Koja je razlika izmedju nokie 6303 classic i nokie 6303i classic.Ja sad neznam koji mob. imam kad su isti.
EDIT:I da pitam gdje ima za download novijih igrica za ta dva telefona osim na zedge.net
Koja je razlika izmedju nokie 6303 classic i nokie 6303i classic.Ja sad neznam koji mob. imam kad su isti.
EDIT:I da pitam gdje ima za download novijih igrica za ta dva telefona osim na zedge.net
Niko????????????????????????????????
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2658&idPhone2=3121
a igre imas na www.mobile9.com
Ma nista skoro isti telefoni samo sto je nokia 6303i classic novijeg datuma i ima 55 MB ugrađene memorije a 6303 ima 17MB iuz nju se dobija kartica od 2 gb a uz 6303 1 gb...Ima jos nesto malo al to je to.
Nokia 6303i je malo novija i nisam je isprobao tako da ne znam.Osobno posjedujem Nokiu 6303c,veoma sam zadovoljan.A za igre i aplikacije koristim getjar
Da li mogu preko nokia software updater instalirati update za 6303 classic
Da li mogu preko nokia software updater instalirati update za 6303 classic
Ja to radim preko Nokia Ovi Suite-a
Imam tu nokiu,i 10-ak puta ako ne i više mi mi ostane bez signala i pita da odaberem operatera,ja stisnem uredu,on kaze da nije nijedan pronađen,kad ga ugasim,ponovo upalim sve je uredu,nekad 5 minuta nekad 3 sata,nema pravila
jel netko ima ideju što bi moglo bit?
Imam tu nokiu,i 10-ak puta ako ne i više mi mi ostane bez signala i pita da odaberem operatera,ja stisnem uredu,on kaze da nije nijedan pronađen,kad ga ugasim,ponovo upalim sve je uredu,nekad 5 minuta nekad 3 sata,nema pravila
jel netko ima ideju što bi moglo bit?
Pregazilo ju je vrijeme.
nije davno ni kupljena,nema još ni gdinu ipo
Što to vrijedi kad je proizvedena 2009. u najboljem slučaju.