Molio bih pomoc za samsung sgh j700

poruka: 5
|
čitano: 3.648
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam samsun sgh j700.A pitanje glasi:kako ubaciti igrice na njega ?

Probao sam s samsung pc studio i neide probao sam kopirati jer preko pc studio nemogu na memorijsku i ondje nedie.Mislim ubacim ja ali nece da radi.Pa nemam drugog izbora nego da vas zamolim za pomoc.Znaci bilo koji program preporucite ali s linkom jer su mi preporucili SAMSUNG XXXX java uploader koji bi radio ali nemogu ga naci znaci ili link za SAMSUNG XXXX java uploader ili neki drugi program koji to moze obavljati ali s linkom.

Hvala unaprijed !!

[URL=http://www.picamatic.com/view/1506885_336/][IMG]http://www.picamatic.com/show/2008/12/08/08/40/1506885_bigthumb.jpg[/IMG][/URL]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

trebala bi pomoc oko samsunga sgh-j700...gdje se mogu skinuti teme za taj mobitel...i dal ih uopce ima di....Cool

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Molio bih pomoc za samsung sgh j700

odes na google i ukucas free games for samsung j700, pa odes na neku od adresa koju izbaci. Skini neku igricu na komp i jar i jad. Prebaci oba fajla preko usb kabla na mob, na memorijsku karticu. Otkacis mob od kompa i udjes u memorijsku karticu na telefonu, pa na igricu koju si skinuo, kad kliknes na nju pitace te da li zelis da instaliras igru, stisni install. Bar je tako kod mene

17 godina
neaktivan
jimmyki kaže...

odes na google i ukucas free games for samsung j700, pa odes na neku od adresa koju izbaci. Skini neku igricu na komp i jar i jad. Prebaci oba fajla preko usb kabla na mob, na memorijsku karticu. Otkacis mob od kompa i udjes u memorijsku karticu na telefonu, pa na igricu koju si skinuo, kad kliknes na nju pitace te da li zelis da instaliras igru, stisni install. Bar je tako kod mene

Pogledaj datum zadnje poruke.

Mi nemamo ćuku, mi nemamo poriv! :-D
15 godina
neaktivan

moras da skines jad maker kako bi mogao da instaliras igre

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice