Samsung Omnia 7 - Rasprava

poruka: 1.475
|
čitano: 375.563
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Oops, T-Mobile.

Moze i APN postavke :)

Hvala

EDIT:

Rješen problem sa MMS-om

Potrebno je, uć u diagnosis menu sa   ##634#

Upisati   40*047#3

Te pritisnuti OK za Automatically Reboot.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 0:02 (Bezecinho).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Novi update za mene 7.10.8107.79 jeli neko updejtao a da ima jailbreakan mob jer mi je ovo prvi put da updejtujem a da imam jailbreakan mob i dali ce se kad updejtam zakljucati opet?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kod mene je jailbraik ostao nakon ovog updatea.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Evo obavijesti od xda - developersa glede zadnjeg samsung omnia update-a 

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21649839&postcount=367

Znači nakon tog update-a uređaj se ne može naknadno otključati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 10:57 (DinCha).

0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

mene jako zanima apollo update ali ne mogu naci ista konkretno o njemu... pa ako netko ima kakav link bio bih zahvalan

hoce li to biti update ili zasebni OS?

hoce li omnia to moc gurat? ako bud update

sto donosi novoga?

za tango sam nesto i nasao....

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovo su neke od pretpostavki valjda sto nas ceka

http://aveynes.com/2011/11/windows-phone-8-apollo-predictions/

:D

el presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Re: Samsung Omnia 7 - Rasprava
skank666 kaže...

mene jako zanima apollo update ali ne mogu naci ista konkretno o njemu... pa ako netko ima kakav link bio bih zahvalan

hoce li to biti update ili zasebni OS?

hoce li omnia to moc gurat? ako bud update

sto donosi novoga?

za tango sam nesto i nasao....

moci ce 100%, kazu da zahtjeva min 256 mb ram memorije, sto znaci da ces dobiti update, jer svi wp7 mobitel imaju 512 mb ram memorije, pa onda mislim da ces moci stavljati sovje ikonice, tj na onaj metro ui, stavit neki svoj folder, ili da stavis wifi precac da ne moras ici u postakve i ukljucivati, vvjerujem da ce biti vise na MWC iduceg mjeseca ;)

to ti je update, kao sto je na android dolaze donut, froyo, gingerbread, ice cream sandwich, honeycomb i sl. updatei, takav je i Apollo, eh sad se prica da ce il apollo il neka naredna verzija dobiti kernel od windows 8, sto bi ja mislim bilo onda lakse pravljenje aplikacija, tj novi sdk, isto kao za windows, ali s tim bi mislim opet krenuli ispocetka, tj opet cekati da se market popuni aplikacijama, ispravite me ako grijesim, evo sad ce 3 sata, pa mozda zbog toga

Had a dream I was king, I woke up still king
16 godina
odjavljen

to za 256mb memorije vrijedi samo za tango tj za neki donji segment wp7 mobitela kojeg trenutno nema u ponudi... tango ce "nama" donest foldere i mislim da je to to...

apollo koliko sam ja shvatio bi trebao biti wp8 ali oce li biti kao update ili zaseban OS...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan

Da, tako sam i ja razumio.

Ugl. mislim da ce biti moguce upgrejdati  sa WP7, eventualno mozda nece svi featuri biti dostupni, nesto kao sto je stvar sa iphonom 3Gs i iOS5.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
skank666 kaže...

to za 256mb memorije vrijedi samo za tango tj za neki donji segment wp7 mobitela kojeg trenutno nema u ponudi... tango ce "nama" donest foldere i mislim da je to to...

apollo koliko sam ja shvatio bi trebao biti wp8 ali oce li biti kao update ili zaseban OS...

da, ali tesko ko ce se odluciti za wp7 uredjaj sa 256 mb ram memorije, kad vec imaju "stariji" mobiteli poput samsung onia 7, focus, htc trophy, mozart, hd7, oni su sad i vise nego povoljni ;)

Had a dream I was king, I woke up still king
17 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

kad vec imaju "stariji" mobiteli poput samsung onia 7, focus, htc trophy, mozart, hd7, oni su sad i vise nego povoljni ;)

Kako da ne

Kada sam kupovao omniu W ona je u 4 dućana koja sam ja prošao bila minimalno 100 eura jeftinija od omnie 7, a poprilično bolja u gotovo svemu

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 15:29 (Paolo2612).
15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Indestructible kaže...

kad vec imaju "stariji" mobiteli poput samsung onia 7, focus, htc trophy, mozart, hd7, oni su sad i vise nego povoljni ;)

Kako da ne

Kada sam kupovao omniu W ona je u 4 dućana koja sam ja prošao bila minimalno 100 eura jeftinija od omnie 7, a poprilično bolja u gotovo svemu

Omnia 7 ima veci display a mozda su te sto si ti vidio da su skuplje bile takodjer sa 16GB interne memorije dok Omnia W ima max 8GB i manji display iako ima procesor novije generacije i prednju kameru!

17 godina
neaktivan
zoljac kaže...
Paolo2612 kaže...
Indestructible kaže...

Kako da ne

Omnia 7 ima veci display a mozda su te sto si ti vidio da su skuplje bile takodjer sa 16GB interne memorije dok Omnia W ima max 8GB i manji display iako ima procesor novije generacije i prednju kameru!

Sve omnie 7 su imale 8GB

Što se tiče ekrana - Omnia 7 ima 0,3" veći display što nije tako puno, ali opet neko će tvrditi da je W bolja zbog veće gustoće piksela. Meni tolika mala razlika u ekranu ne vrijedi 100 eura + slabiji procesor i grafičku, duplo sporiji download (7.2mbps naspram omnie w 14.4mbps pri najjačem hsdpa signalu), kraće trajanje baterije i još neke stvari koje iskreno ne koristim (žiroskop, prednja kamera itd)

Po meni je omnia 7 iznimno loša kupnja danas (nešto kao i HTC radar koji iako je novi dolazi s starm čipsetom + nema AMOLED ekran, a puno skuplji od omnie w i lumie 710). Mobitel je stroj, ali ima jeftinijih strojeva i pol{#}

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 17:41 (Paolo2612).
15 godina

pitanjce. isplati li se mijenjati htc desire za omniu 7? koliko sam vidio, hardware je skoro isti, ali je ekran bolji na omnia-i 7 i fluidniji je rad s njim. jedino me zanima dostupnost aplikacija...

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Evo samo da javim da sam uspješno napravio jailbreak telefona putem chevrona,

i sada mogu sideloadati aplikacije koje nisu odobrene na marketplaceu.

a također mogu i stavljati krekane appove koje se inače plaćaju.

Testirao sam, i Angry birdsi su mi cijela verzija, ne trial.

Jedini je problem naći .xap aplikacija, ali recimo ovdje ima igrica dosta:

http://www.red-gsm.net/t50280/

Imam pitanje, skinuo sam chevron wp7 i probao sam jailbreakat  mobitel i stalno mi izbacuje eror da je da provjerim usb cabel ili da je mob zaključan.

17 godina
neaktivan
zoki09 kaže...

Imam pitanje, skinuo sam chevron wp7 i probao sam jailbreakat   mobitel i stalno mi izbacuje eror da je da provjerim usb cabel ili da je mob zaključan.

Pazi da ti ekran ne bude zaključan, dakle kada radiš unlock nek ti bude baš u start izborniku (onaj početni s tileovima) a ne zaključan (slide to unlock)

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina

Jučer sam dobio 8107 update za Omniu, mob je na Vipu {#}

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
17 godina

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21649839&postcount=367

Zato meni navigacija (Navigon i turn by turn) ne dela... Nisam ga trebal updejtat...

A imam zadnju verziju 7.10 (8107)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Paolo2612 kaže...

