HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 525.557
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: HTC One

Evo za one koje još zanima, sad sam pročitao na XDA da je neki lik pričao sa HTC podrškom i kaže da su mu rekli da su povukli 4.4 nadogradnju i da bi ponovno trebala biti dostupna kroz koj dan.

16 godina

Da, te bi trebali izdati i FIX za probleme oko WiFi-a i Animationsa u Developer opcijama. Tako se očekuje novi 4.4. ili samo update za one koji imaju. 

ptspclan.com | visit us ^^
11 godina
neaktivan
HTC One

kako vam uspije baterija trajat dva, tri dana? sta radite sa mobom, samo pozivi i sms??

ja ga punim svaku vecer, pa cak i cesce...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

Ja ga vadim samo pred dobrim kokama!{#}{#}{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
stajduhart kaže...

kako vam uspije baterija trajat dva, tri dana? sta radite sa mobom, samo pozivi i sms??

ja ga punim svaku vecer, pa cak i cesce...

Također, kada ga malo više koristim ugasi mi se već oko 4-5 popodne

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan
HTC One

Moj je relativno nov (koristim ga dva mjeseca) i sve radi savršeno. Baterija zna biti i tri dana ako ga koristim samo za pozive a koristim ga prilično jer nemam kućni telefon. pokušajte da ugasite procese koji ostaju da rade u pozadini i aktivirajte štednju baterije. Da ne govorim o gašenju BT, 3G i WiFi kad ga ne koristite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Malo mi je trebalo da saznam kako da provijerim CID pošto sam novi na htc-u al evo uspio sam, moj CID je HTC__032 ,kolko sam vidio na netu to je ( HTC-EastEurope HTC__032) , i za sad još uvijek nema nadogradnje na 4.4.2

11 godina
neaktivan
herbrico kaže...

Malo mi je trebalo da saznam kako da provijerim CID pošto sam novi na htc-u al evo uspio sam, moj CID je HTC__032 ,kolko sam vidio na netu to je ( HTC-EastEurope HTC__032) , i za sad još uvijek nema nadogradnje na 4.4.2

Uskoro,uskoro...mozda i u petak 😀

16 godina
Nego, jeli tko uspio pokrenit Google Now na 4.4.2?
Ja ga nikako ne mogu, promijenim jezik i sve, ali ništa. Očito nešto pogrešno radim ...
16 godina

Meni radi, sad sam ga na brzinu upalio i ne vidim da išta ne radi..

Disregard the constabulary.
12 godina
neaktivan

Evo ja kontaktirao HTC direktno i dobio ovaj odgovor:

Hvala Vam što ste kontaktirali HTC.

Nazalost, dobili smo obavijest od strane HTC-a da je azuriranje 4.4. za HTC One, trenutno obustavljeno na neko vrijeme, zbog poteskoca koje su se javljale prilikom i nakon instalacije.

HTC vrijedno radi na tome, da se to azuriranje upotpunosti ispravi.

Ne mozemo vam tocno potvrditi kada ce ponovno biti pusten, ali Vi svakako oznacite u svom telefonu opciju za automatsko azuriranje, te cim ono bude dostupno, vi cete dobiti informaciju na svom uredjaju.

16 godina
Nontryer, meni što god napravim javi da nije podržan u mojoj zemlji? Moš stavit sliku postavki?
16 godina

Nisam siguran na koje postavke misliš jer samo uključim Google now i radi mi.. ostalo je više manje sve na off još od prije kad mi je Google play services u jednoj ili par verzija rasturao bateriju.

S tim da se Google location reporting sam enablea kad staviš Google now, to mi je isto na off uvijek.. jezik mi English (US) i to je to.

15 godina
sardax kaže...
Nontryer, meni što god napravim javi da nije podržan u mojoj zemlji? Moš stavit sliku postavki?

jesi probao onu foru da uninstaliras updates od google searcha, clear data, te update ?

i naravno, jezik na english(USA)

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.2.2014 13:52 (Igor666).
16 godina
Igor666 kaže...

jesi probao onu foru da uninstaliras updates od google searcha, clear data, te update ?

i naravno, jezik na english(USA)

Ma ne bi trebalo bit do jezika problem, kad sam se igrao s tim pred par mjeseci sam stavio i hrvatski pa je radilo, jedino što kad staviš hrvatski nema audio outputa, ali prepoznavanje govora radi..

16 godina
HTC One

Koliko traje garancija, 1 ili 2 godine? Ako je jedna, bilo bi mi vrijeme da ga pošaljem zbog ljubičaste kamere, s obzirom da sam ga kupio pred 10 mjeseci...

I kako to ide ako ne živim u Zagrebu, šaljem ga poštom u Agram servis? 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
power_user kaže...

Koliko traje garancija, 1 ili 2 godine? Ako je jedna, bilo bi mi vrijeme da ga pošaljem zbog ljubičaste kamere, s obzirom da sam ga kupio pred 10 mjeseci...

Ja svojeg mislim poslati na servis ali tek kad kupim drugi, tak da ne čekam 2-3 tjedna bez mobitela. Jer budući da je moj kupljen u UK, šalju ga u Poljsku na servis.

hobi:moj-android.net
15 godina
neaktivan
HTC One

Postoji li garancija na "gap" na kućištu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
phoenix2003 kaže...

Da nema ove "sredine" između aluminijskih panela, a sa njima i "gapova", ovo bi bio stvarno vrhunski mob.

Ovako, samo jeodličan mob koji gubi vremenom vrijednost zbog nekih skorom nebitnih detalja, primarno nepotrebitih.

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
HTC One

Vidim na web-u da ih većina ima ovaj gap.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
power_user kaže...

2 godine je garancija.

phoenix2003 kaže...

mislim da ne, cak je HTC rekao da je to normalno... iako je i to ispravljeno u novijim verzijama.

15 godina
neaktivan
HTC One

Ma meni ne smeta{#}.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

u htc izjavi o garanciji tvrde da je 24 mjeseca garancija na mobitel a 12 mjeseci garancija na accesories :D 

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

Pitanje šta ulazi pod garanciju. Treba čitati sitna slova. Naši telekom operateri su posebna priča. Uveliko me podsjećaju na hotelijere u Dalmaciji....najviše bi voljeli da im platiš i ne pojaviš se.{#}

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One

mene samo zanima šta napravite kada vam se smrzne mobitel buduci se baterija ne moze vaditi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
To mi se još nije dogodilo, a i ne znam da se komu dogodilo. Dugo držanje power tipke bi to trebalo riješit.
15 godina
HTC One

da, bogme jos nisam procitao da se to ikome dogodilo.. a i ako se dogodi drzanje power tipke 10 sec. gasi mob.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One

a bome ja sam često vadio bateriju na svom sgs 3  ... nadam se da je tako kako kazete jer planiram kupiti ovaj novi . . .. .

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
tonček kaže...

a bome ja sam često vadio bateriju na svom sgs 3  ... nadam se da je tako kako kazete jer planiram kupiti ovaj novi . . .. .

ako se ti ovaj mobitel zamrzne da bi morao vadit bateriju van(koju nemozes) onda ti platim gajbu pive! ovaj mobitel se ne smrzava!

Error 404 Not Found
15 godina
neaktivan
tonček kaže...

Zato i jeste napravljen tako da se baterija može brzo vaditi....{#}

P.S. Evo ga! Novi HTC One!!! http://news.yahoo.com/leaked-images-htc-one-reveal-gorgeous-design-performance-171012873.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2014 22:11 (phoenix2003).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice