Pa kad ih vip - (šit) sponzorira... pa moraju njih hvalit.. t-mobile je u zadnje vrijeme dosta ok.. jedni je digo cijene mobova e to neznam zašto
Došlo je do problema. Nemogu kupit SE X10 jer mi par trebaju za neke druge važne stvari.
Šta kažete na Nokiu 5230? Jel to dobar mob? Dal mogu s njim na Google youtube... Dal postoje aplikacije i za njega?
Taj je mob u T-Moblie 1500kn, al možda snizim cijenu uz neke popuste.
ta nokia nije losa, u biti smartphone je al nema wifi sto je veliki minus a i kamera je it doba nokie 6300...uz to ima rezistivni display koji nije bas blagonaklon tipkanji prstima...
jel ima u ponudi Samsung S5620 Monte... mislim da je jeftiniji od nokie, ima kapacitivni display, jednostavniji je za rad, laksi, ima wifi i iako je dummy ima dosta aplikacija vec instairano ukljucujuci facebook youtube, google.... a i browser mu podrzava flash ;)
Ja ne znam zašto bi bio veliki minus to što nema wifi , kad autoru teme očito odgovara mobilni internet također ? Uz operu je na svakom mobitelu ugodno surfati.A i sadržava HSDPA koji je jako brz.Po meni je veći minus od wififa to što nema veću kameru od 2.0 megapixela.Još nešto.Ovo nije "smartphone".
ljudi nisu uopste pisali ko je najjeftiniji,vec su postavili tabele sa cijenama ako mjeseno trosimo 0,5Gb,2Gb i 5Gb. Pa da citaoci procjene.
Zato prvo procitaj,a nemoj pisati bezveze :)
T je glup jel mi koji nismo na pretplatu nemamo ovaku M opciju Web en Wolk!
Pa on ovo i radi da bi privukao ljude na pretplatu,pa da oni uzmu mob i potpisu ugovor na 24 mjeseca
Ne vidim drugi razlog zasto da ovo ne daju i obicnim korisnicima na bonove.
Pa on ovo i radi da bi privukao ljude na pretplatu,pa da oni uzmu mob i potpisu ugovor na 24 mjeseca
Ne vidim drugi razlog zasto da ovo ne daju i obicnim korisnicima na bonove.
Vidim ja,kreteni su!
Pa niti jedan opeater nema neke ogromne koristi od ovih na onove zadot privlače na pretplatu jer su osigurani da če netko plačat 24 mjeseca ono što je potpios ili više... a i isplati se i korisniku.. barem meni..
A LG optimus možda taj da uzme jefti je a ima sve osim kapacitativnog ekrana!...
Pa niti jedan opeater nema neke ogromne koristi od ovih na onove zadot privlače na pretplatu jer su osigurani da če netko plačat 24 mjeseca ono što je potpios ili više... a i isplati se i korisniku.. barem meni..
A LG optimus možda taj da uzme jefti je a ima sve osim kapacitativnog ekrana!...
Ma imaju oni tolko novaca da im se jeb* za nove korisnike koji ce potpisati ugovor!
Mogli bi staviti nove opcije za mobilni internet sigurno bi ljudi kupovali i sigurno nebi bili u nikakvom minusu!
Jbg predložit ču tetki u t-comu u tom razvojnom timu pa neka izkemijaju... e
A zna ko kakav je prcesor u lg optimusu
Bilo bi super da ne-pretplatnici imaju XL paket 100kn-> 1 GB!
Bilo bi super da ne-pretplatnici imaju XL paket 100kn-> 1 GB!
šta je to.. 100 kn 1 gb ... pa ima tako što http://www.t-mobile.hr/2/20-10-08-20-00.asp
šta je to.. 100 kn 1 gb ... pa ima tako što http://www.t-mobile.hr/2/20-10-08-20-00.asp
Pa to imaju samo ovi koji su na pretplati!
e a sad bi i kruške i jabuke .. men to dobro..
al ne razumijem te ma za simpa je 20 kn 100 mb..http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-00-00.asp?t=4 malo dolje što je u konačnici duplo skluplje.. ali onda prijeđi na pretplatu i to ti to
e a sad bi i kruške i jabuke .. men to dobro..
al ne razumijem te ma za simpa je 20 kn 100 mb..http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-00-00.asp?t=4 malo dolje što je u konačnici duplo skluplje.. ali onda prijeđi na pretplatu i to ti to
Da to ja koristim 20 kn 100MB!
ajde mi recite što bolje.. t-obile pulse, lg optmus, samsung monte ili neki 4,5. u tom cjenovnom rangu
ajde mi recite što bolje.. t-obile pulse, lg optmus, samsung monte ili neki 4,5. u tom cjenovnom rangu
Ja ću ti reći, 5Gb 175 kuna Tele2.
Za one koji misle na mobilni internet na bonove, e onda vam je svejedno koji uzimate jer svi imaju 100kb/10lp
a koji mob.. da ja uzmem..?
a koji mob.. da ja uzmem..?
zavisi kakav ti mob treba? ja bih ti preporucio neki sa Androidom. Ako imas para za HTC Hero ;)
Ili neki jeftiniji Samsung sa Androidom... :)
Gle ja sam gledo... ovo .. s androidom naravno... neču neki glupavi os
LG Optimus
T-mobile puls
HTC Tattoo
LG i HTC imaju isti ekran onaj resistive touchscreen, dok t-mobile ima kapacitativni.. znate nešto bolje samo dajte.. treba mi neki dobar mob za net, facebook, i aplikacije
Ako nemas para za Hero uzmi Tatoo,najbolji je od ta 3 sto si nabrojao :)
a gle neznam baš... dali je najbolji...t-mobile ima kapacitativni ekran što je bolje .. a tattoo ne .. a ostalo je sve skoro isto..xD
Svi su oni tu negdje.ali ja recimo nikada ne bih uzeo mob od LG-a.
A zašto... ? ako smijem pitat
A zašto... ? ako smijem pitat
Bolje jos malo uštedi pa kupi neki jaci model.
e pronašo sam lg optimus ima 600 MHz procesor... a
koji jači... ja uzimam na pretplatu..xD
prvobitno je bio x10 u igri no kad je t-mobile digo cijenu... da ga ne mogu uzet za 500 kn uz potpisivanje ugovora uz i500 odusto.. puno mi je
Gle .. ovako svakako bi uzo na pretplatu prednost ima t-mobile.. jer tamo imam sad i trebam produžit.. tafifa treba biti neka do 150 kn.. može i tristo u iznimkama, ali da je mob onda uz maximalnu nadoplatu od 600 kn