Po meni je omnia 7 iznimno loša kupnja danas (nešto kao i HTC radar koji iako je novi dolazi s starm čipsetom + nema AMOLED ekran, a puno skuplji od omnie w i lumie 710). Mobitel je stroj, ali ima jeftinijih strojeva i pol{#}

Omnia 7 je u prvim serijama dolazila s AMOLED ekranom i bila je skupa. Naknadno su se pojavile Omnie 7 s običnim LCD-om i bile osjetno jeftinije.

16 godina
Di to? Nikad cuo za takvo nesto
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
zoki09 kaže...

Imam pitanje, skinuo sam chevron wp7 i probao sam jailbreakat   mobitel i stalno mi izbacuje eror da je da provjerim usb cabel ili da je mob zaključan.

Pazi da ti ekran ne bude zaključan, dakle kada radiš unlock nek ti bude baš u start izborniku (onaj početni s tileovima) a ne zaključan (slide to unlock)

Nije mi ekran zaključan, mobitel mi je na start izborniku, zune mi je pokrenut i mobitel mi je spojen sa usb-om i u zuneu mi piše da je mobitel spojen i opet izbacuje istu grešku. Probao sam zaključati ekran i probati jailbreak i onda mi piše da je mobitel zaštičen pin-om. Kad ga otključam i stavim na start izbornik onda mi piše da provjerim usb cabel i pokrenem zune ili da provjerim jel ekran zaključan. 

14 godina
neaktivan
zoki09 kaže...
FlyBoy kaže...
zoki09 kaže...

Nije mi ekran zaključan, mobitel mi je na start izborniku, zune mi je pokrenut i mobitel mi je spojen sa usb-om i u zuneu mi piše da je mobitel spojen i opet izbacuje istu grešku. Probao sam zaključati ekran i probati jailbreak i onda mi piše da je mobitel zaštičen pin-om. Kad ga otključam i stavim na start izbornik onda mi piše da provjerim usb cabel i pokrenem zune ili da provjerim jel ekran zaključan. 

Makni šifru za zaključavanje i otključaj ga.

16 godina
odjavljen
Mitch kaže...

Za kakvo nešto?

17 godina
Tonči kaže...
Mitch kaže...

Za kakvo nešto?

Di si čul da je dolazil sa običnim lcd ekranom?

Kolko znam svi modeli omnie 7 su sa amoled...

16 godina
odjavljen

Frend uredno ima verziju s običnim LCD-om. Barem smo to utvrdili - znatno slabije boje, kutevi gledanja i lošija crna. Možda griješim...

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 13:31 (Tonči).
13 godina
neaktivan
blackjobmamba kaže...
zoki09 kaže...
FlyBoy kaže...
zoki09 kaže...

Nemam šifru za zaključavanje.

14 godina
neaktivan
zoki09 kaže...
blackjobmamba kaže...
zoki09 kaže...
FlyBoy kaže...
zoki09 kaže...

Nemam šifru za zaključavanje.

Meni je javljalo istu grešku, reinstalo zune, maknio pin za otključavanje i sad radi.

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Paolo2612 kaže...

Omnia 7 je u prvim serijama dolazila s AMOLED ekranom i bila je skupa. Naknadno su se pojavile Omnie 7 s običnim LCD-om i bile osjetno jeftinije.

Odakle ovo? Prvi put cujem to....

16 godina
odjavljen

To je pretpostavka. Možda se radilo i o lošijoj kvaliteti ekrana ili greški, ali svakako to treba dobro istražiti.

17 godina

Hmm...kupio sam omniu 7, 16GB, unbranded, unlocked za 228 EUR-a legalno u Njemackoj, i to jos u julu prosle godine. Ono sto me odusevilo od prve je displej, kakav god da je, kada se stavi uporedo sa LCD-om - nebo i zemlja.

Doduse, pratio sam i u medjuvremenu cijena nije padala uopste, nego je jos i rasla cak: http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/2302454_-omnia7-i8700-samsung.html

Ne razumijem ni ja zasto je tako...moguce da je WP7 nesto dobio na popularnosti nakon Manga.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice