Kupnja novog mobitela

poruka: 30
|
čitano: 8.325
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kupnja novog mobitela

E ovako kupio bi novi uređaj do nekih 700-800 kn,izvan nekih tarifa
pa ak moze prijedlozi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kupnja novog mobitela

kakav mob zelis?

16 godina
neaktivan

a ono neka klasika,da ima mp3,memoriju prosirivu,nis specijalno

16 godina
neaktivan
Kupnja novog mobitela

Samsung S5230,odlican mobitel za te pare.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

izdovji jos koju kunu pa potrazi u oglasniku Samsung 5620 Monte, nakon gomile smartphonea svih platformi koje sam promjenuo ovaj mi je dummy bas nesto legao ;)

15 godina
protjeran
Kupnja novog mobitela

Imaš za nać na njuškalu 5800Xpress Music+8gb memorijska.Odlićan mob.

ako neznate zašto sam tako zaheban eto zašto BOSANAC SAM!
Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupnja novog mobitela

Ovako, trebala bih savjet.. Frendica želi kupiti novi mob..

Htjela bi da je kamera dobra, da cijena nije prevelika i da po mogućnosti ima dodirni zaslon..

Molim vas preporučite nešto, stavite par linkova..

"Ako ti jednom ustreba, ne mislim lova, nego treći za preferans, prateći vokal, fizikalac na mešalici..ja sam ti čovek od talenta.. " Balaš u <3

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Kupnja novog mobitela

sony ericson w705....ima wlan sto je meni najbitnije...v tele 2 ponudi 900kn

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Irina_og kaže...

Htjela bi da je kamera dobra, da cijena nije prevelika i da po mogućnosti ima dodirni zaslon..

Nokia 5800 Xpress Music

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
15 godina
protjeran
Xbox360 Modder kaže...
Irina_og kaže...

Nokia 5800 Xpress Music

Jbt jesi našo mobitel, iskreno grozan je, mutav do bola. Rađe nek ti frendica kupi fiksni telefon nego ovaj šit.

sad ziher sljedi td

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
16 godina
neaktivan
Kupnja novog mobitela

zašto kazeš da je 5800 loš. Ja sam imao prije nekoliko mjeseci mob i mob je čist solidan.Dobra memorija (dobijes 8 gb), wlan, dobar touch..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kupnja novog mobitela

http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/nokia/6220-classic/38.aspx - da pojasnim.

Autor teme ne traži ništa posebno.Ovaj mobitel nema nekih mana po meni.Vi svi spominjete neke WLAN-ove itd.A korisnik je lijepo rekao da zeli klasicni mobitel koji zadovoljava danasnje standarde.

Pa i samo ime mu kaze:

Nokia  6220 -Classic

Da ga opisem malo :

Nokia 6220 je odlican mobitel.Nema neke velike tipkovnice , nije glomazne građe , lijepo leži u ruci i pruža sve što autor teme traži.Ne treba mu WLAN , ima 3G UZ HSDPA , vrlo velike brzine u downloadu , kameru od 5.0 megapixela,malen je klasičnog oblika , odličan za glazbu i mnogo toga.Autoru savjetujem da pogleda jos karakteristike na navedenom linku.

EDIT: -Možda sam pretjerao s cijenom.Evo jeftinijeg starijeg  brata : vidi specifikacije 

http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/nokia/6120-classic/37.aspx

Cijena mu je 1600 ajmo reći , kako se gore navodi , ali u nekom kompletu ti to taman paše do 1000 kn više nikako.Sad se dalje sam raspitaj.Ali svakako ima dosta ovih klasika od nokie.Ukoliko zelis mobitel kakav si napisao prije uzmi jednog iz te serije , za odgovarajucu cijenu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 22:10 (ivan-zd).

0 0 hvala 0
16 godina

Super je 5800, al zar autor nije rekao 700-800kn...

Ako i nađe za te novce sa mobom nesto nije u redu

Google IS your friend!!!
17 godina
Daniman123 kaže...
Xbox360 Modder kaže...
Irina_og kaže...

Nokia 5800 Xpress Music

Jbt jesi našo mobitel, iskreno grozan je, mutav do bola. Rađe nek ti frendica kupi fiksni telefon nego ovaj šit.

sad ziher sljedi td

A koji bi ti molim te mobitel preporučio ?

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
16 godina
neaktivan
Kupnja novog mobitela

e hvala svima :),ne morate se svadjat pa to je samo mobitel i svatko ima svoje misljenje,vidit cu ovih dana od svih ovih sto ste napisali pa cu se odlucit
hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

lg optimus, tarifa plan 0, 900kn mob. broj ni ne koristiš, samo plačaš 10 kn radijske frekvencije

17 godina
neaktivan
1.999 kn

Čovjek je rekao da ne želi tarife.Evo gore prava cijena tog mobitela.
16 godina
neaktivan
Kupnja novog mobitela

Samsung S5230... :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupnja novog mobitela

da definitivno samsung s5230 ja ga isto imam

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Kupnja novog mobitela

Za te novce bolje kupiti Nokiu 5230 koja jede taj Samsung. Imao sam oba uredaja i Samsung je najobicniji dummy mob. sa losim displayom i ultralosim touch screenom. Imao oba i ne pricam napamet....

Uz to Nokia ima OVI na kojemu vec sada imas hrpu korisnih programa za skinit i instalirat te usporedivati Nokiu sa nekim dummy mobom je u krajnju ruku neozbiljno.

Naravno, ni Nokia a pogotovo ne ona igracka od Samsunga nemaju touch kao npr. iPhone, ali to je vec druga prica....no kao sto rekoh udrugoj temi, koristim iPhone 3G, Blackberry 8520 i od nedavno i Nokiu 5230 te Nokia u toj klasi nema konkurenciju! Svaki mob za tu lovu pored Nokie izgleda smijesno.... No ima jednu manu,a  to je da nema wlan..no za cca 800 kn koliko platis novu sa garancijom jednostavno nema bolje kupovine.

A vi sa tim Samsungom 5230 odite kod nekoga tko ima Nokiu 5230 ili u bilo koji t-centar te uzimte oba uredaja u ruke pa cete vidjeti o cemu pricam.

EOD

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupnja novog mobitela

drugi put govorim da nek skupi jos 100kn i nek kupi za 900kn sony ericson w705 u tele2 ponudi,koji ima wlan za razliku od nokia 5230 i samsunga.

i broj si samo preneses

Model fashion guru.
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 10:38 (luka_cro).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mene interesira u vip ponudi najjeftiniji uređaj na kojemu se može pokrenuti android OS....

možete mi pomoći? gledam pakete na vipu al nemam pojma što vidjet a treba mi baš nešto za android najpovoljnije moguće jer me zanima taj os i malo se želim okušati u tome ne samo kao user već i nešto programerski.... a totalni sam početnik u mobitelima.. za sad mi je što se mobitela tiče vrhunac mms.

zastario sam po tom pitanju i vrijeme je vratiti se u igru, šta ne?

http://www.svijetkulture.com
15 godina
neaktivan
E da malo se raspitate bolje znali bi da ima u tele2 tarifa koliko trošiš toliko i plačaš i zove se plan 0. Kupio sam ga za 900kn i isplati se. U vipu je bila easy plus promo tarifa
17 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

drugi put govorim da nek skupi jos 100kn i nek kupi za 900kn sony ericson w705 u tele2 ponudi,koji ima wlan za razliku od nokia 5230 i samsunga.

i broj si samo preneses

Koji dio nije jasan kad je receno mimo tarifa. 

:)
16 godina
neaktivan
Kupnja novog mobitela
nije nikakva tarifa nego obican tele2 paket na bonove i jos si preneses broj i to je je tocno 899kn
Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
win32 kaže...

Za te novce bolje kupiti Nokiu 5230 koja jede taj Samsung. Imao sam oba uredaja i Samsung je najobicniji dummy mob. sa losim displayom i ultralosim touch screenom. Imao oba i ne pricam napamet....

Uz to Nokia ima OVI na kojemu vec sada imas hrpu korisnih programa za skinit i instalirat te usporedivati Nokiu sa nekim dummy mobom je u krajnju ruku neozbiljno.

Naravno, ni Nokia a pogotovo ne ona igracka od Samsunga nemaju touch kao npr. iPhone, ali to je vec druga prica....no kao sto rekoh udrugoj temi, koristim iPhone 3G, Blackberry 8520 i od nedavno i Nokiu 5230 te Nokia u toj klasi nema konkurenciju! Svaki mob za tu lovu pored Nokie izgleda smijesno.... No ima jednu manu,a  to je da nema wlan..no za cca 800 kn koliko platis novu sa garancijom jednostavno nema bolje kupovine.

A vi sa tim Samsungom 5230 odite kod nekoga tko ima Nokiu 5230 ili u bilo koji t-centar te uzimte oba uredaja u ruke pa cete vidjeti o cemu pricam.

EOD

Ja bih ti preporucio da prvo procitas temu. Ovde se trazi mobitel za neku mladju djevojku,a ja mislim da ona nema zivaca radititi na symbianu i ici po OVI store-u pa sam joj zato preporucio s5230...

Kao da ja ne znam koliko je bolja nokia 5230 od ovog samsunga,jer ima sybian i OVI. Ali ovde se trazi mob za djevojku a za nju mi nij bas cool symbian Cool

15 godina
Kupnja novog mobitela

Evo moja zarucnica koristi Nokiu 5230 no isto tako je prvo gledala i Samsung, ali joj je "izgledao kao igracka" (njene rijeci) te je uzela Nokiu.

No svatko nesto voli.....meni se osobno ni jedan ne svidam ali bolji smartphone za tu lovu jednostavno ne mozes dobit....a na OVI ima zgodnih stvari koje se instaliraju jednako lako kao na app store-u.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
win32 kaže...

Evo moja zarucnica koristi Nokiu 5230 no isto tako je prvo gledala i Samsung, ali joj je "izgledao kao igracka" (njene rijeci) te je uzela Nokiu.

No svatko nesto voli.....meni se osobno ni jedan ne svidam ali bolji smartphone za tu lovu jednostavno ne mozes dobit....a na OVI ima zgodnih stvari koje se instaliraju jednako lako kao na app store-u.

Pa ako ona zeli smartphone ja se u potpunosti slazem sa tobom!

17 godina
neaktivan
Kupnja novog mobitela

Da ne otvaram novu identičnu temu može preporuka nekog mobitela iz Tele2 ponude koji kod prijenosa broja na bonove ili prijenosa broja uz pretplatu s minimalnom mjesečnom potrošnjom od 50 i bez trajnog naloga ne košta više od 1000kn. BTW. vidim da ovdje nude I7500 Galaxy uz pretplatu ali ga nemaju u tražilici mobitela, dal zna netko jel to možda rasprodano ili imaj još za kupiti?

a.k.a. Z[C]onv1ct
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice