Standardno do 15 ak dana ili?
Pa imaš to isto preko DHL-a kod Top One dućana, dođe ti paket za cca 8 dana...
Pa imaš to isto preko DHL-a kod Top One dućana, dođe ti paket za cca 8 dana...
Kod Francuske pošte iz EU skladišta (makar kod Banggooda) dolazi u prosjeku od 7-15dana. Vjerojatno istom Collisimo poštom i preko te Aliexpr trgovine
Može preporuka nekog mobitela do 1000kn u HR shopovima. gledam za frenda nekog kineza jer se predugo vuče na SGM2, te se prečesto žali da mu mobilni krepava. Budget mu je najveća mana. Želje su: Android 5.x, barem 1GB RAM te do 5" ekran (vrh, vrhova 5.2"). Baterija i ostalo neka bude neki average, nije prezahtjevan user (WA, SMS, FB, pozivi te poneka fotka te video nije bitan)
Pozdrav, gje mogu nabaviti chuwi hi12, a da je sa eu skladišta. Ne želim se zajeb.... sa carinom. Hvala.
Stavi par slika kako izgelda uređaj, kakvu kameru ima. Kakva je izrada....
Čini se ok, koliko si ga platio?
Može netko preporučit mobitel u rangu od 800-1000kn? Bilo bi dobro da ima veči zaslon(5,5.5"?)
Coolpad modena
odličan mobitel a i ima ogroman zaslon
Ja bih verovatno pre išao na ovog Jetijevog Cubota. Ima više RAM-a, veću bateriju i rezoluciju ekrana 1280*720 umesto 960*540 (mada u svetlu nejakih GPU-ova manja rezolucija možda nije tako loša).
Osim toga, tu je i Umi Rome, sa čak 3GB RAM i 4G. Mislim i da mu je kamera maalo bolja nego na ova dva pomenuta. Cena bi trebalo da se uklapa.
EDIT: Svi pomenuti modeli imaju 5.5". Na 5" bi se verovatno našlo i nešto bolje za istu cenu.
Pozdrav, gje mogu nabaviti chuwi hi12, a da je sa eu skladišta. Ne želim se zajeb.... sa carinom. Hvala.
Evo ja sam baš u nedjelju naručio sa gearbesta tablet, ne taj nego teclast, i pisalo mi da ne mogu sa EU skladišta nego moram iz kine, pa reko ajd neka ga, i kad platim 25%pdv opet mi se isplati. I jučer vidim na trackingu da mi je poslan preko Hungarian post iz Budimpešte. Dakle nebu PDV-a :) a nisam ni znao da će ić iz Mađarske.
Pa eto, informiraj se na Gearbestu, znam da imaju Chuwi hi12 tam jer sam ga i ja zagledavao. Pošalji upit podršci, možda i njega imaju na Mađarskom skladištu mada ono službeno nije navedeno, al tko zna, niš ne košta pitat.
Evo da se i ja pohvalim sa tele-kinezom(telefonom iz Kine jelte). Mobitel je Umi Touch
Kupljen tj. preordan iliti prednaručen 19.3 sa Banggood stranice, poslan 8.04 iz Kine, malo zapeo kod nas na carini zbog invoice iliti računa kojeg sam im poslao mailom i dobio automatski odgovor da je sve u redu. Uglavnom da skratim paket ,dobro zapakiran,s mobitelom je stigao 2.05. A s mobitelom sam zasad i više nego zadovoljan. Aplikacije se otvaraju brzo, ekran odličan, kamera ok a ionak nisam baš neki veliki foto korisnik tako da meni dosta. Senzor s otiskom prsta isto solidan, otvara odmah na otključavanje ali moraš baš potrefit poziciju prsta.I uostalom za cijenu od 1300 kn s pdv-om za takav mobitel, ja happy...
Ne neću carinu sigurno jer carine nema. Mogu samo eventualno platiti PDV, ali čitaj šta sam napisao, nije stvar kojom poštom nego od kuda stiže.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Bio sam pogledao njegovu recenziju na youtube, neki beograđanin ju je napravio odlično na engleskom jeziku.
Pohvalio je praktično sve osim kamere, jer ona je očito jako loša. Rekao je da je taj mobitel po svemu bolji od svojih konkutrenata Doogee X5 Pro & Homtom Ht7 Pro. Posebno je bio zadovoljan izradom i ekranom. Čak je i neke igre igrao normalno. Recenzija
Ako baterija drži tako dobro koliko obećava sa 4150mAh, onda je ovo jedan mob koji vrijedi zabilježiti da ga imam u vidu u slučaju da budem tražio nešto povoljno od 5,5''.
EDIT: Da, sljedeći review
je potvrdio da je baš odlična baterija, i također da i grafički zahtjevnije igrice rade dobro bez lagova.Za oko 1100 je najpopularniji Redmi 3.
Na pamet ne znam usporedbu s Mi3...
Je li itko koristio ili posjeduje ovaj Elephone p9000, vidim da su specifikacije brutalne, ali opet ne znam šta mislit o njemu :D
Tesko da za tu lovu moze bolje. Nisam ni znao ni da se Mi4 moze dobiti za toliko!
http://www.honorbuy.com/730-xiaomi-redmi-3-pro-32gb-rom-fingerprint-silver.html
Ljudi jel postoji ista bolje od ovoga i jel se ovdje placa ista dodatno na ovu cijenu?
Gdje ? Garancija ?
Gdje ? Garancija ?
Spemall
Garancija je 1god u Kini ili za 10 dolara vise imas 2 godine u Spanjolskoj.
Ima EU dostava istim sustavom kao i Giztop pa se ne placa PDV,kosta 28 dolara ako se ne varam
robimarko@gmail.com
Ljudi jel postoji ista bolje od ovoga i jel se ovdje placa ista dodatno na ovu cijenu?
Placa se shipping 39 dolara.
redmi note 3 32gb/ pro 32gb koji je skuplji malo, ali opet
https://www.xiaomiforsale.com/en/phones/327-xiaomi-redmi-3-pro.html , placa se shipping cca 8 dolara, ali imas neke kodove za kupnju (treba ti 2 itema pa uzmes nesto najjeftinije) i onda ti dostava ispadne prakticki nista (salju svaka 2 tjedna posiljku iz kine tako da ces cekat cca 20 dana ako mob NIJE u eu skladistu, a ako JE u eu skladistu ti dodje za 1 tj ( i manje))
Pozdrav,zelim narucit mobitel i naletio sam na ovaj lenovo lemon 3 http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-Lemon-3--K32C36--5-0inch-FHD-Screen-2GB-16GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-616-Octa-Core-1-5-GHz---Silver-362515.html
Dali se isplati uzimat,jeli mozda ima neki bolji u tom rangu cijene?