"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.517.805
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
11 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

ja kupio ZOPO ZP980 2gb/32gb. jedini bed je što ima samo bijeli i zlatni, pa sam uzeo bijelog. valjda će biti dobra. za koliko dana vam dolaze kad se naruče iz Latvije?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
ursusc355 kaže...
marijelo kaže...
Encyanix kaže...

Evo ovako stigao mi amoi a862w super mob za male pare, eh sad da predjemo na stvar... kao prvo nemogu gledati stanje racuna ili nadoplatiti bon.. znaci npr napisem *123*xxxxxxxx i kad stavim # izbrise se broj i nemogu zvat... zna li ko kako to rijesit? i jos nesto znaci od kad sam stavio karticu (bon bon) malo mrvicu je poceo stekati mob... zasto? i da znaci dobio sam poruku za aktivirat svoj broj i sad svaki put kad resetiram mob ta poruka dodje i sad jos non stop mi je gore nostifikacija za poruku i na onoj ikonici (1) a nema poruke i kad npr izbrise nostifikaciju gore i opet udjem u poruke opet se stvori nostifikacija??? molim vas brz odgovor Hvala!!

I meni je jučer stigao AMOI a862w sve skupa sa PDV 670 kn mobitel je super ali ima ovaj problem sa provjerom stanja na računu u mreži TELE2, kad ukucam kod *150# izađe iz menia kao da se kod uopće nije ukucao. Još nisam nadoplaćivao bon ali predpostavljam da bi moglo biti problema. Mobitel u pakovanju nije imao slušalice a kad sam priključio slušalice od LG ili od Xperie U ton je bio loš to može biti do slušalica koje nisu za taj mob. Nisam ga još detaljno isprobao ali za ovu cijenu mobitel je više nego dobar. Ovaj mobitel nema 3G na 900 tako da malo radi na 3G a malo na 2G (isprobano u gradu Ploče). Mogu samo reći da mobitel ima odličan dizajn i kvalitetu izrade (bjeli za moju kćer). 

Pored ovih nedostataka i dalje mislim da je mobitel dobar jedino šta me zabrinjava nedostatak custom romova. Uspio sam do sad naći tri roma od kojih me zanima ovaj MIUI ali na njemu neradi sve. molio bih ostale ako imaju ovaj mob da daju koji savjet ili preporuče koji ROM je dobar.

kako 670 kn sa pdv-om kad košta 115 dolara...

Moja greška krivo sma napisao, naime na kutiji koju sam dobio od poštara pisalo je vrijednost pošiljke 597,78 kn i poštaru je plaćeno 149kn PDV+30 kn poštarina to je sve skupa 776,78. Amoi je plaćen PayPal-u 105,99 $ (609,83 kn) + 179kn PDV+poštarina tako da ispadne 788 kn (bijeli AMOI je jeftiniji od crnog). Ispričavam se zbog krivog navoda {#}. Evo tu je račun za PayPal.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 10:30 (marijelo).
14 godina
neaktivan
Eyekool kaže...
Encyanix kaže...

Evo ovako stigao mi amoi a862w super mob za male pare, eh sad da predjemo na stvar... kao prvo nemogu gledati stanje racuna ili nadoplatiti bon.. znaci npr napisem *123*xxxxxxxx i kad stavim # izbrise se broj i nemogu zvat... zna li ko kako to rijesit? i jos nesto znaci od kad sam stavio karticu (bon bon) malo mrvicu je poceo stekati mob... zasto? i da znaci dobio sam poruku za aktivirat svoj broj i sad svaki put kad resetiram mob ta poruka dodje i sad jos non stop mi je gore nostifikacija za poruku i na onoj ikonici (1) a nema poruke i kad npr izbrise nostifikaciju gore i opet udjem u poruke opet se stvori nostifikacija??? molim vas brz odgovor Hvala!!

Ako ti nije problem probaj instalirati drugi dialer pa provjeri da li i onda ima problema s nadoplatom računa i/ili provjerom stanja računa.

Bon bon je druga kartica u mobu ili samo nju koristiš?

S kojom verzijom SW-a ti je došao, 1.0.3.? 

Bravo majstore zaslužija si piće ako budeš dolazija u Ploče (može i Split) DIALER+ je riješio problem sa USSD kodovima tako da mogu napokon reć da je mobitel ODLIČAN {#}.

12 godina
neaktivan
@frulex, ajd bas cu probati, jel se slucajno ista radi po pitanju nocne kamere i neresponzivnosti ekrana nakon nediranja?

0 0 hvala 0
15 godina
Eyekool kaže...
Encyanix kaže...

Ako ti nije problem probaj instalirati drugi dialer pa provjeri da li i onda ima problema s nadoplatom računa i/ili provjerom stanja računa.

Bon bon je druga kartica u mobu ili samo nju koristiš?

S kojom verzijom SW-a ti je došao, 1.0.3.? 

Trazio sam tako nesto al na kraju nisam nasao. To je rijesilo moj problem! Hvala!! Sto se tice problema sa porukama to sam rijesio resetirajuci mobitel na tvornicke postavke.

Evo i par slika :) 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 14:27 (Encyanix).
11 godina
neaktivan

Tronsmart TS7 Glacier 4.7inch   da li ga  netko ima ili zna nešto o ovome mobitelu, da li ga se isplati kupiti cijena mu je 150 $

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 15:01 (press).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
press kaže...

Tronsmart TS7 Glacier 4.7inch   da li ga  netko ima ili zna nešto o ovome mobitelu, da li ga se isplati kupiti cijena mu je 150 $

Dobar je mobitel, jedino meni je smetalo sto su slike jako lose po noci..i dizajn mi se svida...

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
12 godina
neaktivan
zarulja kaže...

ja kupio ZOPO ZP980 2gb/32gb. jedini bed je što ima samo bijeli i zlatni, pa sam uzeo bijelog. valjda će biti dobra. za koliko dana vam dolaze kad se naruče iz Latvije?

Ako ga imaju IN STOCK, ako nije preorder - 4 dana.

12 godina
neaktivan

Još dva minusa za NEO N003 od mene, danas sam skužio mrtav piksel na ekranu... onda sam malo detaljnije pregledao ekran i još skužio da osvijetljenje nije ravnomjerno, npr ako stavim čisto bijelu sliku preko svega onda se vidi da je jače osvijetljen na tri mjesta u donjem lijevom djelu ekrana i u desnom djelu ekrana sve od dna do polovice

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ti si stvarno dobio defektan uređaj. vjerojatno i korišten prije nego je tebi došao...
14 godina
neaktivan

Šta da radim, naručio sam sa pandawill-a ZTE Geek V975 6.2, i došla mi ja obavijest da nije na raspolaganju i da mogu uzet drugi mobitel, tj. isto taj ZTE ali druge boje, pristao sam i još uvijek nisam dobio ništa, niti da su poslali niti da su prihvalili moju odluku da uzmem drugu boju. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Mene su zavlačili za Geeka dvadeset dana. Prihvatio sam i plavog pa opet ništa. Zatražio sam i dobio povrat novaca. Očito ga ne mogu nabaviit. Pandawill je užas!

14 godina
neaktivan

Gdje bi mogao kupiti ZTE-a za te novce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne znam kolko vas prati Gizchina, ali izbacili vijest o novom Coolpadu (5 incha hd, octa core, 2gb  rama itd.) za manje od 200 dolara. Treba cekati WCDMA verziju. Ova godina ce biti zanimljivija nego ikad do sada. :)

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hotmid! Samo ne znam kolko su pouzdani...ja sam čeko tjedan dana samo da mi odgovore mejlom jel im baš taj geek na lageru!

17 godina

Pouzdani su (bar koliko ja znam), ali plaća se poštarina min. $20.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav jedno pitanje---ako kupim kineza koji za 3g ima wcdma samo 2100 frekvenciju dal mi bude radil 3G ako imam bon bon ili simpa karticu---jer to je od t mobila a on podržava 2100

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo zatražio sam novac natrag od pandawilla i naručiti ću tokom dana ili sa hotmida ili sa to2c.com

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Narucio sam sa pandawilla uređaj 31.01, danas je 17.02 i jos je processing nije poslan. Poslao sam im upit jos ne odgovaraju, wtf, dosad 3 narudžbe su poslali u roku 24 sata, sve je stiglo brzo. Sad ovo ? Šta vi kažete ?

Live and let live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovaj izgleda ok.

Inače Ampe je dosta poznat proizvođač tableta. Koliko znam ovo im je prvi telefon. Dosta sličan inew v3?

Čekam par recenzija....

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
red_bull kaže...

Ovaj izgleda ok.

Inače Ampe je dosta poznat proizvođač tableta. Koliko znam ovo im je prvi telefon. Dosta sličan inew v3?

Čekam par recenzija....

Izgleda ko brat blizanac... i crni je {#}. Isti mob i dosta jeftiniji. Bas si moral sad to stavit. {#}

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
14 godina
neaktivan

Ma nije nešto u redu s njima ua zadnje vrijeme, nismo očigledno jedini primjer da toliko dugo im treba, ja sam zatražio full refound i naručio sa drugog shopa.

16 godina

Malo deblji mi izgleda.Ali ako je baterija stvarnog kapaciteta, mogao bi bit odličan.

Ovaj četvrtak bude na popustu na pandi na happyhour.Mislim da 143 dolloresa

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Evo ti za dostavu iz Latvije:

http://ips.posta.hr/IPSWeb_item_events.asp?itemid=RS055331191LV&Submit=Submit

Narucen je 4.2, pa je uletio vikend za dostavu. Ali vec u petak 7.2 je bio u Hrvatskoj.

Pozdrav.

13 godina

Pozdrav,

kupio bi si apgrejdani Haier W718 pa molim savjet di da ga ubodem. Focalprice, Banggood, Geekbuying? Koji su najbrži/najpouzdaniji? Razlika je u par dolara (90-ak).

Inače, mobitel mi se čini taman, 4", IP67, Android 4.2, pristojna baterija. Jedini minus RAM, ali nisam pretjerano zahtjevan korisnik. Mejl, WeChat, forum

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ja sam bio naručio CPU iz latvije i poslao ga je lik 4.2 i isto je 7.2 bio u Hrvatskoj i naravno da je vikend bio tako da je od 8.2 čekao u Osijeku
robimarko@gmail.com
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sorry, this item is no longer available!
17 godina
neaktivan

Moja preporuka je da izbjegavaš webshop Aliexpress za sve skuplje stvari. Samo stranice gdje ima Paypal plaćanje u slučaju gubitka pošiljke ili neispravnog uređaja ti vraćaju novac i možeš se dogovoriti s prodavačem.

16 godina
neaktivan
http://www.banggood.com/INew-V3-5-inch-MTK6582-1_3GHz-Quad-core-Smartphone-p-911969.html Sta je sa ovim inew? Vec tjedan dana pise "Expected restock on (danasnji datum) February 2014" Necu onda bezveze narucivat ako nemaju in stock...
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice