"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.500
|
čitano: 6.638.187
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
15 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
ivan72478 kaže...
To je super, koliko se ceka na mob?
Standardno do 15 ak dana ili?

Pa imaš to isto preko DHL-a kod Top One dućana, dođe ti paket za cca 8 dana...

17 godina

Kod Francuske pošte iz EU skladišta (makar kod Banggooda) dolazi u prosjeku od 7-15dana. Vjerojatno istom Collisimo poštom i preko te Aliexpr trgovine

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
16 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Može preporuka nekog mobitela do 1000kn u HR shopovima. gledam za frenda nekog kineza jer se predugo vuče na SGM2, te se prečesto žali da mu mobilni krepava. Budget mu je najveća mana. Želje su: Android 5.x, barem 1GB RAM te do 5" ekran (vrh, vrhova 5.2"). Baterija i ostalo neka bude neki average, nije prezahtjevan user (WA, SMS, FB, pozivi te poneka fotka te video nije bitan)

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav, gje mogu nabaviti chuwi hi12, a da je sa eu skladišta. Ne želim se zajeb....  sa carinom. Hvala. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nabavio Cubote Note S
5,5 inch display 2,5D OGS 720p
MTK 6580 quad core
Mali 400MP2
2gb rama
16gb rom

Ukoliko netko zeli vise informacija, neka javi, zasad za male pare imam pristojan mobitel..
Moj PC  
3 3 hvala 0
17 godina

Stavi par slika kako izgelda uređaj, kakvu kameru ima. Kakva je izrada....

Čini se ok, koliko si ga platio?

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
14 godina
neaktivan
Kvaliteta izrade iznenadjujuce dobra za ovako jeftin uredjaj, na prvi dojam reklo bi se da je obrub(kao sto se vidi na slici) metalne izrade no sve je plastika ali ta plastika je jako ugodna na dodir i ne skripi,kvrca ili nesto drugo, zaista izgleda kao da je skuplji..

Izrada-naveo sam gore

Display-U ovom cjenovnom rangu odlicno(malo su mu pojacane boje kao na samsung modelima ali nekako to lijepo izgleda bar meni) ne vidim pixele ili slicno, kvalitetan prikaz svih boja, proizvodjac navodi miracast tehnologiju(ima opcija u podesavanjima,kontrast,jacina boja itd itd)

2gb rama- uredjaj radi fluidno,prebacivanje sa aplikacije u aplikaciju brzo, ipak spram snapdragona 801 sa kojeg dolazim osjeti se ponekad stucanje pri samom ulazu u aplikaciju ali ne uvijek..

Cistokrvni lolipop bez bloatware-a, ubacen clean master samo i skoro cisti launcher

Kamera- zadnja 8mpix(softwareski uz interpolaciju) stvarnih 5mpix, slike su slabe,mutne, nedovoljno naglasene, tek u zdravom osvjetljenju mogu se upotrebiti fotografije, prednja 5mpix(soft uz interpolaciju) stvarnih 2mpix ajde reci cu dovoljno za video poziv..

Zvucnik ispod prosjeka pri visim tonovima izoblicenja, krcenje itd itd

Baterija -4150 miliampera

Nabavio ga u bosni za 800Kn..

Moj PC  
3 0 hvala 3
13 godina
neaktivan

Može netko preporučit mobitel u rangu od 800-1000kn? Bilo bi dobro da ima veči zaslon(5,5.5"?)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Coolpad modena

odličan mobitel a i ima ogroman zaslon

L.P

0 0 hvala 0
17 godina

Ja bih verovatno pre išao na ovog Jetijevog Cubota. Ima više RAM-a, veću bateriju i rezoluciju ekrana 1280*720 umesto 960*540 (mada u svetlu nejakih GPU-ova manja rezolucija možda nije tako loša).

Osim toga, tu je i Umi Rome, sa čak 3GB RAM i 4G. Mislim i da mu je kamera maalo bolja nego na ova dva pomenuta. Cena bi trebalo da se uklapa.

EDIT: Svi pomenuti modeli imaju 5.5". Na 5" bi se verovatno našlo i nešto bolje za istu cenu.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2016 22:22 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
zzz kaže...

Pozdrav, gje mogu nabaviti chuwi hi12, a da je sa eu skladišta. Ne želim se zajeb....  sa carinom. Hvala. 

Evo ja sam baš u nedjelju naručio sa gearbesta tablet, ne taj nego teclast, i pisalo mi da ne mogu sa EU skladišta nego moram iz kine, pa reko ajd neka ga, i kad platim 25%pdv opet mi se isplati. I jučer vidim na trackingu da mi je poslan preko Hungarian post iz Budimpešte. Dakle nebu PDV-a :) a nisam ni znao da će ić iz Mađarske.

Pa eto, informiraj se na Gearbestu, znam da imaju Chuwi hi12 tam jer sam ga i ja zagledavao. Pošalji upit podršci, možda i njega imaju na Mađarskom skladištu mada ono službeno nije navedeno, al tko zna, niš ne košta pitat.

