Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.499.295
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Menager_1 kaže...

Koji je najbolji custom ROM za S2? Isproban dosad  Resurrection Remix JB, SensatioN_ROM 4.1, Armageddon 4.1.2. Sensation je do sada bio najbolji, al se sa duzim koristenjem pokazuju bugovi kao gubljenje mreze(ostavi samo SOS pozive), blokiranje preglednika, ne mogucnost spajanja na puni Wifi signal. Armageddon je za sad najbrzi od svih, al i trosi bateriju (mozda nije do njega), nema klasicnu 3x4 tipkovnicu, nego se mora skidat sa neta, a ovu zadnju tipkovnicu tu iz topica nije moguce ni instalirat. Remix necu ni spominjat, jer je to najlosiji ROM koji sam ikad isprobao na androidu.

Treba mi preporuka za neki dobar stabilan ROM sa 4x3 tipkovnicom, dobrom podrskom za Wifi, kameru(slikanje, snimanje, tj da vadi zadnji atom iz nje), i da je ujedno brz, i da baterija uspije izdrzat od 10 ujutro do navecer do 23h, sa svakodnevnim cestim koristenjem interneta, povremeno kamere, pozivima i SMS-ovima.

Valjda ne trazim previse.. {#}

Ja sam danas stavio ujutro sa sammobile 4.1.2 onaj kao test ROM, i fakat sam zadovoljan, jos cu ga sada preko noci ostaviti normalno spojenog na wifi pa da vidim ujutro rezultate, ako ne izsisa bateriju do jutra onda cu na njemu ostati do official JB-a koji treba doci u roku od mjesec dana.

16 godina

Postoji li išta u rangu JellyBama ali sa Samsung bazom? Samsung aplikacije i to? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel mogu linkovi decki? Ak ne smiju ovdje moze na PM..  ne mogu ih nac na XDA... 

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

nasao sam bas pravi rom za mene ali imam problem nema task managera skinuo sam neki task killer i chrome mi ne radi uopce kaj da radim

0 0 hvala 0
14 godina
Prelose kaže...

nasao sam bas pravi rom za mene ali imam problem nema task managera skinuo sam neki task killer i chrome mi ne radi uopce kaj da radim

Kako je pravi rom za tebe ako ti ne rade osnovne funkcije {#}
I pitanje si isto odlicno postavio. Znaci ko da ja sad pitam, dobio sam novi komp al mi se potrgo. Sta da radim?
Opisi nam malo koji je to tocno ROM, s kojim si ga kernelom kombinirao i ostalo. {#} 

16 godina
neaktivan
lovranac kaže...
hd22sb kaže...

ekipa ako tko koristi alliancerom, neka ne instalira 5.2, koliko sam skužio dorimanx ga dosta kolje, mjenjao kernel pa mi home tipka nije radila, pa siyah, pa philz, pa nađem jeboo s kojim nije baš fluidan ali mi je popravio home tipku

sve u svemu biti će back to 5.1

koliko ti traje baterija?

evo nisam se stigao jučer javiti, bio naporan dan

ugl evo fotke kako sam i rekao

mob mi je izdržao 2 dana sa jednim punjenjem, nešto piziva i poruka, malo fejs i velikom večinom surfanje internetom preko wi-fi i nešto malo sam koristio podatkovnu vezu

s obzirom da philz kernel nije baš wifi friendly, a veliku večinu baterije sam zgulio upravo koristeći wi-fi, mislim da za 2 dana screen on od skoro 3 sata nije loše

naime sat i pol sam imao na 73% baterije, dakle u jednom danu bi se moglo uz sve normalne radnje izvući 3,5 sata bez problema

screen mi je uvijek na max brightnes

17 godina
odjavljen
hd22sb kaže...
lovranac kaže...
hd22sb kaže...

ekipa ako tko koristi alliancerom, neka ne instalira 5.2, koliko sam skužio dorimanx ga dosta kolje, mjenjao kernel pa mi home tipka nije radila, pa siyah, pa philz, pa nađem jeboo s kojim nije baš fluidan ali mi je popravio home tipku

sve u svemu biti će back to 5.1

koliko ti traje baterija?

evo nisam se stigao jučer javiti, bio naporan dan

ugl evo fotke kako sam i rekao

mob mi je izdržao 2 dana sa jednim punjenjem, nešto piziva i poruka, malo fejs i velikom večinom surfanje internetom preko wi-fi i nešto malo sam koristio podatkovnu vezu

s obzirom da philz kernel nije baš wifi friendly, a veliku večinu baterije sam zgulio upravo koristeći wi-fi, mislim da za 2 dana screen on od skoro 3 sata nije loše

naime sat i pol sam imao na 73% baterije, dakle u jednom danu bi se moglo uz sve normalne radnje izvući 3,5 sata bez problema

screen mi je uvijek na max brightnes

Skoro 3h na max brightness je super, teško je dobiti više u tim uvjetima.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 21:12 (Kordy).
14 godina
neaktivan

da li netko ima link za cyanogenmod i sve sto mi je potrebno za instalaciju custom ROM-a?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2036229
[ROM][GT-I9100][JB][4.2.1] CyanogenMod 10.1 official nightlies // discussion thread

15 godina
neaktivan
@ eplati.com Test rom (4.1.2) ja "testiram" već duže vrijeme i toliko je dobar da najvjerojatnije neću stavljat službeni kad dođe... Ugl. radi sve kako treba, baterija prihvatljiva (uz moju upotrebu koja je prilična ide na punjač svaki dan prije spavanja).
15 godina
eplati.com kaže...

Ja sam danas stavio ujutro sa sammobile 4.1.2 onaj kao test ROM, i fakat sam zadovoljan, jos cu ga sada preko noci ostaviti normalno spojenog na wifi pa da vidim ujutro rezultate, ako ne izsisa bateriju do jutra onda cu na njemu ostati do official JB-a koji treba doci u roku od mjesec dana.

Baterija će ti iscuriti kao blesava.
Barem je tako slučaj u 99% svih koji su probali LSJ. 

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
17 godina

Evo mojih screenshotova - CM10.1 MCM vsync + Siyah v5 vsync

Nova instalacija, prvo praznjenje. Nije dugo sveukupno vrijeme, ali je zato intezivnije koristen (zaslon upaljen).

WiFi je stalno upaljen, synca se tri maila, g+, facebook, twitter :P

Sve ostalo se vidi na slikama...

S2, CM10.1 MCM vsync - Android 4.2.1
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 15:23 (parizer).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
eplati.com kaže...

Baterija će ti iscuriti kao blesava.
Barem je tako slučaj u 99% svih koji su probali LSJ. 

Je, gore je LSJ i od jucer od kojih 20 h do sada je baterija na 73 %, koristio sam ga ovu noc oko 2 h za 9gag i jos neke didarije po netu i zasada se ok drzi, vidjet cu danas do kraja dana situaciju sada dok ga malo vise koristim, ali zasada mislim ostati na njemu do official izlaska JB-a.

16 godina
neaktivan

Evo instal sam siyah v6.0b4, na prvu radi dobro ali dali je itko upoznat dali ima kakve musice sa 4.1.2

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ne mogu uploadati sliku jer sam na mobitelu, a na kompu mi oslo napajanje.

JellyBam 4.0.0, siyah v5 vsync. Screen time on od 4-5 sati dobijem. Jucer 5h wifi/2-3h 3g/gledanje videa jedan sat (serija+yt)/ vise od 13 sati koristenja. Na 15 posto sam ga stavio puniti i bilo je 4h30m screen time on.
14 godina
neaktivan

ja sam kupio mob od covjeka i na njemu je dosao resurection remix neki 4.1.2 verzija softwera i preko toga instaliran nova launcher i stvarno telefon leti na njemu

dok apex i ostali znaju malo zalagat

sve super radi samo trajanje baterije mi je malo poglupo

telefon trosi bateriju bezveze i kad je zakljucan i kad nista ne radis,ono vidis opadne 2% u roku pola sata sto je bio zakljucan

ima li kakav bolji rom da stavim ovak na jelly beanu da je naravno :)

i ima li negdje jednostavan tutorijal kako to odraditi jer nisam nikad,znam uci u onaj recovery na mobu i tu ono instal from SD ili internal storage itd

al rom nisam na samsungu stavljao nikad

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Upravo si sam odgovorio na svoje pitanje, cwm, instal i to je sve (normalno pobrises sve sto se da pobrisati u cwm kako bi imao cistu instalaciju)

Probaj samo kernel promjeniti, trebalo bi ti smanjiti curenje bat

Osobno koristim alliancerom v5.2 samo sto mi je dorimnax jako zezao mob pa sam mjenjao kernel, procitaj si malo par str.u nazad
14 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
Upravo si sam odgovorio na svoje pitanje, cwm, instal i to je sve (normalno pobrises sve sto se da pobrisati u cwm kako bi imao cistu instalaciju)

Probaj samo kernel promjeniti, trebalo bi ti smanjiti curenje bat

Osobno koristim alliancerom v5.2 samo sto mi je dorimnax jako zezao mob pa sam mjenjao kernel, procitaj si malo par str.u nazad

a kako promjenut kernel? i koji staviti?

16 godina
neaktivan
Isto kao rom, cwm, instal from sd

De prvo vidi koji kernel imas, isto odes u opcije, o uredaju i pise naziv kernela

Osobno mislim da je philz najbolje ispoliran, kod siyah 6.0b4 naletio sam na par musica
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

Znaci kupujem SGS2 i sad me zanima sljedece..Ovako,jel ima za njega official update znaci na ovaj software kao sto je SGS3 neznam tocno ako je 4.1.2 ili 4.X.X..Ili ima samo ovaj custom Jilly Bean ili kako se vec pise 4.1.2..Kako radi na tom nekom official updateu uredaj ? Dajte mi malo recite da znam..Hvala ! :D

Popravljam PC-ove,Komponente,PS3,Mobitele i svu elektrotehniku.Ako nesto treba PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hd22sb kaže...
Isto kao rom, cwm, instal from sd

De prvo vidi koji kernel imas, isto odes u opcije, o uredaju i pise naziv kernela

Osobno mislim da je philz najbolje ispoliran, kod siyah 6.0b4 naletio sam na par musica

kod mene pise kerner version 3.1.0-r50 Siyah-dorimanx V7.6 itd

znaci moram skinut neki philz kernel za S2 i to instal from SD?

jel se brisu ostale stvari,appovi itd??

16 godina

Ljudi za kombinaciju Dorimanx+Omega koja je normalna potrošnja baterije? Uz 3g i tako... jer curi mi prilično pa me zanima da li je to normalno... i onaj nekakav fix se spominjao (provjeravanje mem. kartice) nezz pomaže li to ikako.

Hvala lijepa

0 0 hvala 0
14 godina
iDodooNET kaže...

Pozdrav,

Znaci kupujem SGS2 i sad me zanima sljedece..Ovako,jel ima za njega official update znaci na ovaj software kao sto je SGS3 neznam tocno ako je 4.1.2 ili 4.X.X..Ili ima samo ovaj custom Jilly Bean ili kako se vec pise 4.1.2..Kako radi na tom nekom official updateu uredaj ? Dajte mi malo recite da znam..Hvala ! :D

Zadnji je ICS 4.0.4 i radi dobro. Sljedeci mj dolazi JB.

13 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
iDodooNET kaže...

Pozdrav,

Na ytu sam vidio kako neki vec imaju instaliran JB i da ima za download.Sta je sa tim ? Istotako vidio sam neki dan kod frendice na S2 ikone ko od S3 i izgled,a verzija je valjda 4.0.4..Jel to nesto drugo ili ? Slike od 4.0.4 koje sam gledaju imaju ove "stari design"

Popravljam PC-ove,Komponente,PS3,Mobitele i svu elektrotehniku.Ako nesto treba PM
14 godina
iDodooNET kaže...
dinos3 kaže...
iDodooNET kaže...

Pozdrav,

Na ytu sam vidio kako neki vec imaju instaliran JB i da ima za download.Sta je sa tim ? Istotako vidio sam neki dan kod frendice na S2 ikone ko od S3 i izgled,a verzija je valjda 4.0.4..Jel to nesto drugo ili ? Slike od 4.0.4 koje sam gledaju imaju ove "stari design"

To je custom rom ili JB leak.
Mozda je inst neku temu s playa da si stavi te ikonice. Pitaj ju. 

16 godina
neaktivan
General, we are surrounded! Great, we can attack from any direction! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ljudi upravo sam stavio ovaj philz kernel i mob mi nece da upali sad,poslusao kolegu sa foruma i jbg sjeba se nazalost

znaci USB ferma telefon,cujem onaj zvuk na kompu

ali mob ne pali,pojavi se onaj splash screen galaxy s2 i zuti uzvicnik i onda se ugasi mob odma

sta da radim :(((((

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
mozes li ga staviti u rocovery ili download mode?
14 godina
neaktivan
mersimh kaže...

ljudi upravo sam stavio ovaj philz kernel i mob mi nece da upali sad,poslusao kolegu sa foruma i jbg sjeba se nazalost

znaci USB ferma telefon,cujem onaj zvuk na kompu

ali mob ne pali,pojavi se onaj splash screen galaxy s2 i zuti uzvicnik i onda se ugasi mob odma

sta da radim :(((((

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1402286

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
14 godina
neaktivan
kpavl kaže...
mozes li ga staviti u rocovery ili download mode?

mogu i u jedno i u drugo ali sta da radim

moze li ko naci ovaj moj stari kernel sto sam gore napisao i da njeg stavim nekako???

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice