Micro SD kartica od 32 gb POMOC!!!

poruka: 13
|
čitano: 10.001
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovako treba mi neka ok SD kartica(micro SD) za mob, ja sam prije nekih 7-8 mjeseci kupio neku kinesku za 200kn i to je zivi uzas sad vise nemogu nista niti kopirat gore ostalo je nekih 14gb praznog. Muzika koja je stavljena nakon tjedan dana preskace, slike budu korumptirane, uglavnom uzas. Tako da bi sad htio neku provjerene kvalitete. Koristio bi ju na telefonu vecinom za muziku, tu i tamo koji film i za instalaciju ovih velkih igrica na telefon.

You got to lose to know how to win
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pogledaj class 10 kartice...

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Micro SD kartica od 32 gb POMOC!!!

Ja imam loše iskustvo sa G-Skill karticama od 32GB, klasa 6, tri sam reklamirao (kupljene u Links-u) i kod treće reklamacije sam tražio od drugog proizvođača, sad imam PQI koja funkcionira normalno.

17 godina
kivic15 kaže...

pogledaj class 10 kartice...

Nebitno je class jel mi je svejedno koja je brzina samo da bas nije class 4 ili manje.

Dardevil kaže...

Ja imam loše iskustvo sa G-Skill karticama od 32GB, klasa 6, tri sam reklamirao (kupljene u Links-u) i kod treće reklamacije sam tražio od drugog proizvođača, sad imam PQI koja funkcionira normalno.

Hvala to me konkretno zanima ime proizvodaca i odredena kartica ako je ko probo i moze potvrdit da ok radi, dal se moze kupit kod nas i na netu negdje mi je isto sasvim svejedno. Kolko si platio tu karticu?

17 godina

Ova sad koju imam košta u Linksu 229kn.

0 0 hvala 1
13 godina

ako oćeš kvalitetu, kupi onda one crvene sandiskove kartice. ja imam od samsunga class 10od 16 gb i sa njom nemam problema

0 0 hvala 0
17 godina

Evo gledam sad te dvije u linksu i cijena je ista, sto nisam ocekivo bas. Sad ja bi uzo sandisk jel za PQI nisam nikad ni cuo al da cujem vasa misljenja ili preporuka neceg treceg:

http://www.links.hr/?naziv=memorijska-kartica-pqi-micro-sdhc-32-gb-adapter-class-10&option=artikl&id_artikl=300.900.281

http://www.links.hr/?naziv=memorijska-kartica-sandisk-sdhc-ultra-32-gb-sdsdu-032g-u46-class-10&option=artikl&id_artikl=300.900.267

13 godina

sandisk koju si ti naveo je klasična sd, a ne micro sd. ja sam mislio na ovu karticu

0 0 hvala 0
17 godina
13 godina

da to je ta. moze se i u linksu kupit samo onda kosta 350 kn, a na ebayu se znaju prodavat lažne kartice (kineske kopije) tako da pripazi. pošto je ovo uhs1, vidi ako to tvoj mob podrzava iako ne znam postoji li moguca nekompaktibilnost kod uhs1 memorijskih kartica

0 0 hvala 1
17 godina

Uhs 1 kartica normalno radi u mobu. Ako imas mob koji podrzava jos bolje jer ces imat bolje brzine, ako nemas svejedno ju uzmi jer ce raditi normalno u mobu kao i svaka micro usb memorija.

Edit: Ja sam uzeo od ovog prodavača a cijena ti je čak par dolara manja LINK

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 18:19 (Patrick_cro).
17 godina

Ok hvala ljudi.

17 godina

Prije nekih 6 mjeseci sam narucio samsung 32gb class 10 u portio za 230kn i za sad nemam nikakvih zamjerki. preporuka

Ohne Audi geht es nicht..
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice