Samsung galaxy- trajanje baterije

poruka: 4
|
čitano: 4.013
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Imam Samsung Galaxy Core, i imam problema s trajanjem baterije. Mobitel je star niti 3 mjeseca, uvijek ga stavljam na punjenje kada je na oko 5/10% i punim do kraja, prisilno zatvaram u postavkama sve aplikacije koje vise ne trebam nakon koristenja, i instalirao sam Battery Doctor, ali i dalje guta abnormalnu količinu baterije.. Evo prije sat vremena sam ga skinuo s punjača, i sada je već na 79%.. a koristio sam ga 10 minuta za igru, i 10/15 minuta na Viberu.. a kada je zaključan u pozadini rade samo Viber i Messenger. Čini mi se da sa svojim utjecajem ne mogu više ništa napraviti, pa me zanima da li netko ima sličnih iskustava na galaxy mobitelima, i što bi mogao biti problem, i naravno kako da ga riješim? Hvala 

Nevjeruj nikome i nitko te neće iznevjeriti ! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Imam i ja samsunga core 2 i isto tako nisam zadovoljan sa trajanjem baterije.Pa zar je moguce da baterija nakon 100%kapaciteta padne na 88% nakon sat vremena stanby koristenja moba(sve iskljuceno)?

Eh da mobitel je star tjedan dana!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Mali kapacitet baterije, a stari procesor i noviji softver je mix koji nije baš najpovoljniji za trajanje baterije. Taj mob je napravljen samo da stave NEŠTO u taj cjenovni rang.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung galaxy- trajanje baterije
maks0806 kaže...

Mali kapacitet baterije, a stari procesor i noviji softver je mix koji nije baš najpovoljniji za trajanje baterije. Taj mob je napravljen samo da stave NEŠTO u taj cjenovni rang.

Gle,Ne kuzim se bas u te "pametne telefone",ali nprm-kolege sa posla imaju Samsunga G s3,jedan ima s5,drugi ima nekakav NEO-svi se zale na isti problem!

Doduše,nekidan mi je jedan (online frend) rekao da je problem u softweru od nasih teleoperatera,jednostavno gutaju previse memorije!

On je kao,promjenio software i povecao si trajnost baterije za duplo!?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice