Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.295.936
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

sale prijatelju, jel Philz sklepao kernel?

Stavio sam zadnji AOSP ali mi je DPI u klincu, ako nećeš skoro raditi sammy base, ostat ću na AOSP-u uz promjenu DPI-a 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Sve pohvale Sale, ROM uz uključen Art radi vrhunski!!!
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

sale prijatelju, jel Philz sklepao kernel?

Stavio sam zadnji AOSP ali mi je DPI u klincu, ako nećeš skoro raditi sammy base, ostat ću na AOSP-u uz promjenu DPI-a 

veceras. uploadujem rom, ne mogu ga cekati vise

13 godina
neaktivan

Ja sam u petak stavio AOSP.

Titanium backup, full wipe, flash ROM, Titanium restore.

Promijeno DPI i sve je super radilo osim što se mobitel u dva dana 4 puta tako smrznuo da sam ga morao forsirano gasiti. {#}

Sada sam natrag na Neatu i jedino mi fali Kitkat Dialer.

Nadam se da će ga netko uspješno portati na Sammy ROM.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dali mogu stavit Neatrom lite XWLSN ako imam XWLSS? Dali to uopce ima veze ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 21:12 (ever14).

0 0 hvala 0
14 godina

Mozes staviti bez ikakvih problema.

14 godina
neaktivan
12 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

Znaci samo da gledam da je za moju verziju i9100? I sam da pitam koja je razlika izmedu lite i extra lite jer nemogu nac na googleu? 

14 godina
ever14 kaže...
dinos3 kaže...

1.Znaci samo da gledam da je za moju verziju i9100? I sam da pitam 2.koja je razlika izmedu lite i extra lite jer nemogu nac na googleu?

1. Upravo tako.

2.Ovdje sam odgovorio http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-s2-i9100-rasprava/102262.aspx?page=457&jumpto=4061028&sort=asc&view=flat

14 godina
neaktivan
14 godina
salesale kaže...

Sale poludio.
Štanca ko blesav.

Inače, na zadnjem MS3, 5.7, super sam zadovoljan.
Na prvom punjenju, čini mi se da je ovo najkompletniji ROM do sada.
Ili se varam. {#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
neaktivan

Jel zna netko kako da napravim transparent status bar al da je home screen posebno I lock screen posebno da mi se na lock screenu ne vidi dio pozadine od home screen imam Neat rom 5.7...???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ne moze nikako. jedino xposed ako postoji neki

15 godina
neaktivan

Sta se nemoze nikako napravit ko sta je "tutangigi" u Revolution Rom UX 2014 napravio?

14 godina
neaktivan
Sale može pomoć.. Nisam uspio upogoniti nijedan call recorder uz uključen Art... Imaš ideju?
13 godina

Na koji nacin na Neat-u 5.7 narediti stare notification toggles-e? Naredim sve kako zelim a on meni konstantno drzi i bluetooth, i svijetlonu, i multiwindow, stednju baterije i ostale nepotrebne gluposti..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android kaže...
Sale može pomoć.. Nisam uspio upogoniti nijedan call recorder uz uključen Art... Imaš ideju?

i ja sam trazio pa osustao :(

majdo kaže...

Na koji nacin na Neat-u 5.7 narediti stare notification toggles-e? Naredim sve kako zelim a on meni konstantno drzi i bluetooth, i svijetlonu, i multiwindow, stednju baterije i ostale nepotrebne gluposti..

koje imas aktivirane? 23 toggles ili neke druge?

13 godina
neaktivan
salesale kaže...
Android kaže...

i ja sam trazio pa osustao :(

majdo kaže...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2621791  vidi dal ovo radi. Nisam isprobao. 

14 godina
neaktivan

ne radi :( ali hvala

13 godina
neaktivan
salesale kaže...

ne radi :( ali hvala

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1441643 ima i ovaj i mnogi kazu da im radi,da imam brzi net bi isprobao prije postanja :)

13 godina
salesale kaže...
majdo kaže...

Stock sam instalirao, ali dobijem neke retardirane skroz ruzne, ni blizu kao na Neatu 5.5.. :(

Od svega samo ta stvar me sekira..

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan
majdo kaže...
salesale kaže...
majdo kaže...

Stock sam instalirao, ali dobijem neke retardirane skroz ruzne, ni blizu kao na Neatu 5.5.. :(

Od svega samo ta stvar me sekira..

daj screenshot da vidim

13 godina

Upravo sam iznova flashao, nsiam ranije vidio por, i sad odabrao s4 togles, i sad je to ajmo reci to, kako je prije bilo s tim da ima mogucnost da se ukljuci da se vidi sve, na drugom SS se vidi na sto mislim.. 
Jedino sto neznam zasto ali mi je ovj slide za svijetlinu ekrana ruzan kao noc za razliku od onoga na 5.5. 

EDIT: Kako narediti kad stisnem na internet pregledniku na fejsu recimo view full size da mi skida automatski sliku a ne da je otvara u novome prozoru? To sam mogao na 5.5 sve do sada dok nisam stavio 5.7. Ta opcija kao da malo ode malo dodje, jer i tamo mi se pojavila iznenada, a vrhunski mi je to, skrati mi vrijeme kad moram dosta toga skinuti, a sad je nema.. :@

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 13:41 (majdo).
14 godina
neaktivan
majdo kaže...

Upravo sam iznova flashao, nsiam ranije vidio por, i sad odabrao s4 togles, i sad je to ajmo reci to, kako je prije bilo s tim da ima mogucnost da se ukljuci da se vidi sve, na drugom SS se vidi na sto mislim.. 
Jedino sto neznam zasto ali mi je ovj slide za svijetlinu ekrana ruzan kao noc za razliku od onoga na 5.5. 

EDIT: Kako narediti kad stisnem na internet pregledniku na fejsu recimo view full size da mi skida automatski sliku a ne da je otvara u novome prozoru? To sam mogao na 5.5 sve do sada dok nisam stavio 5.7. Ta opcija kao da malo ode malo dodje, jer i tamo mi se pojavila iznenada, a vrhunski mi je to, skrati mi vrijeme kad moram dosta toga skinuti, a sad je nema.. :@

ovo drugo nemam pojma, a ovo prvo evo flesuj 

S2_Default_4.1.2_BrightnessSlider

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 22:44 (salesale).
13 godina

Nazalost ne funkcionira ovo Sale.. Krene flash i pred kraj mob se samo resetira, nikad ne zavrsi do kraja..

14 godina
neaktivan
majdo kaže...

Nazalost ne funkcionira ovo Sale.. Krene flash i pred kraj mob se samo resetira, nikad ne zavrsi do kraja..

23 preuzimanja i niko nije prijavio da ne radi. postoji nekoliko resenja:

-los je download (proveri md5sum)

-imas corrupted fajlove na sd - uradi ovo http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=44009547&postcount=66329

-reflash rom-a bez wipe bi mogao na pocetku

13 godina

Probam pa javim u cemu je bio problem..

15 godina

molio bi ljude koji se bave izradom aplikacija za android da mi se jave na pm

nista specijalno, imam neku ideju pa bih sam htio provjeriti dali se moze realizirati 

molio bi samo sturcne ljude da se jave, a ne djeca koja su prije 2 mjeseca pocela s tim radit
hvala 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

imam problem sa polovnim i9100.

Došao iz austrije i imam učestali SoD(sleep of death),tj mob ode na deep sleep i nekada se neda probudit (samo 10 sec power botuna ili vadit bateriju).

Ako me tada netko nazove,mobitel je dostupan ali u mene ne zvoni.Mobitel bude zagrijan znaci cpu radi.

Rečeno mi je da je mozda kernel mozda modem a mozda i loše zalemljen čip jer na blagi udarac ekran zabijeli i onda na crte pocrni,kao da je lcd izgubio napajanje pa se gasi ali ostane u deep sleepu.

Ako je neko imao slicna iskustva nek se javi :)

Jos sam htio jednu informaciju.Htio bi provjerenu kombinaciju (na drugom i9100 imam identicnu kombinaciju kernela i baseband) za koji znam da radi ako je u pitanju software.

http://androidromupdate.com/2013/02/08/install-i9100xwlsd-i9100xxls8-upgrade-on-samsung-galaxy-s2-gt-i9100-official-android-4-1-2-jelly-bean/

Zanima me da  li cu ovim koracima u linku poviše flashat i kernel i modem zajedno sa svime ili  cu ih morat posebno mijenjat?

Zahvaljujem i ako nepomognete :D

0 0 hvala 0
14 godina
F10 kaže...

Pozdrav svima,

imam problem sa polovnim i9100.

Došao iz austrije i imam učestali SoD(sleep of death),tj mob ode na deep sleep i nekada se neda probudit (samo 10 sec power botuna ili vadit bateriju).

Ako me tada netko nazove,mobitel je dostupan ali u mene ne zvoni.Mobitel bude zagrijan znaci cpu radi.

Rečeno mi je da je mozda kernel mozda modem a mozda i loše zalemljen čip jer na blagi udarac ekran zabijeli i onda na crte pocrni,kao da je lcd izgubio napajanje pa se gasi ali ostane u deep sleepu.

Ako je neko imao slicna iskustva nek se javi :)

Jos sam htio jednu informaciju.Htio bi provjerenu kombinaciju (na drugom i9100 imam identicnu kombinaciju kernela i baseband) za koji znam da radi ako je u pitanju software.

http://androidromupdate.com/2013/02/08/install-i9100xwlsd-i9100xxls8-upgrade-on-samsung-galaxy-s2-gt-i9100-official-android-4-1-2-jelly-bean/

Zanima me da   li cu ovim koracima u linku poviše flashat i kernel i modem zajedno sa svime ili   cu ih morat posebno mijenjat?

Zahvaljujem i ako nepomognete :D

U ovom PDA preko odina, ti je sve i ROM i kernel i modem.

Jesi probao vracanje na tvornicke postavke? Ako jesi i problem se opet javlja tesko da ces to popraviti softwareski, mislim da je do hardwarea.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice