Evo za one koje još zanima, sad sam pročitao na XDA da je neki lik pričao sa HTC podrškom i kaže da su mu rekli da su povukli 4.4 nadogradnju i da bi ponovno trebala biti dostupna kroz koj dan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, te bi trebali izdati i FIX za probleme oko WiFi-a i Animationsa u Developer opcijama. Tako se očekuje novi 4.4. ili samo update za one koji imaju.
kako vam uspije baterija trajat dva, tri dana? sta radite sa mobom, samo pozivi i sms??
ja ga punim svaku vecer, pa cak i cesce...
Ja ga vadim samo pred dobrim kokama!
kako vam uspije baterija trajat dva, tri dana? sta radite sa mobom, samo pozivi i sms??
ja ga punim svaku vecer, pa cak i cesce...
Također, kada ga malo više koristim ugasi mi se već oko 4-5 popodne
Moj je relativno nov (koristim ga dva mjeseca) i sve radi savršeno. Baterija zna biti i tri dana ako ga koristim samo za pozive a koristim ga prilično jer nemam kućni telefon. pokušajte da ugasite procese koji ostaju da rade u pozadini i aktivirajte štednju baterije. Da ne govorim o gašenju BT, 3G i WiFi kad ga ne koristite.
Malo mi je trebalo da saznam kako da provijerim CID pošto sam novi na htc-u al evo uspio sam, moj CID je HTC__032 ,kolko sam vidio na netu to je ( HTC-EastEurope HTC__032) , i za sad još uvijek nema nadogradnje na 4.4.2
Malo mi je trebalo da saznam kako da provijerim CID pošto sam novi na htc-u al evo uspio sam, moj CID je HTC__032 ,kolko sam vidio na netu to je ( HTC-EastEurope HTC__032) , i za sad još uvijek nema nadogradnje na 4.4.2
Uskoro,uskoro...mozda i u petak 😀
Ja ga nikako ne mogu, promijenim jezik i sve, ali ništa. Očito nešto pogrešno radim ...

Meni radi, sad sam ga na brzinu upalio i ne vidim da išta ne radi..
Evo ja kontaktirao HTC direktno i dobio ovaj odgovor:
Hvala Vam što ste kontaktirali HTC.
Nazalost, dobili smo obavijest od strane HTC-a da je azuriranje 4.4. za HTC One, trenutno obustavljeno na neko vrijeme, zbog poteskoca koje su se javljale prilikom i nakon instalacije.
HTC vrijedno radi na tome, da se to azuriranje upotpunosti ispravi.
Ne mozemo vam tocno potvrditi kada ce ponovno biti pusten, ali Vi svakako oznacite u svom telefonu opciju za automatsko azuriranje, te cim ono bude dostupno, vi cete dobiti informaciju na svom uredjaju.

Nisam siguran na koje postavke misliš jer samo uključim Google now i radi mi.. ostalo je više manje sve na off još od prije kad mi je Google play services u jednoj ili par verzija rasturao bateriju.
S tim da se Google location reporting sam enablea kad staviš Google now, to mi je isto na off uvijek.. jezik mi English (US) i to je to.
jesi probao onu foru da uninstaliras updates od google searcha, clear data, te update ?
i naravno, jezik na english(USA)
jesi probao onu foru da uninstaliras updates od google searcha, clear data, te update ?
i naravno, jezik na english(USA)
Ma ne bi trebalo bit do jezika problem, kad sam se igrao s tim pred par mjeseci sam stavio i hrvatski pa je radilo, jedino što kad staviš hrvatski nema audio outputa, ali prepoznavanje govora radi..
Koliko traje garancija, 1 ili 2 godine? Ako je jedna, bilo bi mi vrijeme da ga pošaljem zbog ljubičaste kamere, s obzirom da sam ga kupio pred 10 mjeseci...
I kako to ide ako ne živim u Zagrebu, šaljem ga poštom u Agram servis?
Koliko traje garancija, 1 ili 2 godine? Ako je jedna, bilo bi mi vrijeme da ga pošaljem zbog ljubičaste kamere, s obzirom da sam ga kupio pred 10 mjeseci...
Ja svojeg mislim poslati na servis ali tek kad kupim drugi, tak da ne čekam 2-3 tjedna bez mobitela. Jer budući da je moj kupljen u UK, šalju ga u Poljsku na servis.
Postoji li garancija na "gap" na kućištu?
Da nema ove "sredine" između aluminijskih panela, a sa njima i "gapova", ovo bi bio stvarno vrhunski mob.
Ovako, samo jeodličan mob koji gubi vremenom vrijednost zbog nekih skorom nebitnih detalja, primarno nepotrebitih.
Vidim na web-u da ih većina ima ovaj gap.
2 godine je garancija.
Postoji li garancija na "gap" na kućištu?
mislim da ne, cak je HTC rekao da je to normalno... iako je i to ispravljeno u novijim verzijama.
Ma meni ne smeta.
u htc izjavi o garanciji tvrde da je 24 mjeseca garancija na mobitel a 12 mjeseci garancija na accesories :D
Pitanje šta ulazi pod garanciju. Treba čitati sitna slova. Naši telekom operateri su posebna priča. Uveliko me podsjećaju na hotelijere u Dalmaciji....najviše bi voljeli da im platiš i ne pojaviš se.
mene samo zanima šta napravite kada vam se smrzne mobitel buduci se baterija ne moze vaditi?

da, bogme jos nisam procitao da se to ikome dogodilo.. a i ako se dogodi drzanje power tipke 10 sec. gasi mob.
a bome ja sam često vadio bateriju na svom sgs 3 ... nadam se da je tako kako kazete jer planiram kupiti ovaj novi . . .. .
a bome ja sam često vadio bateriju na svom sgs 3 ... nadam se da je tako kako kazete jer planiram kupiti ovaj novi . . .. .
ako se ti ovaj mobitel zamrzne da bi morao vadit bateriju van(koju nemozes) onda ti platim gajbu pive! ovaj mobitel se ne smrzava!
Zato i jeste napravljen tako da se baterija može brzo vaditi....
P.S. Evo ga! Novi HTC One!!! http://news.yahoo.com/leaked-images-htc-one-reveal-gorgeous-design-performance-171012873.html