Samsung omnia i900 pitanje

poruka: 7
|
čitano: 2.738
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Prije par dana sam nabavio polovnu omniu i900 8gb. Stavio sam nekoliko pjesama i slika i već mi kaze da je memorija puna. Pa gdje je tih 8gb.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Samsung omnia i900 pitanje

Šlušaj ja iman omniu i meni se to dogodilo,ali sn skužija problem ti si stavlja pisme i slike u my documents a to ti je device tribaš stavljat u my storage tu ti je tih 8 gb Belji seCool

I.Madukić
15 godina
neaktivan

Ali nemam nigdje folder my storage, jedino kad ubacim memory card onda se pojavi folder storage card.Koliko ja znam on bi trebao imati interne memorije 8gb.

15 godina
neaktivan

da i kodmene isto neznam gdje je taj folder

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovako

desni klik -otvori-my windows mobile bas..-my storage

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ee ovaj j mob super ,ali je malo prekompliciran.imam ga par dana ali mislim sa je super makar je to dosta star mob

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mariomacher kaže...

Pozdrav svima. Prije par dana sam nabavio polovnu omniu i900 8gb. Stavio sam nekoliko pjesama i slika i već mi kaze da je memorija puna. Pa gdje je tih 8gb.

e....odi u my documents folder...i sve sta je unutra izbrisi...npr slike muzika video.....ili premjesti u my storage ili storage card

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice