Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.171.597
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

I ja sam u istoj dilemu kao i ti posto cu uskoro produzivat pretplati.

U t.centru na cvjetnom sam probao SGS2. Ekran je odlican, crna je crna a boje su mozda malo preizražene. Sam uređaj je brz  i sve je odmah otvarao. Jako je lagan i nemas osjecaj da ga drzis u ruci.

U VIP-u u Arena centru sam isprobao Sensation. Ekran je dobar, osjeti se razlika u rezoluciji, slova su ostrija. Kutovi gledanja nisu niti blizu SGS2, cim zakrenes za 45st zuta i bijela se vise ne razlikuju.

Ali mi je Sense tako puno ljepsi i nekako ugodniji za koristenje od touchwiz-a. HTC je i ugodniji za drzanje u ruci zbog zakrivljenog kucista, iako je tezi od SGS2.

Ovako ja to sebi kazem, ako ce u trenutku kad cu ja kupovat Sensation biti malo jeftiniji od SGS2 kupit cu njega da se mogu sam sebi opravdat da sam ga kupio jer je jeftiniji a samo malo opcenito losiji. ako ce cijena biti ista kupit cu SGS2.

Ali najradije bi Sensation jer Sense tako dobar, bez obzira na bolji hardware od SGS2.

Valjda nisam napisao nikakvu glupost.{#}

Najbolje bi ti bilo da odes u ducane i probas svakog od njih i zatim se odlucis. Ja znam da cu do tada posjetit svaki od tih centara jos barem 2 puta prije konacne odulke. {#}

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
14 godina
neaktivan

Ne znam,probao sam na 20s Sensation kod Zaki-a i nije mi ostavio WOW dojam,naprosto premali odmak naspram single-core high end mobitela.

Mobitel je odlican,definitivno,no naspram mog HD2,imam osjecaj kao da je ekran visi,i uzi,dok je moj malo nizi i siri.Tak mi je barem ostavio dojam.

Uglavnom da moram izabrati,slatke su to muke,oba mobitela su pre pre dobra i neces pogrijesit ni sa kim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

moze se iskljuciti da ti se ne spaja na 3G ja ga koristim za isto sto i ti i spajam se samo preko wi-fi gdje god mogu

14 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

U t.centru na cvjetnom sam probao SGS2. Ekran je odlican, crna je crna a boje su mozda malo preizražene. Sam uređaj je brz  i sve je odmah otvarao. Jako je lagan i nemas osjecaj da ga drzis u ruci.

U VIP-u u Arena centru sam isprobao Sensation. Ekran je dobar, osjeti se razlika u rezoluciji, slova su ostrija. Kutovi gledanja nisu niti blizu SGS2, cim zakrenes za 45st zuta i bijela se vise ne razlikuju.

Ali mi je Sense tako puno ljepsi i nekako ugodniji za koristenje od touchwiz-a. HTC je i ugodniji za drzanje u ruci zbog zakrivljenog kucista, iako je tezi od SGS2.

Ovako ja to sebi kazem, ako ce u trenutku kad cu ja kupovat Sensation biti malo jeftiniji od SGS2 kupit cu njega da se mogu sam sebi opravdat da sam ga kupio jer je jeftiniji a samo malo opcenito losiji. ako ce cijena biti ista kupit cu SGS2.

Ali najradije bi Sensation jer Sense tako dobar, bez obzira na bolji hardware od SGS2.

Najbolje bi ti bilo da odes u ducane i probas svakog od njih i zatim se odlucis. Ja znam da cu do tada posjetit svaki od tih centara jos barem 2 puta prije konacne odulke. {#}

razlika u tarifi je 100 bez limita u VIP-u je 200kn na 24mj

nisam jos imao prilike isprobati niti jedan {#}  da sgs2 ima sense sve bi bilo jasno  {#}

13 godina
neaktivan

Ako vas zanima:
Galnet (ultra cool tip) skuplja novac za SGSII preko donacija. On je zadužen za genijalan ROM za SGS.

Baš me zanima kakav će bit na SGSII. 

0 0 hvala 0
14 godina
bobo23 kaže...
agent_00klc kaže...

razlika u tarifi je 100 bez limita u VIP-u je 200kn na 24mj

nisam jos imao prilike isprobati niti jedan {#}  da sgs2 ima sense sve bi bilo jasno  {#}

Sensation je 2300kn u tarifi 100...vidio sam da su mnogi na prvi sgs stavili htc sense pa možda to bude izvedivo i na sgs2...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 19:46 (dec54).
15 godina
neaktivan
dec54 kaže...

Sensation je 2300kn u tarifi 100...vidio sam da su mnogi na prvi sgs stavili htc sense pa možda to bude izvedivo i na sgs2...

Ovo bi moglo biti interesantno, i ja bi HTC sense na S2. (pogotovo zato jer sam prešao s HTC desire).

Inače, postoji li neki noviji firmware da ima HR jezik, za ovaj brandiran t-com-ov je pitanje kad će izaći update...

16 godina

Poruka ekipi iz Osijeka koja je kupila SGS2 da sam naručio par gumenih crnih maski. Javim kad stigne, a, za razliku od preprodavača s Njuškala, ja vam neću naplatiti 60 kuna, možemo popiti pivo ili tako nešto... {#}

Čvarci su bomboni od svinje
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
bocic kaže...

Poruka ekipi iz Osijeka koja je kupila SGS2 da sam naručio par gumenih crnih maski. Javim kad stigne, a, za razliku od preprodavača s Njuškala, ja vam neću naplatiti 60 kuna, možemo popiti pivo ili tako nešto... {#}

Može u Karlovcu? Karlovačko je najbolje {#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
14 godina

Jos uvijek nemaju MHL HDMI na Deal Extreme :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dec54 kaže...
bocic kaže...

Može u Karlovcu? Karlovačko je najbolje {#}

Nažalost ne idem prema Karlovcu skoro. Putem do mora bus mi nbe staje tamo, tako da ništa od toga...

A ovo za pivo si u zabludi...čak vam se i radler proizvodi u Mađarskoj... {#}

16 godina
Mew kaže...

Vidio sam da nemaju, ali sam si naručio onaj nosač za bicikl da provjerim jel to čemu...a maski sam uzeo pet komada, nek se nađe... {#}

14 godina
bocic kaže...
Mew kaže...

Vidio sam da nemaju, ali sam si naručio onaj nosač za bicikl da provjerim jel to čemu...a maski sam uzeo pet komada, nek se nađe... {#}

Eeee to definitvno javi kakvo je!! To me bas jako zanimalo :D Jesu cuo :O

13 godina
protjeran

Ima li tko kakve informacije kad bi trebao doći u Europatrade u Zagrebu?

Čekam još malo da padne cijena na njuškalu.. Baš sam nekako u iščekivanju kad ću ga piknut.. :/

16 godina
Mew kaže...
bocic kaže...
Mew kaže...

Eeee to definitvno javi kakvo je!! To me bas jako zanimalo :D Jesu cuo :O

Aaaaa...maunu... Ukralo mi biciklo psmtr... {#}

14 godina
16 godina
neaktivan
To je exynos, nema frke. Samo drugi naziv ili tako nesto.
14 godina
neaktivan
Dkc kaže...
To je exynos, nema frke. Samo drugi naziv ili tako nesto.

a ja već u strahu jer na poč ste pričali o neka 2 pa kao ovaj je bolji...i ja onako sad naletim na kao 'treći'

btw ako još tko posjeduje ovaj mob neka napiše svoje mišljenje (baterija,zvučnik,wifi antena-domet,touchwiz 4.0+negovi widgeti...) sad trenutno imam DHD al mislim ga zamjenit sa ovom mašinom. {#}

makar spreman sam sa sensa na touchwiz...samo me zanimaju još neka mišljenja...

13 godina
Da se pohvalim, jučer sam dobio dotični mobitel. Svatko tko piše protiv ovoga mobitela piše zato što ga nije nikada probao. Nisam od onih koji hvale svoje, no objektivno, OVO JE VRHUNSKI STROJ. Pišete protiv plastike?! Plastika je vrhunski izvedena, nema se u ruci dojam plastičnosti, plastika mu izvrsno služi za hlađenje baterije. Brzina dvojezgrenog procesora ja fascinantna. Super AMOLED Plus zaslon ga čini posebnim, oštrina boja, jasnoća teksta, osjetljivost na dodir, zaslon je stvarno ogromna prednost nad konkurencijom. Kameru i snimanje u Full HD-u ne želim ni komentirati, mnogi fotoaparati slične ili veće rezolucije se mogu posramiti, istinskoj kvaliteti. Jedina mana koju sam pronašao je baterija (za sada). A vi koji tvrdite da nema mogućnost HDMI-a, moram vas razočarati. Ima potpunu kompatibilnost povezivanja HDMI-om preko MHL-a. Poslije ću staviti slike
** Live 4 Music **
14 godina
neaktivan

Zakaj baterija,doci ce costum Romovi,ak vec nisu,koji imaju mogucnost under volta i opcenito svega poboljsanog,a i ako malo pazis na uredaj,mozes i sad izvuci dosta baterije.Uz costum ROM,2 dana nije nedostizno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zato što sam ga jučer ispraznio do kraja. I onda ga napunio do kraja i nije držala ni pola dana. Doduše, možda je to zbog prvog punjenja. Naime, cura je kupila malo prije mene Ace-a i kaže da je isto nakon prva dva punjenja baterija manje držala, sada joj duže drži. Ma već sam prilično optimizirao, no kako kažeš, čekam Costum ROM da još sredim. NIsam gledao, možda već ima.
** Live 4 Music **
13 godina
protjeran

Ja sam se iznenadio na bateriju. Čak dobro drži.. Jučer je bila mislim 1 dan i 10-ak sati korištenja - 30%... Ne razumijem se baš u androidovu statistiku što znači onaj dijagram, ali sam uhvatio screenshot na mobitelu, pa kad nađem vremena budem prebacio slike da vidite usage..

Tips n' tricks

SCREENSHOT NA SGSII

Istovremeno stisnite Home tipku (ona u sredini velika hardverska) i power tipku (za paljenje i gašenje) ;)

4 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Evo jos jednog ponosnog vlasnika SGS2! Imam ga dva dana I suzdrzat cu se jos malo od konacne presude al zasada sam prezadovoljan... imam I jednu zamjerku-uredjaj je nekad prebrz u skrolanju pa mi pobkegne dio koji sam htio vidjet na webu hehe!
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina

Ako nije tajna,za kolko para ste ga nabavili.Mislim jednog upiknuti pa pitam.

HTC Desire Android
13 godina

Kod T-Mobile-a u EXTRA Total S (za početak) izašao me 3400 kn.

Link

EDIT: Možda je moja baterija shebana. Ne može dan izdržati da ga hebem. A ne radim skoro ništa. Zaslon osvjetljen najmanje moguće, Wi-Fi, BT, Podatkovna veza stalno isključena :S.

** Live 4 Music **
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 23:15 (sudy_freak).
13 godina

Zahvaljujući qube-u evo i prtscr.

Kamera je vrhunska. Kamera je vrhunska.
Evo mog Print Screen-a Evo mog Print Screen-a
** Live 4 Music **
14 godina
neaktivan

e dali se svi widgeti mogu povecati/smanjiti ili samo neki? i ima vise onih koji se ne daju/daju? 

one gore power tipke (kad povuces slide dolje) se daju mjenjati? npr da umjesto wifia stavis nesto drugo?

jel istina da u email appu nema mog oznacavanja vise maila odjednom nego da se svaki mora zasebno brisati

nisam imao prilike jos isprobati mob a htio bi ga kupit pa molim neku dobru dusu da mi to napise...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 9:42 (bobo23).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja sam baterijom zadovoljan,izdrzi bez problema cijeli dan I mogla bi I vise al ga stavim svejedno puniti... ne pazim ga,tu je dosta telefoniranja,maila I weba al bez gaminga a mislim da to zdere bateriju dosta. Ekran mi je na automatici.
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel mi može netko reći kakav je utor za slušalice, klasični 3,5 ili neki samsungov? I kakav je utor za punjač, jel mogu koristit auto punjač od samsunga s5230?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice