Tek kupljen tablet - pronadjena slika "PoolWorker"

poruka: 6
|
čitano: 1.373
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ne znam kako drugacije nazvat temu, niti znam koji se vrag  dogadja sa tabletom.

Sad necu pocet pisat detaljan roman kako sam ga kupio i sto sam taj dan jeo za rucak i koju sam majicu nosio, nego cu pokusat u crticama navest dogadjaje da bude sto manje monotono.

- Kupio NOV Lenovo tab 2 a8-50.

- Pokrenuo ga, prijavio se s google racunom..

- Odem na fb poslat koju sliku prijatelju i pronadjem sliku imena FullSizeRender.jpg

- Ono sto se nalazi na slici su 'mining' detalji u cmd-u i naravno alat za overclock pored.

- Da stvar bude jos zanimljivija, pronadjem i .txt dokument u kojem se nalaze svakojaki Exceptioni i metode naziva "ThreadPoolExecutor.runWorker(); i sreca pa je nastala iznimka jer UPDATE_APP_OPS_STATS nije ocito dozvolila uspjesno izvrsavanje.

-FACT: tu sliku nemogu nikako drugacije pronac osim kad ju odem poslat preko facebooka.

-FACT2: images.google.com ju ne pronalazi.

Bilo kakav savjet, link od nekog slicnog slucaja ce mi pomoc. Nisam se dosad toliko bavio sa rootanjem i slicnim pa ne razumijem stvar u detalje, ali ono sto znam je da su kineski mobiteli znali imat duboko u firmwareu ugradjena neka slicna sranja.

Sad slijedi reset svih lozinki s kojim sam se prijavio.

UPDATE: googlanjem adresa, dodjem do programa ShareIt (ciji je proizvodjac navodno sâm Lenovo?). Aplikaciju sam prethodno otvarao.

Itko ima iskustva sa ShareIt?

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2016 1:00 (passat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imam ja, skoro pa redovito koristim da prebacim podatke sa PC-Mobitel i obratno. Naravno imam Lenovo K920...

Samo nisam skuzio sto si pronasao, nisam bas u tim vodama... Pojasnjenje?

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Izgleda kao najobičniji log za slučaj greške. Primjerice, MadExcept za Delphi & C++ Builder radi istu stvar - u slučaju greške napiše datoteke s opisom i po potrebi napravi screenshot situacije. Čak može poslati mailom sve to developerima.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Re: Tek kupljen tablet - pronadjena slika "PoolWor
Fake_Alert kaže...

Imam ja, skoro pa redovito koristim da prebacim podatke sa PC-Mobitel i obratno. Naravno imam Lenovo K920...

Samo nisam skuzio sto si pronasao, nisam bas u tim vodama... Pojasnjenje?

Pa ne znam ni ja. U tom je problem. Pronadjem sliku FullSizeRender koju samo mogu vidjet kad odabirem upload slike za facebook i neki log koji ima nazive nekih "upitnih" metoda.

I sve to na novom tabletu. Za sliku znam da je neki setup od mining alata, ali nemam pojma kako se tamo pojavila nakon pola sata koristenja.

TracerCPP kaže...

Izgleda kao najobičniji log za slučaj greške. Primjerice, MadExcept za Delphi & C++ Builder radi istu stvar - u slučaju greške napiše datoteke s opisom i po potrebi napravi screenshot situacije. Čak može poslati mailom sve to developerima.

Slazem se, samo me dvije stvari brinu.

Slika koja se misteriozno pojavila i nazivi metoda koje su izazvale iznimku.

Nisam bas developer u javi pa ne znam jesu li mozda takvi nazivi "normalni" u everyday aplikacijama, iako sumnjam. "Pool" i "worker" mi strasno lici na neki Coin Mining alat. Iako, moze biti i pokretanje nove dretve ili neceg slicnog, ali kazem, nemam iskustva da nesto detaljnije zakljucim iz tog log-a.

Jel imas ti ideju sto bi (po imenu) takve metode mogle radit?

EDIT: evo sad sam nasao da u javi postoje razne metode takvih naziva koje uglavnom sluze za stvaranje novih dretvi i paralelno izvodjenje zadataka, ali opet me buni otkud se ona prokleta slika tamo nasla?
Evo recimo jedan zanimljiv pdf koji detaljno reverse engineeringom pronalazi sto su sve kinezi stavili duboko u softwer. Ako se dobro sjecam, cak ni reset ili update ne pomaze.
https://onedrive.live.com/redir?resid=11AF4B5CC2948C4A!36606&authkey=!ABkd-wFw_yN_MyA&ithint=file%2cpdf

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2016 10:02 (passat).
14 godina
neaktivan

Most of the executor implementations in java.util.concurrent use thread pools, which consist of worker threads. This kind of thread exists separately from the Runnable and Callable tasks it executes and is often used to execute multiple tasks.

https://docs.oracle.com/javase/tutorial/essential/concurrency/pools.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2016 10:34 (TracerCPP).
16 godina
TracerCPP kaže...

Most of the executor implementations in java.util.concurrent use thread pools, which consist of worker threads. This kind of thread exists separately from the Runnable and Callable tasks it executes and is often used to execute multiple tasks.

https://docs.oracle.com/javase/tutorial/essential/concurrency/pools.html

Ok, onda mogu zakljucit da sam lose procijenio taj log.

Sad vise nisam tolilo zabrinut, al jos je ostalo pitanje slike. Nit sam googlao "mining", nit imam takvu sliku u gDriveu, pa ne vjerujem da je tamo zaglavila nekim parsiranjem, privremenim spremanjem na neki heap ili na neki slican nacin.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2016 11:28 (passat).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice