Koji je najbolji custom ROM za S2? Isproban dosad Resurrection Remix JB, SensatioN_ROM 4.1, Armageddon 4.1.2. Sensation je do sada bio najbolji, al se sa duzim koristenjem pokazuju bugovi kao gubljenje mreze(ostavi samo SOS pozive), blokiranje preglednika, ne mogucnost spajanja na puni Wifi signal. Armageddon je za sad najbrzi od svih, al i trosi bateriju (mozda nije do njega), nema klasicnu 3x4 tipkovnicu, nego se mora skidat sa neta, a ovu zadnju tipkovnicu tu iz topica nije moguce ni instalirat. Remix necu ni spominjat, jer je to najlosiji ROM koji sam ikad isprobao na androidu.
Treba mi preporuka za neki dobar stabilan ROM sa 4x3 tipkovnicom, dobrom podrskom za Wifi, kameru(slikanje, snimanje, tj da vadi zadnji atom iz nje), i da je ujedno brz, i da baterija uspije izdrzat od 10 ujutro do navecer do 23h, sa svakodnevnim cestim koristenjem interneta, povremeno kamere, pozivima i SMS-ovima.
Valjda ne trazim previse.. 
Ja sam danas stavio ujutro sa sammobile 4.1.2 onaj kao test ROM, i fakat sam zadovoljan, jos cu ga sada preko noci ostaviti normalno spojenog na wifi pa da vidim ujutro rezultate, ako ne izsisa bateriju do jutra onda cu na njemu ostati do official JB-a koji treba doci u roku od mjesec dana.