Koji bi po vama bio best buy mob do 1000kn neki polovni?
imam priliku s3 s garom za te pare..
Uzmi matere ti :)
Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
i meni bi trebo neki polovni do 1000 kn +/-. neki prijedlog?
Pozz ekipi..
imam dilemu glede zamijene mobitela..
Imam Samsung S4 i zanima me da li da predjem na Note 3 ili S5...?
Razlika u cijeni je minimalna(skoro pa ista)..
Osobno mi se više svidja Note 3..
Hvala na odgovorima i savijetima...
Može pomoć...?
i meni bi trebo neki polovni do 1000 kn +/-. neki prijedlog?
Galaxy S3 na oglasniku...
*Sony Xperia Z1 Compact*
S3 za 1000kn ima ali..svi do jednog oštećeni, razbijeni ekran, mrlje na displayu i slično...
da.bas sad gledam.nema niceg dobro :/
zna netko kakav je zopo zp700? par frendova ga imaju i kazu da je odlican za 1000 kn.http://www.hangar18.hr/hr/proizvodi/20080/3980/smartphone-47-zopo-zp700-poklon-navijacke-slusalice-samo-za-mp
Da se za 1000kn nac s3 strpljivo i refresh njuskalo
Pozz ekipi..
Može pomoć...?
Ovisi kaj trazis od moba, meni je dovoljna(cak i prevelika) velicina sa S5, tak da bi definitivno njega odabrao, a i osim toga to je trenutno no1 Samsung.
pitanje jedno, jel se isplati uzeti xperiu s za 700 kn plafon s tim da je dobro ocuvana izuzev poklopca od usb utora koji se pokidao. mobitel mi je izgledom ok a sto se tice perfomansi nelos, i ne znam dal se moze ista bolje i naci po ovoj cijeni. ali dal se isplati davati te novce za mob star godinu i pol ili bolje nadodati 200,300 kn plus pa naci nesto da ne kazem bolje nego manje staro.
Pozdrav
*Sony Xperia Z1 Compact*
Pozz ekipi..
Može pomoć...?
Ovisi kaj trazis od moba, meni je dovoljna(cak i prevelika) velicina sa S5, tak da bi definitivno njega odabrao, a i osim toga to je trenutno no1 Samsung.
Nije mi veličina toliko bitna..(draga mi ima note 3 tak da znam kako leži u ruci),nego me zanima više ono ispod haube...
S5 mi je onako malo pre kićast i prenježan..Note 3 mi onak izgleda robusnije...
Prijateljica kupuje nešto oko 2000kn, neke preporuke? Ja sam našao SGS3 ili Nexus 4, samo SGS3 mi se baš i ne čini kao pametna kupnja, nakon ovoliko vremena i sigurnog kraja updatea, iako se njoj sviđa, a N4 je ipak 300-400kn skuplji. Neće polovno, a nekog kineza me strah preporučiti jer ne želim ispasti kriv ako joj bude trebala garancija.
Ja sam stavio oglas. Danas mi je dosao paket, ali su mi krivu cijenu lupili pa im treba par dana dato isprave.
Tko je zainteresiran nek mi se javi pozivom i porukom ili mail-om(malo ga rjeđe pregledavam).
Ali ništa do sljedećeg tjedna. Kad slikam pakiranje, znat cete da je dosao.
*Sony Xperia Z1 Compact*
Svaki S2 ti je 3 godine star, a rok trajanja androida je 2-3 godine, pa sretno s kupovinom tog polovnjaka.
Uzmi si radije Y300 huawei nov i uzivaj. Skroz kulturan telefon, dobre baterije, odlicnog ekrana, vrhunske kamere a tako jeftin!
*Sony Xperia Z1 Compact*
Ne mlati gluposti, imam ga nakon godinu dana sve radi odlicno.
Taj huawei je blago receno smece. S2 naravno. Kamera neusporedivo bolja,baterija te giga rama vs 512mb. Zaboravi ikakav multitasking na huaweiu te reloadanje launchera svako malo kad stisnes home
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
A nije bas ko y300. Nova launcher i solidno radi. Ako oce full dobru kameru s2 mu je izbor te ako oce slobodu androida. Ako je cisto casual user lumia 520 je dobar izbor svakako
ko je lud da kupi telefon star dvije godine minimum? ili ti mislis da se samo samsung s2 ne kvari nakon 2 godine?
dajte molim vas, budite ozbiljno, covjeku treba savjet ne prorocanstvo
*Sony Xperia Z1 Compact*
veci ekran, led flash, veca baterija, prednja kamera i fullhd video
a bome i cijena