Thomson TG782i optima

poruka: 7
|
čitano: 3.831
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Thomson TG782i optima

Pozdrav!

Imam navedeni ruter te me zanima mogu li navedeni ruter koristiti za spajanje na optimu. Naime probao sam sve da ga spojim na optimu ali nikako, inače ruter je t-comov te je na njega stavljen D-maxov firmware.

Zahvaljujem :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Thomson TG782i optima

bump

15 godina
neaktivan

Pogledaj si ovo. Možda pomogne.

13 godina
Thomson TG782i optima

i dalje ništa, kad bi barem mogao naći originalni T-comov firmware za ovaj ruter, samo to je očito nemoguća misija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možda firmware koji si instalirao nema podršku za annex A. Koliko na ovoj stranici vidim, kod zadnje verzije firmwarea za Thomson 782i piše: "782_824B.bin". Ovo B možda znači annex B. A da ubaciš starije verzije firmware-a? Kod verzije 8.2.3 piše: "ZYUOAA8.23A". Kod 8.2.1 ništ ne piše, ali pokušaj i sa tom verzijom.

Ovaj forum je posvećen Thomson ruterima, pa možda tamo rješenje nađeš. Učlani se i pitaj članove. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 1:35 (D1001).
13 godina
Thomson TG782i optima

I dalje ništa... ali mogu se pohvalit da sam swe firmware-ove isproba ali bez uspjeha {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

{#}  Ako ne radi, nabavi "normalan" ruter za Optimu i gotovo. Ili kontaktiraj korisnika @MoMo koji se je isto bavio tim modelom Thomsona, pa da čuješ i njegovo mišljenje. Njegova tema.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice