Kako staviti svoj wallpaper na iphone?

poruka: 12
|
čitano: 7.004
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Kako prebaciti sliku sa PCa koju ja hoću na iphone i zatim ju postaviti kao background odnosno wallpaper? npr zelim prebaciti sliku svoje cure sa PCa na iphone i zatim staviti kao background

pls help

1 1 hvala 0
17 godina

Vidim po temama koje otvaras u zadnje vrijeme da se mucis sa tim iPhoneom... Namigiva

Da si nas sluso i uzeo n97, sve bi bilo jednostavnije i lakse.

Pozdrav! Cool

- Psiho246
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Kako staviti svoj wallpaper na iphone?
Psiho246 kaže...

Vidim po temama koje otvaras u zadnje vrijeme da se mucis sa tim iPhoneom... Namigiva

Da si nas sluso i uzeo n97, sve bi bilo jednostavnije i lakse.

Pozdrav! Cool

pa mulo jel sam tražio takav komentar ili pomoć? moj bože......

17 godina
neaktivan

Daj sad za sve što ne znaš na iPhoneu otvori po jednu novu temu...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

psiho stvarno... muci tebe malo a? sindrom jeli? jao si ga jao...

za staviti wallpaper... skini nesto slika(1) ili ako hoces sliku koju si slikao(2) ili imas masu free background download applikacija(3)

(1) dakle skinute slike - upali itunes imas pictures ajde add i nadi folder di su ti wallpaperi i samo ih loadaj te spoji iphone . kada prebacis ajde u pictures na iphonu i viditi ces taj folder onda otvori sliku koju bi i imas doli u desnom donjm kutu ikonicu za koristenje te slike

(2) slikane slike - samo donji desni kut ikonica

(3) aplikacije za skidanje tipa 1000... free wallpapers - program ti sam ili ti rucno vrti slike te koja ti se svidi sejvas te ih kasnije nades u pictures u nekom od foldera te ih postavis da donji desni kut ikonica...

psiho premda nemas iphone zaobidi teme za pomoc korisnicima iphonea jer neznam kako ti sa svojim znanjem i pogrugljivo nekreativnim stavom mozes pomoci

1 1 hvala 0
16 godina
protjeran

hhhmmmm djelomice sam uspio, naime uspio sam prebaciti sliku na iphone ali kad ju želim staviti kao pozadinu on mi ponudi da stavim kao pozadinu ali to vrijedi samo kad se  zaključa iphone a ja sam htio da mogu namjestiti fotku da se nalazi u meniju iza ikonica........(ako me razumijete)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jadan psiho je ljubomoran opet. Sta je s onom inicijativom da mu kupimo iphone?
16 godina
protjeran
Za stavit pozadinu tu gdje ti zelis trebas instalirati winterboard (jailbreak potreban).
16 godina
protjeran
ansha kaže...
Jadan psiho je ljubomoran opet. Sta je s onom inicijativom da mu kupimo iphone?

pa ovo nije normalno......admin reagiraj!

16 godina
protjeran

nema veze uspio sam!!!!!  znači prebacio sam preko itunesa slike sa kompa, potom sa Cydie instalirao  Winterboard i u njemu kliknuo na user wallpaper! uspjeh! eto da pomognem drugima koji imaju isti ovaj problem.  Admine možeš lockati topic

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislim da ste sa offtopicima o psihu covjeku upropastili temu i sada sta god da mu zapne mora otvarati novu,jer je ova krajnje nepregledna :-)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ansha kaže...
Za stavit pozadinu tu gdje ti zelis trebas instalirati winterboard (jailbreak potreban).

A ti bi mogo kroistit edit botun umjesto postat 2 puta i jos neki u ovoj temi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice