Oops, T-Mobile.
Moze i APN postavke :)
Hvala
EDIT:
Rješen problem sa MMS-om
Potrebno je, uć u diagnosis menu sa ##634#
Upisati 40*047#3
Te pritisnuti OK za Automatically Reboot.
Oops, T-Mobile.
Moze i APN postavke :)
Hvala
EDIT:
Rješen problem sa MMS-om
Potrebno je, uć u diagnosis menu sa ##634#
Upisati 40*047#3
Te pritisnuti OK za Automatically Reboot.
Novi update za mene 7.10.8107.79 jeli neko updejtao a da ima jailbreakan mob jer mi je ovo prvi put da updejtujem a da imam jailbreakan mob i dali ce se kad updejtam zakljucati opet?
Kod mene je jailbraik ostao nakon ovog updatea.
Evo obavijesti od xda - developersa glede zadnjeg samsung omnia update-a
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21649839&postcount=367
Znači nakon tog update-a uređaj se ne može naknadno otključati.
mene jako zanima apollo update ali ne mogu naci ista konkretno o njemu... pa ako netko ima kakav link bio bih zahvalan
hoce li to biti update ili zasebni OS?
hoce li omnia to moc gurat? ako bud update
sto donosi novoga?
za tango sam nesto i nasao....
Ovo su neke od pretpostavki valjda sto nas ceka
http://aveynes.com/2011/11/windows-phone-8-apollo-predictions/
:D
mene jako zanima apollo update ali ne mogu naci ista konkretno o njemu... pa ako netko ima kakav link bio bih zahvalan
hoce li to biti update ili zasebni OS?
hoce li omnia to moc gurat? ako bud update
sto donosi novoga?
za tango sam nesto i nasao....
moci ce 100%, kazu da zahtjeva min 256 mb ram memorije, sto znaci da ces dobiti update, jer svi wp7 mobitel imaju 512 mb ram memorije, pa onda mislim da ces moci stavljati sovje ikonice, tj na onaj metro ui, stavit neki svoj folder, ili da stavis wifi precac da ne moras ici u postakve i ukljucivati, vvjerujem da ce biti vise na MWC iduceg mjeseca ;)
to ti je update, kao sto je na android dolaze donut, froyo, gingerbread, ice cream sandwich, honeycomb i sl. updatei, takav je i Apollo, eh sad se prica da ce il apollo il neka naredna verzija dobiti kernel od windows 8, sto bi ja mislim bilo onda lakse pravljenje aplikacija, tj novi sdk, isto kao za windows, ali s tim bi mislim opet krenuli ispocetka, tj opet cekati da se market popuni aplikacijama, ispravite me ako grijesim, evo sad ce 3 sata, pa mozda zbog toga
to za 256mb memorije vrijedi samo za tango tj za neki donji segment wp7 mobitela kojeg trenutno nema u ponudi... tango ce "nama" donest foldere i mislim da je to to...
apollo koliko sam ja shvatio bi trebao biti wp8 ali oce li biti kao update ili zaseban OS...
Da, tako sam i ja razumio.
Ugl. mislim da ce biti moguce upgrejdati sa WP7, eventualno mozda nece svi featuri biti dostupni, nesto kao sto je stvar sa iphonom 3Gs i iOS5.
to za 256mb memorije vrijedi samo za tango tj za neki donji segment wp7 mobitela kojeg trenutno nema u ponudi... tango ce "nama" donest foldere i mislim da je to to...
apollo koliko sam ja shvatio bi trebao biti wp8 ali oce li biti kao update ili zaseban OS...
da, ali tesko ko ce se odluciti za wp7 uredjaj sa 256 mb ram memorije, kad vec imaju "stariji" mobiteli poput samsung onia 7, focus, htc trophy, mozart, hd7, oni su sad i vise nego povoljni ;)
kad vec imaju "stariji" mobiteli poput samsung onia 7, focus, htc trophy, mozart, hd7, oni su sad i vise nego povoljni ;)
Kako da ne
Kada sam kupovao omniu W ona je u 4 dućana koja sam ja prošao bila minimalno 100 eura jeftinija od omnie 7, a poprilično bolja u gotovo svemu
kad vec imaju "stariji" mobiteli poput samsung onia 7, focus, htc trophy, mozart, hd7, oni su sad i vise nego povoljni ;)
Kako da ne
Kada sam kupovao omniu W ona je u 4 dućana koja sam ja prošao bila minimalno 100 eura jeftinija od omnie 7, a poprilično bolja u gotovo svemu
Omnia 7 ima veci display a mozda su te sto si ti vidio da su skuplje bile takodjer sa 16GB interne memorije dok Omnia W ima max 8GB i manji display iako ima procesor novije generacije i prednju kameru!
Kako da ne
Omnia 7 ima veci display a mozda su te sto si ti vidio da su skuplje bile takodjer sa 16GB interne memorije dok Omnia W ima max 8GB i manji display iako ima procesor novije generacije i prednju kameru!
Sve omnie 7 su imale 8GB
Što se tiče ekrana - Omnia 7 ima 0,3" veći display što nije tako puno, ali opet neko će tvrditi da je W bolja zbog veće gustoće piksela. Meni tolika mala razlika u ekranu ne vrijedi 100 eura + slabiji procesor i grafičku, duplo sporiji download (7.2mbps naspram omnie w 14.4mbps pri najjačem hsdpa signalu), kraće trajanje baterije i još neke stvari koje iskreno ne koristim (žiroskop, prednja kamera itd)
Po meni je omnia 7 iznimno loša kupnja danas (nešto kao i HTC radar koji iako je novi dolazi s starm čipsetom + nema AMOLED ekran, a puno skuplji od omnie w i lumie 710). Mobitel je stroj, ali ima jeftinijih strojeva i pol
pitanjce. isplati li se mijenjati htc desire za omniu 7? koliko sam vidio, hardware je skoro isti, ali je ekran bolji na omnia-i 7 i fluidniji je rad s njim. jedino me zanima dostupnost aplikacija...
hvala
Evo samo da javim da sam uspješno napravio jailbreak telefona putem chevrona,
i sada mogu sideloadati aplikacije koje nisu odobrene na marketplaceu.
a također mogu i stavljati krekane appove koje se inače plaćaju.
Testirao sam, i Angry birdsi su mi cijela verzija, ne trial.
Jedini je problem naći .xap aplikacija, ali recimo ovdje ima igrica dosta:
Imam pitanje, skinuo sam chevron wp7 i probao sam jailbreakat mobitel i stalno mi izbacuje eror da je da provjerim usb cabel ili da je mob zaključan.
Imam pitanje, skinuo sam chevron wp7 i probao sam jailbreakat mobitel i stalno mi izbacuje eror da je da provjerim usb cabel ili da je mob zaključan.
Pazi da ti ekran ne bude zaključan, dakle kada radiš unlock nek ti bude baš u start izborniku (onaj početni s tileovima) a ne zaključan (slide to unlock)
Jučer sam dobio 8107 update za Omniu, mob je na Vipu
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21649839&postcount=367
Zato meni navigacija (Navigon i turn by turn) ne dela... Nisam ga trebal updejtat...
A imam zadnju verziju 7.10 (8107)
Po meni je omnia 7 iznimno loša kupnja danas (nešto kao i HTC radar koji iako je novi dolazi s starm čipsetom + nema AMOLED ekran, a puno skuplji od omnie w i lumie 710). Mobitel je stroj, ali ima jeftinijih strojeva i pol
Omnia 7 je u prvim serijama dolazila s AMOLED ekranom i bila je skupa. Naknadno su se pojavile Omnie 7 s običnim LCD-om i bile osjetno jeftinije.
Pazi da ti ekran ne bude zaključan, dakle kada radiš unlock nek ti bude baš u start izborniku (onaj početni s tileovima) a ne zaključan (slide to unlock)
Nije mi ekran zaključan, mobitel mi je na start izborniku, zune mi je pokrenut i mobitel mi je spojen sa usb-om i u zuneu mi piše da je mobitel spojen i opet izbacuje istu grešku. Probao sam zaključati ekran i probati jailbreak i onda mi piše da je mobitel zaštičen pin-om. Kad ga otključam i stavim na start izbornik onda mi piše da provjerim usb cabel i pokrenem zune ili da provjerim jel ekran zaključan.
Nije mi ekran zaključan, mobitel mi je na start izborniku, zune mi je pokrenut i mobitel mi je spojen sa usb-om i u zuneu mi piše da je mobitel spojen i opet izbacuje istu grešku. Probao sam zaključati ekran i probati jailbreak i onda mi piše da je mobitel zaštičen pin-om. Kad ga otključam i stavim na start izbornik onda mi piše da provjerim usb cabel i pokrenem zune ili da provjerim jel ekran zaključan.
Makni šifru za zaključavanje i otključaj ga.
Za kakvo nešto?
Za kakvo nešto?
Di si čul da je dolazil sa običnim lcd ekranom?
Kolko znam svi modeli omnie 7 su sa amoled...
Frend uredno ima verziju s običnim LCD-om. Barem smo to utvrdili - znatno slabije boje, kutevi gledanja i lošija crna. Možda griješim...
Nemam šifru za zaključavanje.
Nemam šifru za zaključavanje.
Meni je javljalo istu grešku, reinstalo zune, maknio pin za otključavanje i sad radi.
Omnia 7 je u prvim serijama dolazila s AMOLED ekranom i bila je skupa. Naknadno su se pojavile Omnie 7 s običnim LCD-om i bile osjetno jeftinije.
Odakle ovo? Prvi put cujem to....
To je pretpostavka. Možda se radilo i o lošijoj kvaliteti ekrana ili greški, ali svakako to treba dobro istražiti.
Hmm...kupio sam omniu 7, 16GB, unbranded, unlocked za 228 EUR-a legalno u Njemackoj, i to jos u julu prosle godine. Ono sto me odusevilo od prve je displej, kakav god da je, kada se stavi uporedo sa LCD-om - nebo i zemlja.
Doduse, pratio sam i u medjuvremenu cijena nije padala uopste, nego je jos i rasla cak: http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/2302454_-omnia7-i8700-samsung.html
Ne razumijem ni ja zasto je tako...moguce da je WP7 nesto dobio na popularnosti nakon Manga.