uskoro idem u inozemstvo, pa bi mi trebala neka navigacija sa offline kartama...
zna li tko takvo nesto za navedeni mobitel?
uskoro idem u inozemstvo, pa bi mi trebala neka navigacija sa offline kartama...
mislim da nema nista offline,s obzirom da sam i ja to trazio na moj C905
procitao sam negdje da ima... ali nigdje ne mogu nac neki link...
Za takve stvari je bolja nokia koja ima navigaciju. Stavis gore garmin i imas odlicnu navigaciju i odlican mob. Recimo toliko spominjani 5800.
dvoumio sam se izmedu ta dva modela...
ali kamera je odlucila... xD
A jbg ne mozes i ovce i novce ;)
Meni recimo nije toliko bitna kamera na mobu. Na 5800 imas prilicno dobru kameru i odlicno sve sotalo a ti imas vjerovatno odlicnu kaemru al navigacija nula bodova ;)
isprobao sam 5800... nije kamera toliko losa, ali nije to ono sto meni treba...
nije bas nula... blizu nule...
dobar je wayfinder sa glasovnom navigacijom, malo trosi... ali mislim da ce me boljet dzep ako odem u inozemstvo...
isprobao sam 5800... nije kamera toliko losa, ali nije to ono sto meni treba...
nije bas nula... blizu nule...
dobar je wayfinder sa glasovnom navigacijom, malo trosi... ali mislim da ce me boljet dzep ako odem u inozemstvo...
i ja imam wayfinder ali ga skoro ni ne koristim,kao ni navigaciju uopste,ono sto mogu reci je to da je nokia 5800 puno bolja od moga SE C905 i tvog SE W995 :)
bas se i ne bih slozio s tobom da je 5800 bolja od w995/c905...
bas se i ne bih slozio s tobom da je 5800 bolja od w995/c905...
mozda i nije toliko po funkcijama i mogucnostima ali sigurno da joj symbian i touchscreen daju veliku prednost
Aj nemojmo još jedan flame war bezveze počet, nigjde u temi se nije spomenuo nikakav drugi mob već aplikacija za samo jedan mob, i savjeti dali ima offline navigacije za njega a ne da uzme drugi mob koji to ima.....
Uglavnom, koliko znam offline navigacije nema jer nema nikakav program napravljen u javi nego ima za symbian,win mobile,andorid sustave, a pošto je w995 dummy phone ništa od toga.
Jedino što možeš probat je da si pomoću google mapsa stvoriš offline mapu koju možeš koristit, neće bit kao i obična navigacija, ali bi moglo poslužit svrsi
Tu ti je link gdje se opisuje kako to napravit. Inače nisam probao ovaj postupak pa nemogu potvrdit da li to radi, ali opet možeš probat pa nam javit hehe
I još jednom molim da se susdržite uspoređivanja mobova u ovoj temi, ako vam je do toga, čekajte da neko napravit temu "SE w995 vs 5800-koji da uzmem" pa ćemo se onda raspravljat što kako i zašto(mada je dosta toga u vezi w995 i 5800 već rećeno u "w995 vs iphone" i "iphone vs 5800" pa samo spojimo te 2 teme bez iphone i to je to)
Aj nemojmo još jedan flame war bezveze počet, nigjde u temi se nije spomenuo nikakav drugi mob već aplikacija za samo jedan mob, i savjeti dali ima offline navigacije za njega a ne da uzme drugi mob koji to ima.....
Uglavnom, koliko znam offline navigacije nema jer nema nikakav program napravljen u javi nego ima za symbian,win mobile,andorid sustave, a pošto je w995 dummy phone ništa od toga.
Jedino što možeš probat je da si pomoću google mapsa stvoriš offline mapu koju možeš koristit, neće bit kao i obična navigacija, ali bi moglo poslužit svrsi
Tu ti je link gdje se opisuje kako to napravit. Inače nisam probao ovaj postupak pa nemogu potvrdit da li to radi, ali opet možeš probat pa nam javit hehe
I još jednom molim da se susdržite uspoređivanja mobova u ovoj temi, ako vam je do toga, čekajte da neko napravit temu "SE w995 vs 5800-koji da uzmem" pa ćemo se onda raspravljat što kako i zašto(mada je dosta toga u vezi w995 već rećeno u "w995 vs iphone" i "iphone vs 5800" pa samo spojimo te 2 teme bez iphone i to je to)
ja uopste ne usporedjujem w995 i 5800 niti to mene interesira,sta ja imam nekome soliti pamet sto je kupio SE W995,ja samo kazem kako sam ja ispao debil i kupio C905 a mogao sam neki bolji,mudju kojima je i 5800XM svakako.....
Sve je to u redu, al je stvar u tome što netko to nekad krivo shavit i misli da je to osoban napad na njegovog ljubimca pa onda uzvrati udarac i....dalje i sami znate kako ide Uglavnom tema nema veze stim pa onda nema smisla da o tome trošimo riječi.
Evo malo guglao i naiša na ovu aplikaciju. Kaže da se preko njega mogu skinut mape, koje se poslije mogu koristit u offline modu,nešto tipa što tebi treba(sad skineš mape, pa ih poslije koristiš)
Evo ti i ovaj link di imaš još nekoliko aplikacija za w995, možda nađeš nešto što valja
Ti SE nisu uopste smartphoneovi i nisu u istom svemiru sa 5800.
Jeli netko ovo isprobao, i meni isto treba, sutra idem na Kupres. Treba mi offline mape, i ako je moguće sa rutama
Jeli netko ovo isprobao, i meni isto treba, sutra idem na Kupres. Treba mi offline mape, i ako je moguće sa rutama
Ja sam na svome SE C905 koji je vrlo slican W995-ici pokusavao ali nisam nista nasao,google mape su toliko jadne da me ih je sramota upaliti.
Nije bas da je kupres ispresijecan putevima pa da zalutas ;)
ako koristis google mape one ti nadju samo glavnu cestu i mozda jos 3 ulice u Kupresu
ako koristis google mape one ti nadju samo glavnu cestu i mozda jos 3 ulice u Kupresu
Pa i nema puno vise od toga ;)