan mail na nokijinu adresu i problem riješen :)
Ili na adresu vašeg omiljenog proizvođača/servisa....
Hm. A pitanje je samo mogu li oni saznati jesam li imao DP nakon što dođe službeni 8.1 i ja ga stavim na mob. Hm, hm. Kakav sam baksuz, baš će mi se u tih mjesec-dva nešto dogoditi sa mobom...
Evo poslao sam HTC-u upit pa bumo vidili. Nekako mi nema smisla da se gubi garancija, jer to bi značilo da ako si developer, automatski gubiš garanciju.
A već se pomalo priča i o WP 8.2 ili WP9, ovisi kako će se zvati: http://www.wpcentral.com/anonymous-microsoft-employee-hints-windows-phone-82-reddit
ja mislim da se ipak gubi gara sa developer preview, ali je opet vratis kad apdejtas konacno na ofišl verziju
Trazim po Googleu i nmg nac
Kad ce izac taj 8.1?
14.4 izlazi preview za developere. A za officijalno bi trebalo u 6 mjesecu ako se ne varam. nisam sto posto siguran.
Znaci, svako tko ima app preview for developers ce moc imati taj 8.1?
Dobio sam odgovor iz Agram-a, gdje su me uputili iz HTC-a da postavim pitanje.
Poštovani,
hvala na Vašem upitu.
Prema informacijama dostupnim na službenoj stranici proizvođača software-a https://dev.windowsphone.com/en-us/featured/devpreview možemo Vam prenijeti sljedeće:
There are a few key items that you must understand before you update your phone:
- After you install a preview update, you may void any warranty from your mobile operator and OEM.
- A preview update only includes the Microsoft portion of the update; mobile operator and OEM driver updates will be available when the official update for your phone is available.
- You cannot revert or return to a prior operating system release version after you have updated your phone to a preview update. We will move you forward to a "released state," but we cannot take you back to a prior "released state."
Agramservis nije odgovoran za poteškoće nastale Developer preview verzijom software-a te Vam u svakom slučaju možemo pregledati uređaj, a priznavanje jamstva kao što je i navedeno Vam ne možemo garantirati.
Niste u mogućnosti vratiti software na prijašnju verziju.
Uglavnom, ništa određeno. Očito nisu ni znali što je DP, i vjerojatno ne bi ni skužili da je na mobu.
ima li kakvih informacija o usb on the go?
ima li kakvih informacija o usb on the go?
Navodno da oće to... U ovom postu nešto piše za to:
- New USB settings
- USB OTG support teased
Ma napokon više da je i PBZ izdao app, više ih ne mrzim kao do sad radi toga. Još dok 14. stigne i 8.1, onda ću konačno bit 100% zadovoljan za WP8 (ajd pretjerujem, točan postotak će bit 99,98%) :-))))
Uglavnom, app je predobar, barem koliko vidim za sada.
Danas aktivirao net banking ( ativ s ) i mogu vam reć da je app super sve radi, niže naknade za plaćanje računa ( 2 kn ) 2d skeniranje, opće uplatinice ( ima opciju za provjeru primatelja ).
Jedino se mora pazit kad se pin kuca jer svaki put promijeni redoslijed tipki.
Agramservis nije odgovoran za poteškoće nastale Developer preview verzijom software-a te Vam u svakom slučaju možemo pregledati uređaj, a priznavanje jamstva kao što je i navedeno Vam ne možemo garantirati.
Niste u mogućnosti vratiti software na prijašnju verziju.
Uglavnom, ništa određeno. Očito nisu ni znali što je DP, i vjerojatno ne bi ni skužili da je na mobu.
Nemaju pojma :D na staro se (koliko mi je poznato) moze vratiti, a Microsoft se samo ogradio (mislim zbog nekih pravnih sitnica) jer oni tim "may void" ne kazu apsolutno nista, znaju da nisu odgovorni za to, ne smiju ti reci niti da gubis garanciju niti da ne gubis...
nakon wp8.1 nam dolaze još dva gdr update-a do kraja godine
http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-two-os-updates-2014
i još malo novina o nokia cyan
http://wmpoweruser.com/more-details-on-wp-8-1-lumia-cyan-revealed/
nakon wp8.1 nam dolaze još dva gdr update-a do kraja godine
http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-two-os-updates-2014
i još malo novina o nokia cyan
http://wmpoweruser.com/more-details-on-wp-8-1-lumia-cyan-revealed/
Nemam nikakvih zamjerki niti sam uočio kakve bug-ove trnutno na os-u, a windows svejedno izdaje nove updat-e, sve više i više mi se sviđaju, dođe mi da prodam trenutnu lumiu 520 i kupim neku jaču lumiu, čisto zbog manjka fičra (clear black display / carl zeiss optika / dolby sound enhancement / (možda) pureview / bljeskalica xD...
ja imam problema, nekad desi se da pustim muziku, pojacao smanjio isto je, nista se ne desava, negdje sam procitao da stvara konflikt izmedju dva music playera, ja sam tad imao jos i nokia mix radio, izbrisao sam ga pa ej jedno vrijeme fino radilo, sad se opet isto desava pa moram odraditi restart uredjaja
to sam imao i ja na 920 i navodno je to zadnji audio update sje8ao... bilo kakav zvuk svira na onoj jačini na kojoj je trenutno postavljeno. tog problema nemam na 1520. e, i nisam imao 2 playera (tj jesam, onaj defaultni i xbox music ali to imam i sada)
I meni se dogodilo par puta, pauziranje pjesme je riješilo stvar, ako se dobro sjećam.