Sutra idem po svoj primjerak pa da vidimo kakva se mrcina krije pod oklopom.
Trenutno najbolji smartphone na svijetu,nadam se da je to dovoljno :)
Lud je,. Luuuuud...
Sutra idem po svoj primjerak pa da vidimo kakva se mrcina krije pod oklopom.
Trenutno najbolji smartphone na svijetu,nadam se da je to dovoljno :)
Lud je,. Luuuuud...
kad dolazi galaxy s 2 u tele 2?
jedan ce mi frend prodat sgs2 ,ali je zaključan na vip.da li se može otključat?
jedan ce mi frend prodat sgs2 ,ali je zaključan na vip.da li se može otključat?
Ako može ima ti ovdje:
http://forum.xda-developers.com
Malo potraži.
EDIT: Može i google, ima rezultata koliko hoćeš:
http://techbu.com/2011/06/15/how-to-unlock-samsung-galaxy-s-2
Ako možeš, nađi temu na xda jer možeš u komentarima vidjeti jeli radi uopće.
kad dolazi galaxy s 2 u tele 2?
pih koje cijene, dobro da ga nisam čekao ...
može netko objasniti ovoliku razliku u cijenama između vip-a i tele 2. To nije normalno :D.
Ima li neka caka u vipu sa ovom tarifom Bez limita 100, jel to znači da mogu slati besplatno smsove na sve mreže
jel probo tko rootat sgs2?
Ja sam ga rootao da bi ga mogao unlockat i instalirat chainfire 3d . Pomocu chainfirea se mogu igrati tegra 2 igrice. :D
Jel zna neko di u Hrvatskoj ima za kupiti mhl hdmi i neki dock za sgs 2 ?
I kako se ponaša nakon roota jel brži,kako je baterija???
/facepalm
Ja se uvijek iznenadim tko sve kupuje smartfonove.
Root Androida daje korisniku da mjenja sistemske fajlove koji su inače skriveni. Root kao root ne radi ništa drugo. E sad druga je stvar što rade aplikacije kojima treba root.
/facepalm
Root Androida daje korisniku da mjenja sistemske fajlove koji su inače skriveni. Root kao root ne radi ništa drugo. E sad druga je stvar što rade aplikacije kojima treba root.
To je i svrha foruma, da se pita... "tko pita ne skita"
Čovjek je samo pitao, jer svašta je moguće u današnjoj tehnologiji :)
Brz je kao i prije. Baterija se dosta brzo trosi sto nije ni cudo kolko ga silujem Kad surfam i igram igrice baterija mi traje oko 5 sati, a kod normalne uporabe traje cijeli dan.
Jel su došli kakvi custom rom-ovi? Jel se može onaj darky rom staviti na njega?
/facepalm
Ok krivo sam se izrazio, nemoraš odma bit bezobrazan i vrijeđat nekoga. Znam šta radi root, al sam htio pitat dal je nasnimao koji rom, jedan od ovih šta ih hvale na xda forumu (Villain,Litening) i kako mu radi mob.
Da li SGS 2 kupljen u vipu radi i na tomatu ?
pozz moj prvi post ovdje i nadam se jos puno njih...
pitanje u vezi teme u update preko kiesa...jel nova verzija sto je izasla ide na sve operatere u hr ili? jel to uopce ima veze ili?
Inace sam ponosni vlasnik ove mrcine, uzeo ga u vipu prekjucer, mobitel je ispunio sva moja ocekivanja,baterija traje 1dan max 1,5 uz manje prckanja al vidjet cemo kad ga par puta ispraznim napunim mislim da bi uz umjerenu potrosnju dosao do 2 dana...samo umjereno na ovom mobitelu mislim da nema smisla, jel ipak uzeti ovaj mobitel samo za pozive i sms i ponekad pogledati nesto na netu apsolutno nema smisla..
Ps ima neke preporuke u vezi appsa za ovaj mob i opcenito android appse?
hvala.
Da li SGS 2 kupljen u vipu radi i na tomatu ?
Naravno da radi, ali to je grijota za takav mobitel.. Toliku mrcinu zakinut za internet samo da bi imao upitno jeftinije pozive na Tomatu :/
Danas sam postao ponosan vlasnik SGS2 @ Bonbon
Kako da napravim update KIESA-a... na KE7.... ako stavim na autoupdate..nista ne pronađe....thnx....
Odnosno jel gubim HR meni...!! i Sve postavke od Vip-a...
To i mene zanima ali mislim da se sa hrvatskim to ne moze jer ja imam KE3 i kaze mi da je to zadnji. Mislim kada bi imao na engleskom da bi nasao i KE7 sad ne znam da li za to mozda treba root.
Upravo sam sa samsung app-a napravio update camere...i odjednom mi se napravio neki update F/W-a.. pod osnovnom verzijom mi pise. I9100BUKE1.... jel to Keise 1...
http://forum.xda-developers.com/wiki/index.php?title=Samsung_Galaxy_S_II_Series
Na stranici se lijepo vidi da za VIP postoji opcija za KE5...kako do nje doci...
Jel netko zna kako galaxy kupljen u Vip-u ima samo 11GB a ne 16GB kako pise na stranicam a i inace dolazi sa 16 ili 32GB... ????
tako ti je sa svima nesto je zauzeto od androida i slicno
htio bh si kupiti ovaj mobitel, ali pošto sam korisnik bonova i prelazak na pretplatu nije moguć zanima me da li je mobitelu potreban internet, tj. mogu li ga ja updateati(neš sam čuo da se zablokira ako se ne updatea?????) preko wifi tako da ne moram koristiti internet koji se naplaćuje? ja na mobu ne bi išao na internet eventualno kada sam doma pa preko wifi-a, uglavnom bi mi služio za glazbu, videje, igre, fotografiranje i tako to.
pozdrav ekipa! evo ja do sad imao desire pa DHD i sad mi istice ugovor u vip-u pa razmisljam o sgs2 ili htc sensation.
posto sam do sad naviknut na htc sense (widgeti od htc-a su mi zakon) zanima me dojam ljudi koji su presli sa sensa na taj samsungov touchwiz?
btw kak je baterija,zvucnik...jel stvarno u mail clientu nema multiselect? ostale prednosti i nedostaci. mozda usporedba tko je imao sensation i sgs2 u ruci.
stavrno sam u totalnoj dilemi HTC ili SAMSUNG???!!!
Ako kome treba dodataka za SGS2: http://s.dealextreme.com/search/galaxy+s2