Sutra tokom dana slikam, pa ti posaljem slike..
evo nije mi dao vrag mira i skinem ja 4.0.3 i probam nema ružičastog stavim 4.0.4 i evo njega opet :D to je onaj t-mobile 4.0.4 stavim švabski no problem. :D Očito t-com voli rozo... heheh. A ne želim custom romove za sad :D jer sam ga tak i sje.. :D
Probao onaj prvi pre-releas XLSJ, sada sam na Omegi XLSJ (+ philZ kernel) i baterija CURI!
Jesam jedini ili?
Probao onaj prvi pre-releas XLSJ, sada sam na Omegi XLSJ (+ philZ kernel) i baterija CURI!
Jesam jedini ili?
Meni je bila ok dok sam koristio mobitel ali kada bi zaslon bio ugašen, curila je poprilično...dosta wake locka ima.
Meni je bila ok dok sam koristio mobitel ali kada bi zaslon bio ugašen, curila je poprilično...dosta wake locka ima.
Upravo to i mislim.
Screen on nije toliko loš, ali je deep sleep katastrofalan.
Molim pomoć,kako isključiti svijetlo na zaslonu u stanju mirovanja?u postavkama sam stavila ustek zaslona 15 sek međutim on svijetli non stop,tek kad kliknem na tipku zaključavanja sa strane svjetlo se ugasi,i ponovnim dodirom tipke sa strane svjetlo se upali i svijetli non stop.kako to promijeniti,tek sam ga kupila i ne mogu se baš još snač.hvala puno
Jesam jedini ili?
Potpuno isto ... i s pre-release i s Omegom. Wanam i Neat nisam probao, nekako mi sve govori da je problem u bazi.
ma, ya, ovo nije normalno, poprave sve, ono super kad idem probat slikat, ono ružičasta mrlja na sredini slike, ko tu lud, sad ide nazad u europatrade ima da ga srede. Prije toga nije bilo a sad ga evo. Jaoo...
Neat dobro drzi bat.ima i philZ kernel.
ma, ya, ovo nije normalno, poprave sve, ono super kad idem probat slikat, ono ružičasta mrlja na sredini slike, ko tu lud, sad ide nazad u europatrade ima da ga srede. Prije toga nije bilo a sad ga evo. Jaoo...
Nažalost vrlo čest problem kod SGS2. I kod mene se isto vidi :/
Nažalost vrlo čest problem kod SGS2. I kod mene se isto vidi :/
Heheheh, al nije bilo prije zamjene matične i sveg ostalog... iče on nazad tamo možda srede?
a jel netko od vas primjetio pri reprodukciji mkv da nakon pauziranja često zna zablokirati player ili ako se pokuša premotati mkv onda u 100% slučajeva zblokira player, koji vi player koristite za reprodukciju mkv-a i da kad skinem titlove s neta, otpakiram ih uredno s androzipom i ubacim film i radi sve super iako nije isti nazvi titla i filma, ali ako se pokuša preimenovati titl onda ga više neće učitati u film, znači preimenujem ga da bude isti naziv filma i titla neće ga reproducirati... ima netko pametnu neku???
Probaj s Galaxy_S Unlock s marketa.. ja sam s njim uspio otkljucati..
aplikacija mi je izbacila kod i sta stim kodom da sad radim? malo glupo pitanjce al šta cu :)
Hvala unaprijed...
aplikacija mi je izbacila kod i sta stim kodom da sad radim? malo glupo pitanjce al šta cu :)
Hvala unaprijed...
Restartaj mobitel i trebalo bi te pitati za taj kod.
priključio sam mob na komp preko usb-a i otišao na google play da si skinem aplikacije i logirao se na gmail i kada stisnem da mi se aplikacija instalira na uređaj onda piše da če se aplikacija prebacit na mob,a ne prebaci se, imam puno slobodno memorije i sad odjednom mi neče skinut aplikacije,a htjelo je prije 3 tjedna !!, molim vas pomozite !-hvala
ako misliš na wi-fi ili na podatkovnu mrežu, - nisam . ali niti prvi put nisam bio spojen i normalno sam skidao. samo sam ga spojio na komp i logiro se na gmail i htjelo je, a sad neče :/
Jesam jedini ili?
aHA! nisi izdržo na jellybamu tjedan dana==ručak za mene!
a jel netko od vas primjetio pri reprodukciji mkv da nakon pauziranja često zna zablokirati player ili ako se pokuša premotati mkv onda u 100% slučajeva zblokira player, koji vi player koristite za reprodukciju mkv-a i da kad skinem titlove s neta, otpakiram ih uredno s androzipom i ubacim film i radi sve super iako nije isti nazvi titla i filma, ali ako se pokuša preimenovati titl onda ga više neće učitati u film, znači preimenujem ga da bude isti naziv filma i titla neće ga reproducirati... ima netko pametnu neku???
Hmm, s kojom aplikacijom gledaš taj medijski sadržaj? Ja gledam .mkv u Mx Player i nemam nikakvih problema, em ne trza kao tebi (kamoli da se zbloksa), em uredno čita titlove, nema problema sa premotavanjem...
Hmm, s kojom aplikacijom gledaš taj medijski sadržaj? Ja gledam .mkv u Mx Player i nemam nikakvih problema, em ne trza kao tebi (kamoli da se zbloksa), em uredno čita titlove, nema problema sa premotavanjem...
Također nikakav problem s nijednim formatom u mx playeru..
A što su ti radili na njemu i koliko te koštalo u konačnici?? money money :D
ako misliš na wi-fi ili na podatkovnu mrežu, - nisam . ali niti prvi put nisam bio spojen i normalno sam skidao. samo sam ga spojio na komp i logiro se na gmail i htjelo je, a sad neče :/
Neka me se ispravi ako griješim, ali nemoguće je da si bio spojen samo kroz USB, barem ne samo tako "automatski". Vjerojatno si imao pristup Wifi-u ili podatkovnoj mreži
Hvala unaprijed...
Restartaj mobitel i trebalo bi te pitati za taj kod.
aL nije me pitalo za taj kod :/ nego za standardan PIN ...
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
To sam prvo i napisao, al svejedno, kuzi se :D
ma na kišu je otporan, koliko su meni puta mobovi pokisli dok zovem po kiši.
To sam prvo i napisao, al svejedno, kuzi se :D
ma na kišu je otporan, koliko su meni puta mobovi pokisli dok zovem po kiši.
Nikako se ne bih složio s tim. Meni je svega par kapi palo na mobitel od čega valjda jedna kap u slušalicu, i slušalica je prestala raditi. Kolegi je pokisao dok se vozio na biciklu i potpuno otkazao, spašen je nakon servisa ali Home tipka nikad više nije proradila.
Nemam pojma, Nokia 5130XM, Nokia 5800XM, Desire, S II, S III, Omnie, sva ta ekipa se našla pod udarom kapi i nikad ništa, očigledno sam imao sreće.
Sad slušalica je možda osjetljivija, jer je prijatelju na S III otkazala samo ona kad mu je upao u kantu vode.
Naravno ja ne mislim da stoji na kiši uru vremena, niti da je kišurina od 1L/m2 u sekundi.
A evoga ipak je sve uredu s mobitelom, radi se normalno, samo sam vratio preko odina na T-mobile 4.0.3, i Kies ga nadogradio na 4.0.4, i radi sve odlično.
evo i brzine interneta preko podjeljene veze s mobitela.
a može link ili info koji točno FW si stavio na sgs2 ? iz samMobile ili ?