11 godina
neaktivan
To ti nista me znaci kojom postom dolazi. Platit ces carinu
16 godina

Evo da se i ja pohvalim sa tele-kinezom(telefonom iz Kine jelte). Mobitel je Umi Touch 

Kupljen tj. preordan iliti prednaručen 19.3 sa Banggood stranice, poslan 8.04 iz Kine, malo zapeo kod nas na carini zbog invoice iliti računa kojeg sam im poslao mailom i dobio automatski odgovor da je sve u redu. Uglavnom da skratim paket ,dobro zapakiran,s mobitelom je stigao 2.05. A s mobitelom sam zasad i više nego zadovoljan. Aplikacije se otvaraju brzo, ekran odličan, kamera ok a ionak nisam baš neki veliki foto korisnik tako da meni dosta. Senzor s otiskom prsta isto solidan, otvara odmah na otključavanje ali moraš baš potrefit poziciju prsta.I uostalom za cijenu od 1300 kn s pdv-om za takav mobitel, ja happy...

- - -Space may be the final frontier, but it's made in the Hollywood basement - - -

1 0 hvala 0
16 godina
badseed01 kaže...
To ti nista me znaci kojom postom dolazi. Platit ces carinu

Ne neću carinu sigurno jer carine nema. Mogu samo eventualno platiti PDV, ali čitaj šta sam napisao, nije stvar kojom poštom nego od kuda stiže.

17 godina
Umi touch 1300kn i ti zadovoljan?? pa mogao si kupit brandirani kinez za te novce i jos sa eu garancijom
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
Jeti kaže...
Nabavio Cubote Note S
5,5 inch display 2,5D OGS 720p
MTK 6580 quad core
Mali 400MP2
2gb rama
16gb rom

Ukoliko netko zeli vise informacija, neka javi, zasad za male pare imam pristojan mobitel..

Bio sam pogledao njegovu recenziju na youtube, neki beograđanin ju je napravio odlično na engleskom jeziku.

Pohvalio je praktično sve osim kamere, jer ona je očito jako loša. Rekao je da je taj mobitel po svemu bolji od svojih konkutrenata Doogee X5 Pro & Homtom Ht7 Pro. Posebno je bio zadovoljan izradom i ekranom. Čak je i neke igre igrao normalno. Recenzija

Ako baterija drži tako dobro koliko obećava sa 4150mAh, onda je ovo jedan mob koji vrijedi zabilježiti da ga imam u vidu u slučaju da budem tražio nešto povoljno od 5,5''.

EDIT:   Da, sljedeći review 

je potvrdio da je baš odlična baterija, i također da i grafički zahtjevnije igrice rade dobro bez lagova.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 5:46 (ALVIN).
14 godina
Što bi bio trenutni best buy za nekih 1100-1200 kn?
Mislio sam uzeti Mi4,no sa Mi3-a to i nije baš neki upgrade
robimarko@gmail.com
9 godina
720p je premalo po meni za 5.5" s druge strane loša kamera..
14 godina
robimarko kaže...

Za oko 1100 je najpopularniji Redmi 3.

Na pamet ne znam usporedbu s Mi3...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
Redmi 3 je naspram Mi3 degradacija.
Jedino što ima bolje je LTE
robimarko@gmail.com
9 godina
Dosta loša statistika, kod mene Meizu M2 note 3mj. pokazao se odličan.
16 godina

Je li itko koristio ili posjeduje ovaj Elephone p9000, vidim da su specifikacije brutalne, ali opet ne znam šta mislit o njemu :D

0 0 hvala 0
14 godina
robimarko kaže...
Redmi 3 je naspram Mi3 degradacija.
Jedino što ima bolje je LTE

Tesko da za tu lovu moze bolje. Nisam ni znao ni da se Mi4 moze dobiti za toliko!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
Mi4 možeš dobiti za 1050kn
robimarko@gmail.com
16 godina

http://www.honorbuy.com/730-xiaomi-redmi-3-pro-32gb-rom-fingerprint-silver.html

Ljudi jel postoji ista bolje od ovoga i jel se ovdje placa ista dodatno na ovu cijenu?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Mi4 možeš dobiti za 1050kn^

Gdje ? Garancija ?

14 godina
Qvezbra kaže...
robimarko kaže...
Mi4 možeš dobiti za 1050kn^

Gdje ? Garancija ?

Spemall

Garancija je 1god u Kini ili za 10 dolara vise imas 2 godine u Spanjolskoj.

Ima EU dostava istim sustavom kao i Giztop pa se ne placa PDV,kosta 28 dolara ako se ne varam

robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
Pezer kaže...

Ljudi jel postoji ista bolje od ovoga i jel se ovdje placa ista dodatno na ovu cijenu?

Placa se shipping 39 dolara.

10 godina
neaktivan
robimarko kaže...

redmi note 3 32gb/ pro 32gb koji je skuplji malo, ali opet

Pezer kaže...

https://www.xiaomiforsale.com/en/phones/327-xiaomi-redmi-3-pro.html , placa se shipping cca 8 dolara, ali imas neke kodove za kupnju (treba ti 2 itema pa uzmes nesto najjeftinije) i onda ti dostava ispadne prakticki nista (salju svaka 2 tjedna posiljku iz kine tako da ces cekat cca 20 dana ako mob NIJE u eu skladistu, a ako JE u eu skladistu ti dodje za 1 tj ( i manje))

13 godina
neaktivan

Pozdrav,zelim narucit mobitel i naletio sam na ovaj lenovo lemon 3 http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-Lemon-3--K32C36--5-0inch-FHD-Screen-2GB-16GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-616-Octa-Core-1-5-GHz---Silver-362515.html

Dali se isplati uzimat,jeli mozda ima neki bolji u tom rangu cijene?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice