Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.200
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Prestani blatiti s4, niko ti nije kriv za manjak tvoje informiranosti, mob je visina najviša i gotovo, imam i ja zamjerki al sta da se radi {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
Prilika kaže...

Prestani blatiti s4, niko ti nije kriv za manjak tvoje informiranosti, mob je visina najviša i gotovo, imam i ja zamjerki al sta da se radi {#}

Nisam blatio s4 nego samsung zbog poslovnih odluka. Da sam dobio model bez knox bootloadera nebih nista rekao. Mislim ako je tebi svejedno sto ne mozes na miru mijenjati romove i customizirati po zelji ok.

Meni to nije svejedno, pogotovo ne nakon sto sam imao redom sgs1, sgs2 i sgs3 i bez brige to radio.

[M|C] pleXx
16 godina
janiq kaže...
Prilika kaže...

Nisam blatio s4 nego samsung zbog poslovnih odluka. Da sam dobio model bez knox bootloadera nebih nista rekao. Mislim ako je tebi svejedno sto ne mozes na miru mijenjati romove i customizirati po zelji ok.

Meni to nije svejedno, pogotovo ne nakon sto sam imao redom sgs1, sgs2 i sgs3 i bez brige to radio.

Ionako si par postova iznad rekao da se radi o službenom telefonu pa ne želiš stavljati modane romove. Čemu nervoza?

šumski put je bio ravan.
15 godina
dreammaker kaže...
janiq kaže...
Prilika kaže...

Ionako si par postova iznad rekao da se radi o službenom telefonu pa ne želiš stavljati modane romove. Čemu nervoza?

Google edition ili pak 4.3 ne t-mobile, no cak ni to ne mogu staviti. Htio sam staviti 4.3 SEE medutim xda kaze: "Even if you flash a KNOX-enabled firmware via odin (e.g. the latest fw) knox will be set to 0x1"

Sto znaci da jedino sto mogu je cekati da t-mobile stavi update na 4.3 i prihvatiti update preko OTAe. Osim ako ne zelim svjesno garanciju zeznuti.

p.s.

Ne samo garanciju nego sad citam kad se flagira ne radi ni wireless display... {#}

[M|C] pleXx
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 17:42 (janiq).
13 godina
neaktivan
janiq kaže...

Mislim ako je tebi svejedno sto ne mozes na miru mijenjati romove i customizirati po zelji ok.

Upravo sada stavljam Kitkat port na njega.. svaki dan skoro nešto flashujem.. ne znam šta je problem.

Ti ako si već flagovao mob, pa bi ga vratio.. e pa ne ide, ja sam svoj flagovao i nije mi drago, ali sam ga nastavio koristiti i stavljati sve zivo i mrtvo i novo i staro i moze sve na njega cak je i bolji sada..

14 godina
neaktivan
Azmo kaže...
janiq kaže...
Azmo kaže...

Nikako da netko odgovori što je KNOX i kako da riješim problem...

Knox je mogucnost da mobitel ima 2 persone, kao 2 profila. Privatni i poslovni. U ovom poslovnom bi stvari bile kriptirane i zakljucane te jos ima neke dodatne mogucnosti kao VPN... itd... uglavnom bloatware za 99% ljudi.

jel ga se može maknut? Instalirao sam ga jer se stalno pokužavao install ali kako ga maknuti komplet? Uvijek ostane ona ikonica.

Upali KNOX stisni menu, knox settings, about knox i tamo imaš uninstall

The most incomprehensible thing about the world is that it is all comprehensible
12 godina
neaktivan

Kupio sam s4 prije oko 2 mjeseca i primjecujem da mi se baterija dosta brzo trosi

Prolistao sam malo temu, ne napuse mi se baterija samo se dosta brzo isprazni prosli mobitel mi je bio S1 baterija je trajala vise od ove

ima li ko kakav savjet neku aplikaciju ili neki update da obavim?

Inace totalni sam anonimus sto se mobitela tice...hvala unaprijed

0 0 hvala 0
12 godina
Benaren kaže...
Azmo kaže...
janiq kaže...
Azmo kaže...

Knox je mogucnost da mobitel ima 2 persone, kao 2 profila. Privatni i poslovni. U ovom poslovnom bi stvari bile kriptirane i zakljucane te jos ima neke dodatne mogucnosti kao VPN... itd... uglavnom bloatware za 99% ljudi.

jel ga se može maknut? Instalirao sam ga jer se stalno pokužavao install ali kako ga maknuti komplet? Uvijek ostane ona ikonica.

Hvala! A kako maknuti ikonicu uopče s ekrana? Ne mogu je izbrisat.

14 godina
neaktivan
Azmo kaže...
Benaren kaže...
Azmo kaže...
janiq kaže...
Azmo kaže...

Hvala! A kako maknuti ikonicu uopče s ekrana? Ne mogu je izbrisat.

stisneš prstom na "ikonicu" i drzis par sekundi, onda ce ti se pojaviti padajuci izbornik.... i samo odvuces prstom na koš za smeće (ukloni)

11 godina
neaktivan

pozdrav svima, moj problem sa androidom 4.3 jest to sto se wireless gasi sam od sebe nakon konekcije i rada od cca 1min.

doma ima bnet i spajam se preko carneta, koristim VPN jer su takve upute u bnetu za nas korisnike carneta.

problem je rad sa VPN-om, kad sam na faxu ili bilo gdje drugo gdje se ne koristi VPN wireless radi odlicno.

i nije root-an mob, prije 4.3 wireless je radio ok.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 16:01 (berg).

0 0 hvala 0
15 godina
Evo mene u društvu S IV :) dao sam iPhone 4S i nadoplatio 600kn za plavu mrcinu, mislim da sam jako dobro prošao :) odmah je rootan i omega rom i mogu reć da sam prezadovoljan fluidnošću i baterijom! Pozdrav!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Pozz ekipa, zanima me koje caseove preporucate za s4?

Bacio sam oko za spigenove neo hybrid i slim armor ali se nekako dvoumim, sto vi kazete?

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(

0 0 hvala 0
15 godina
ja čekam da mi dođe slim armor!

jel ima netko od vas probleme sa proxymity senzorom? čim je malko prljavštine po staklu gdje je senzor isključi mi ekran dok je na uhu i ne želi se upaliti. a dok ga očistim sve radi dobro, ali smeta mu i najmanja kapljica znoja :/
14 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...

Bacio sam oko za spigenove neo hybrid i slim armor ali se nekako dvoumim, sto vi kazete?

neo hybrid se kod mene pokazao jako loše, nakon mjesec dana koristenja dolazi do pucanja kod otvora za punjenje gdje su one tanke plastike, prvo ode jedna onda kroz neko kratko vrijeme ode i druga. Mislio sam da je to slucajnost pa sam si narucio jos jednu i ista stvar mi se dogadja. Sad sam si narucio od metala valjda necu imati tih problema =)

16 godina
tommek10 kaže...
LUNAT1C kaže...

neo hybrid se kod mene pokazao jako loše, nakon mjesec dana koristenja dolazi do pucanja kod otvora za punjenje gdje su one tanke plastike, prvo ode jedna onda kroz neko kratko vrijeme ode i druga. Mislio sam da je to slucajnost pa sam si narucio jos jednu i ista stvar mi se dogadja. Sad sam si narucio od metala valjda necu imati tih problema =)

Ocito si kupio kopiju neo hybrida. Moj već mjesecima savršeno drži. Kupio sam ga direktno od Spigena i nema problema.

šumski put je bio ravan.
17 godina
odjavljen

Pozdrav,

jel mi moze netko objasniti zasto recimo kad udjem u aplikaciju tipa Bump, pa izadjem, ocistim RAM-e i odem u settings -> battery i tamo se nalazi ta aplikacija tj. da trosi bateriju?

http://isvijet.com.hr

0 1 hvala 0
12 godina

Ovaj glupi KNOX ne možeš maknut s telefona!

Update mi je samo sranja napravio po mobu. Mislim da ću ga morat na servis nosit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Azmo kaže...

Update mi je samo sranja napravio po mobu. Mislim da ću ga morat na servis nosit...

Pitam se kako neko može dati toliku lovu a ne zna vladati uređajem{#}{#}{#}{#}{#}

12 godina
Prilika kaže...
Azmo kaže...

Pitam se kako neko može dati toliku lovu a ne zna vladati uređajem{#}{#}{#}{#}{#}

Ajde genije prosvijetli me...

13 godina
neaktivan
Azmo kaže...

Servis nema ništa sa KNOX aplikacijom niti može išta učiniti u vezi nje bez da se izgubi garancija, KNOX je implementiran u 4.3 Android Jelly Bean i tako i ostaje, osim ako ne ideš na CUSTOM ROM i ROOT, tad radis sta god pozelis.

Što se ne informišeš o tome što ćeš stavljati kad si se već nameračio?

Lijep pozdrav. {#}

12 godina
Prilika kaže...
Azmo kaže...

Servis nema ništa sa KNOX aplikacijom niti može išta učiniti u vezi nje bez da se izgubi garancija, KNOX je implementiran u 4.3 Android Jelly Bean i tako i ostaje, osim ako ne ideš na CUSTOM ROM i ROOT, tad radis sta god pozelis.

Što se ne informišeš o tome što ćeš stavljati kad si se već nameračio?

Lijep pozdrav. {#}

Nisam ni mislio ić na servis zbog KNOXa već zbog toga što mi je od updatea mob u komi o čem sam pisao par postova prije. Uglavnom ne znam kako to popraviti. Pada mi na pamet tvornički reset al mi se ta ideja ne sviđa. Ostalo ne znam.

13 godina
neaktivan
Azmo kaže...

Pada mi na pamet tvornički reset al mi se ta ideja ne sviđa. Ostalo ne znam.

Tvornički je pod obavezno kad prelaziš sa npr 4.2 na 4.3 i još ti ostane smeća iz 4.2 koje se ne podudara sa 4.3 što je problem na kvadrat - prvo zauzima prostor, drugo ne radi bas na 4.3

16 godina
neaktivan
Pozz.. imam s4 9505 (nov, uzet prije par dana) kojem tipka opcije (lijevo od home tipke) ne svijetli nekad. Tipka radi, svjetlo radi (jednom je svjetlio dok ga nisam ugasio), ali ne svjetli. Ima li rješenja? Stavljen android 4.3 službeni.
14 godina
pod009 kaže...
Pozz.. imam s4 9505 (nov, uzet prije par dana) kojem tipka opcije (lijevo od home tipke) ne svijetli nekad. Tipka radi, svjetlo radi (jednom je svjetlio dok ga nisam ugasio), ali ne svjetli. Ima li rješenja? Stavljen android 4.3 službeni.

Da se mene pita, mam bih odnio na zamjenu, ipak, ovo je VRLO PRVI puta da čujem za ovakav "kvar"?!?! 

Istina, nisam ziher da ti neće ponuditi servis, ali ako je star par dana, malo mi smrdi a ako si uzeo takav gadget, nije uopće bitno oli si ga platio solarno ante cash na sunce ili pak potpisao robovlasnički ugovor, NOVO JE NOVO i.!!!! 

ATJ Lučko
15 godina
pod009 kaže...

Menu i back ne svijetle stalno. Zasvijetle obje kad otkljucavas mob i kad udes u app drawer se opet ugase, pa kad ides back ili stisnes menu se onda opet upale. Pale se i gase u raznim situacijama. E sad ako tebi svijetli samo back a ne i menu e onda je to kvar.

[M|C] pleXx
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 9:56 (janiq).
13 godina
neaktivan

Istina je to da na android 4.3 ne radi ponekad svjetlo touch tipaka.. npr radi ali ne svijetli.. to je više bug nego greška u mobitelu..

probaj fabricki reset, mnogi koji idu sa 4.2 na 4.3 ne urade kasnije fabricki reset pa im ostane smeca podosta sa 4.2 pa se onda 4.3 pati sa tim istim smecem.. i stvaraju se bas takvi "bugovi".

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pa što ne radi osvjetljenje tih tipki u suradnji sa senzorom?

Osim toga može se u opcijama namjestiti duljina osvjetljenja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ako namjestim da su ta svjetla stalno uključena onda su stalno ukljucena, bez obzira na osvjetljenje i sto radim.
znaci software bug vjerojatno?
13 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Ako namjestim da su ta svjetla stalno uključena onda su stalno ukljucena, bez obzira na osvjetljenje i sto radim.
znaci software bug vjerojatno?

da,bug.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice