Samsung galaxy s3 mini, burn in ?

poruka: 10
|
čitano: 7.597
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ja stvarno ne znam koji je vrag sa kupnjom bilo kakvih stvari, ili me prati takva nesreca ili stvarno imam peh sa mobitelima.

Tati sam kupio, novog, prekljucer kupljeni Galaxy s3 mini. Poptuno zapakirani i vakuumiran.

I tata ga upali i nakon 40-tak min mu se pojavi nekakva tamnija linija, debljine 8 mm po cijeloj duzini ekrana i na sredini ekrana se pojavila crna crta tanka 2 mm, duzine cca 3-4cm.

Sta mi je sada ciniti ? Mobitel je star 2 dana, kupljen u tele2 u Zg-u. Imam original racun i ovjeren jamstveni list...

Jel' moguce da je to burn in ?

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

šta ti je činit, nosi ga na servis :P il će popravit il ćeš dobit novi telefon

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Da, dogada se.

To se ne zove Burn In nego Screen Retention. (Fensi naziv za, Burn in :D)

To je boljka AMOLED panela i preporucljivo je ne imat nesto staticno jako dugo upaljeno, tipa ostavis nekoliko sati home screen upaljen.

Ali to se takoder dogodi kad panel navrsi ono, 6mj, 1g i ako ne pazis, pa mi je jako cudno kako se to odmah dogodilo.

Pretpostavljam da je to neki defekt ekrana i preporucio bih da to odneses na servis da ti zamjene ekran i bok.

Zivio!

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran

Nikakva zamjena ekrana.

Odi tamo i traži novi mob,ako počnu kenjat reci da češ ih tužit i dat u novine!

Nemoj se dat otkantat,kakav je sad to način da bi ti radio servis na uređaju starom 2 dana,a servisi znaju potrajat.

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
ja sam imao jednu sliku otvorenu iz galerije 10 sati na ekranu(slučajno) i nije se ništa dogodilo.
Ekran je superLCD.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ma ni meni nije bilo jasno, jer se radi o uređaju koji nije bio koristen uopce, i star je samo 2 dana. Tata ga je koristio malo po internetu i za slikanje u tih 40 min. I prilikom koristenja na netu, na jednoj bijeloj stranici je primjetio tu crtu i tu tamniju liniju..Otisao sam pogledati na net, i onda sam nasao za servisni menu, gdje se sve moze testirati, otisao sam na ekran i stavio sam na cisto bijelu pozadinu, kada ono imam sta vidjeti..Linija debljine 8 mm po cijeloj duzini ekrana i jedna crtica na sredini ekrana..A u ponedjeljak cu ga odnesti u Tele2 u Karlovac. Jer sam malo prije zvao sluzbu za korisnike, posto je mob kupljen u tele2, u Zagrebu. Pa su mi rekli da slobodno donesem uređaj u Karlovac pa ce ga oni proslijediti u Agramservis..

A hvala svima, sada znam na cemu sam...Javim vam sve kada nesto saznam.. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Samsung galaxy s3 mini, burn in ?
Karlovac_047 kaže...

Jer sam malo prije zvao sluzbu za korisnike, posto je mob kupljen u tele2, u Zagrebu. Pa su mi rekli da slobodno donesem uređaj u Karlovac pa ce ga oni proslijediti u Agramservis..

U vipu sam imao jednu-dvije situacije, gdje nisam bio zadovoljan mobitelom (problemčić).

S obzirom da sam uredno donio uređaj, u tjednu u kojem je kupljen, uredno sam i dobio novi.

Nije bilo nekakvih problema, nekakvih nasilnih scena i slično.

Sve je znači prošlo korektno i s moje i njihove strane.

Tako da to proslijeđivanje u servis, ja bi im rekao da objese mačku o rep.

Uzeo si mobitel ima 2 dana, traži lijepo odmah novi.

14 godina
neaktivan

E to je i problem. Jer Tele2 je posebna vrsta. Pa prije mjesec-dva, na HTC 8s-u mi se pocela ljustiti boja, i zenska vidi da je sve u redu i mora ga slati na servis, ne znam po kojem pravilu kada su mi u servisu rekli da ne saljem nikakve uređaje ako je uređaj mlađi od 7 dana a sto je i bio. I nista, onda ga je svejedno slala i onda su iz servisa mene zvali zasto joj ja nisam rekao da ne salje..znaci ja sam taj koji zna njihove zakone, propise...?? Strasno...I onda sam dobio novi htc, nakon 28 dana. Tako da mi ne gine novi ekran ili novi s3 mini nakon mjesec dana...Jer oni to salju na nekakvu DOA PROCEDURU

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mobitel je na servisu. Zvao sam ih i rekli su da je to nije burn-in vec je to tvornicka greska sa ekranom. Novi ce mi odobriti. Sada samo treba cekati. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Samsung galaxy s3 mini, burn in ?
Karlovac_047 kaže...

Ja stvarno ne znam koji je vrag sa kupnjom bilo kakvih stvari, ili me prati takva nesreca ili stvarno imam peh sa mobitelima.

Tati sam kupio, novog, prekljucer kupljeni Galaxy s3 mini. Poptuno zapakirani i vakuumiran.

I tata ga upali i nakon 40-tak min mu se pojavi nekakva tamnija linija, debljine 8 mm po cijeloj duzini ekrana i na sredini ekrana se pojavila crna crta tanka 2 mm, duzine cca 3-4cm.

Sta mi je sada ciniti ? Mobitel je star 2 dana, kupljen u tele2 u Zg-u. Imam original racun i ovjeren jamstveni list...

Jel' moguce da je to burn in ?

Svi proizvodi kupljeni bilo gdje mogu se vratiti gdje su kupljeni i dobije se NOVI proizvod, u ovom slučaju mobitel, u roku 14 dana od kupnje (nisam baš siguran jeli 7 ili 14, to se lako provjeri)

Nikakav servis ni nikakvi popravci ne dolaze u obzir u tom roku. Ja sam tako zamjenio mašinu za rublje, Candy.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice