Može li netko preporučit dobru i povoljnu zaštitu za ova kišna/sniježna (+ skijanje) vremena?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
CM10.1 s bazom Android 4.2.1.
Puno dobrih vijesti danas, čini mi se za nas, GalaxyS2 zajednicu. 
Flešao sam posljednji JellyBam 1.1.0 u subotu, ali i dalje mi se zbloka mob ponekad. Dva puta mi se to dogodilo od subote, uzmem mob i hoću ga otključati no crn je ekran. Onda skužim da je crknuo tj. smrznuo se i mogu ga jedino hardresetat. Poprilično me iritira taj problem, a događa se i prijatelju isto ponekad. Ima još netko sličnih poteškoća s JellyBamom?
imam pitanja uvezi sgs2 stock 4.0.3 postavki..novi sam na tom mobitelu i ICS androidu,
pa me zanima dali imate kakvih korisnih savjeta, trikova, postavka itd. .. a ako vec neko to pisao po foumu molio bih link jer se fakat ne snalazim...
pozdrav svima. nedavno san kupija s2 na pretpatu, e al kman jedan problem i gleda san da ga ima jos dosta ljudi, ali nisan siguran gubi li se garancija prilikom toga. naime kad san spojen na wi-fi i kad igran neke jace igre na mobu zagrije se oko prostora lece fotoaparata i tog dijela ekrana. preporuke za to na nekim forumima su bile instalacija kh3 modema. al to je bilo kad je tek izasa mobitel. mom su ove specifikacije
gt-I9100
android-4.0.3
osnovna verzija-I9100XXLPW
kernel-3.0.15-I9100XWLPD-CL524746dpi@DELL154#3
broj verzije-IML74K.XWLPD
samo me zanima bi li mi pomogla instalacija tog modema, ako bi, gubi li se ikako garancija time?
hvala
EDIT:KH3 navodno zahtjeva rootanje i flashanje cime se dakle gibi garancija, a da gubim garanciju na mob na pretplatu nema sanse, dakle ima li itko ideju sta da radim osim sta bi ga moga vratit nazad da ga salju u servis?
Look me in the eye.It's ok if you're scared. So am I.But we're scared for different reasons.I'm scared of what I won't become, and you're scared of what I could become...
Proguglaj za koje podrucje je taj modem, pa onda skini odgovarajuci firmware sa Sammobila. To flesaj prek Odina i onda ne gubis garanciju. Ako je modem npr. za sjevernu Europu, onda skini firm za Svedsku ili Finsku, a taj modem je ti je vec u paketu (firmu).
Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
dakle nista cusno za njega da se grije? tanak mobitel jak procesor... nista nece bit nekad bude vruc za prate al 5 minuti u idle atanju i ohladi sw... hvala svima
Look me in the eye.It's ok if you're scared. So am I.But we're scared for different reasons.I'm scared of what I won't become, and you're scared of what I could become...
Da, to grijanje je normalno, nažalost. To je cijena ovakvog kućišta koje je plastično pa se osjeti ta vrućina kod nekog pojačanog korištenja. No, ne moraš se brinuti da će mu nešto radi toga dogoditi
Ljudi,apsolutno se ne kužim u niš s tim mobitelima. Imam galaxy s 2 s nekim najnovijim softwerom ili šta već... ugl,moj problem je u tome što mi u zadnjih nekoliko dana kamera ne radi,zapravo radi,ali prije fotografiranja ekran je potpuno crn, nakon sto "uslikam" fotka se pojavi u lijevom uglu,znači ne vidim šta fotkam dok ne "okinem". Sad je i baterija počela zafrkavati i tel je jako vruć. Hoću li išta napraviti ako ga vratim na tvorničke? Mislim dal sve ove smetnje mogu biti prouzročene tim novim softverom i hrpom nepotrebnih aplikacija od predhodnog vlasnika?
Pliz pogledaj zadnje pitanje! :)
Misliš da će raditi nakon reseta?
Misliš da će raditi nakon reseta?
Neznam, nitko ti ne može sa sigurnošću reći.
I pojavi mi se uskličnik kad ga palim, ono standardni samsung logo i ispod taj uskličnik u žutom trokutu...
I pojavi mi se uskličnik kad ga palim, ono standardni samsung logo i ispod taj uskličnik u žutom trokutu...
Znači da je nešto flashano preko Odina, ništa za brinuti se (osim što ti neće garanciju primiti s time, ali ima programa koji to miču pa onda opet imaš garanciju :) )
Znaci ak ja njega vratim na tvorničke hoce se to sve pobrisat i on ce bit onaj stari normalni galaxy s normalnim softverom?
Znaci ak ja njega vratim na tvorničke hoce se to sve pobrisat i on ce bit onaj stari normalni galaxy s normalnim softverom?
Ne, samo će se izbrisati svi podatci, i vjerojatno riješiti problem sa kamerom. Software ostaje isti, uskličnik ostaje.
Resetom na tvorničke ćeš ovaj software koji ti je sada na mobitelu samo vratiti na prvotne postavke. Ukoliko želiš baš tvornički mobitel, moraš skinuti firmware sa Sammobile-a. Ako želiš se riješiti svih tragova korištenja i flešanja mobitela sa raznim ROM-ovima prvo dok si sada još uvijek na Root-anom uređaju moraš pokrenuti "Triangle Away" da se obriše counter. Sa flešanjem službenog softwarea (bez pokretanja "triangle away") nestati će taj famozni uskličnik sa početka, ali će i dalje u Download modu, counter biti aktivan sa brojkom flešanja.
Imaš sve što te interesira par stranica prije pa čekiraj post i pročitaj sve.
Resetom na tvorničke ćeš ovaj software koji ti je sada na mobitelu samo vratiti na prvotne postavke. Ukoliko želiš baš tvornički mobitel, moraš skinuti firmware sa Sammobile-a. Ako želiš se riješiti svih tragova korištenja i flešanja mobitela sa raznim ROM-ovima prvo dok si sada još uvijek na Root-anom uređaju moraš pokrenuti "Triangle Away" da se obriše counter. Sa flešanjem službenog softwarea (bez pokretanja "triangle away") nestati će taj famozni uskličnik sa početka, ali će i dalje u Download modu, counter biti aktivan sa brojkom flešanja.
Imaš sve što te interesira par stranica prije pa čekiraj post i pročitaj sve.
Tako kako ti je čovik rekao !
Pomagajte drugovi! Kolega mi ima galaxy s (postavio sam i tamo pitanje, ali nisu bas aktivni, a i ovde su bolji znalci), uglavnom nestali su mu svi kontakti s telefona. Isao sam na opcije zaslona, sinkronizirao gmail ali neuspjesno. Trazio po netu i dosta ljudi je imalo isti slucaj, ali jos nisam nasao rjesenje. Posto mu je sinkronizacija upaljena, kontam da je moralo negdje zapisati kontakte, ali na gmailu su mu samo kontakti s maila, probao sam i tamo sa restore. Ima li itko kakvu ideju kako bi mu mogao vratiti kontakte?
Dok se ulogira na računalu u GMail, vidi li onda sve kontatke koje je imao? Ako da, nešto pogrešno radite pri sinkronizaciji s mobitelom. Ako ne... Onda su, kako se kaže, sami od sebe nestali :) Ukoliko ih vidi, može ih manualno prebaciti natrag na mob (exportanjem iz GMaila) ako već sinkronizacija neće obaviti svoje
Ne vidi tamo kontakte, samo vidi one koji su mu iz maila, nema onih iz telefona. Gle, nisam pocetnik, kuzim se dosta u sve ovo. Postoji li mi mogucnost da negdje imaju zapisani svi kontakti pa da ih nekako povucem. Jer, koristio je i viber pa su i tamo bili vidljivi, neznam. Ali jednostavno se nemogu pomiriti s cinjenicom da ih nigdje nema?
Ne vidi tamo kontakte, samo vidi one koji su mu iz maila, nema onih iz telefona. Gle, nisam pocetnik, kuzim se dosta u sve ovo. Postoji li mi mogucnost da negdje imaju zapisani svi kontakti pa da ih nekako povucem. Jer, koristio je i viber pa su i tamo bili vidljivi, neznam. Ali jednostavno se nemogu pomiriti s cinjenicom da ih nigdje nema?
Ja mislim da jedina mogucnost bi bila na kompu/laptopu na gmailu ih naci, samo ako mu je bila upaljena sinkronizacija nije mi stvarno jasno kako ih nema gore.. Cura mi je imala slican problem, ali su svi kontakti bili na gmailu, i odandje ih je povukla i sve 5..
A od vas aktibvnijih SGS2 forumasa, dajte neku preporuku za dobar ICS rom, neznam vise sta da stavim na mob, zelim nesto stabilno a brzo, s dobrom baterijom, a da nije Salaman, jer to mi je preruzan rom.. :D
Ne znam što da ti kažem, osim da se pripremiš na najgore, a to je da ih nema :/
Imam jelly bam na mobu,1.2.0 verziju i kako mi se kamera stalno FC. odlucio sam potraziti na xda.forumu rješenje i našao sam neke update.ove na android 4.2. aplikacije.tipkovnice i slicno,i kad sam to instalirao na mob,nestala mi galerija i kamera..pa me zanima jel mozda znate nacin kako da se vrati ili jel postoji negdje download camera i galery.apk
hvala
Sad sam instalirao Neatly 4.1.2, i mogu reći da sam prezadovoljan. JB radi savršeno, sve je fluidno, imamo čak i multi window support!