Nokia n97 ili motorola milestone

poruka: 40
|
čitano: 9.601
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Nokia n97 ili motorola milestone
Dom031 kaže...

Onda ti ili odgovara samo fizička tipkovnica ili sad samo po iPhoneu blatiš.

iPhone ima zbilja odličnu tipkovnicu i ako ti je ona sranje onda je sigurno ista stvar i sa ostalim touchscreen mobitelima. 

ma ne blati ja iphone, dobar je on ali mi smeta njegova cijena, jer za te pare moš dobit nešto puno bolje....

If You Ain't Outta Control, You Ain't In Control. My life DRIFT' S around cars
16 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
Dom031 kaže...

Onda ti ili odgovara samo fizička tipkovnica ili sad samo po iPhoneu blatiš.

iPhone ima zbilja odličnu tipkovnicu i ako ti je ona sranje onda je sigurno ista stvar i sa ostalim touchscreen mobitelima. 

ma ne blati ja iphone, dobar je on ali mi smeta njegova cijena, jer za te pare moš dobit nešto puno bolje....

sto tocno?

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
15 godina
luka_cro kaže...

sto tocno?

iphone u t-mobilu košta 4798 kn, a za to možeš kupit:

playstation 3 slim + igra 2995 kn
                       psp 3004 giga pack 1800 kn
                       nitendo dsi xl 1600 kn
                       nitendo wii WK-pack 2600 kn
                       x-box 360 + igra 2700 kn
                       nokia n900 3399 kn
                       složit dobru konfu za gaming
                       neki yugo
                       napit se u gradu 470 putaSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 17:47 (Genoxxx).
16 godina
protjeran
Genoxxx kaže...
luka_cro kaže...Smijeh

sto tocno?

iphone u t-mobilu košta 4798 kn, a za to možeš kupit:

playstation 3 slim + igra 2995 kn
                       psp 3004 giga pack 1800 kn
                       nitendo dsi xl 1600 kn
                       nitendo wii WK-pack 2600 kn
                       x-box 360 + igra 2700 kn
                       nokia n900 3399 kn
                       složit dobru konfu za gaming
                       neki yugo
                       napit se u gradu 470 puta

Smartphonei se kupuju na pretplatu i tu je iphone povoljan u odnosu na ostale. Pretpostavljam da ti starci ne zele uzet mobitel na pretplatu pa ti je moja preporuka da uzmes na njuskalu, ima dosta povoljno novih mobitela s garancijom, a i odnosi cijena su drukciji pa je iphone dosta povoljan ~2500kn.

I nauci me kako se napit za 10kn?Smijeh 

15 godina
ansha kaže...

Smartphonei se kupuju na pretplatu i tu je iphone povoljan u odnosu na ostale. Pretpostavljam da ti starci ne zele uzet mobitel na pretplatu pa ti je moja preporuka da uzmes na njuskalu, ima dosta povoljno novih mobitela s garancijom, a i odnosi cijena su drukciji pa je iphone dosta povoljan ~2500kn.

I nauci me kako se napit za 10kn?Smijeh 

ajde cijena mu je realna na pretplatu ali u simpi je PREskup, ali ipak ima dosta stvari gore navedenih za 2500 kn

a za ovo da se napiješ za 10 kn (jbg nisam dobro izračunao trebalo je za 100 kn)... ali tako sam se ja sinoć napio... bila super ekipica pa se ciljalo na bambus, 2 sky kole negdje oko 10 kn, a vino na njihov račun Nevinašce 

16 godina
protjeran
Genoxxx kaže...

ajde cijena mu je realna na pretplatu ali u simpi je PREskup, ali ipak ima dosta stvari gore navedenih za 2500 kn

a za ovo da se napiješ za 10 kn (jbg nisam dobro izračunao trebalo je za 100 kn)... ali tako sam se ja sinoć napio... bila super ekipica pa se ciljalo na bambus, 2 sky kole negdje oko 10 kn, a vino na njihov račun Nevinašce 

Stvar je u tome dal ti treba smartphone. Istina je da mozes uzet playstation ili xbox za tu cijenu, al ti uredjaji nemaju veze jedan s drugim (konzole i smartphone). 

15 godina
ansha kaže...
Genoxxx kaže...

Stvar je u tome dal ti treba smartphone. Istina je da mozes uzet playstation ili xbox za tu cijenu, al ti uredjaji nemaju veze jedan s drugim (konzole i smartphone). 

a sad dal meni treba smartphone neznam baš, kakva je razlika između njih i običnih mobitela ????

17 godina

Onda si ljepo kupi Play station portable i to je to. 

Smartphone je telefon na koji mozes instalirati razne aplikacije, ima punokrvni OS (za razliku od OS vulgaris kod plain mobitela).

Ako tebi treba portabilna konzola za igranje uzmi si lijepo play station portable i miran si.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
tnakir kaže...

Onda si ljepo kupi Play station portable i to je to. 

Smartphone je telefon na koji mozes instalirati razne aplikacije, ima punokrvni OS (za razliku od OS vulgaris kod plain mobitela).

Ako tebi treba portabilna konzola za igranje uzmi si lijepo play station portable i miran si.

a znaš da mi je to palo na pamet ali ipak se odlučujem za mob, a android jel on dobar ???

17 godina

Moj favorit.

A probao sam i Nokie razne (zadnja N97), i iPhone i sada sam na Androidu... Svakako moja preporuka.

I'm going woo woo

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice