Stvaranje upitne mreze

poruka: 1
|
čitano: 587
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Stvaranje upitne mreze

dakle sve je pocelo time da mrezni disk smeta u dnevnoj sobi jel zuji hladnjak nemos spavat,dakle premjestio bi ga u donji dio kuce ali mu treba dat internet,sto je neizvedivo kablom mora bit bezicno..

otiso u links i kupio tp-link tl-wa730re reko dat cu mu internet preko tog range extendera ali jednostavno ne razumijem kako, imam osjecaj da sam uzo groblje od uredaja i da ne radi kako bi trebo..

spojim ga mreznim na komp i ne zeli uopce ga prepoznat nakon sto sam ga  restarto par puta napokon ga nade, konfiguriram ga a on i dalje ne prima net sa mojeg rutera...koma vracam ga sutra

pa imam pitanje sta drugo uzet a da: 1. jednostavnije ga konfigururat i da je bolje kvalitete

2. da mogu pristupit preko svog kompa bezicno na njega i konf. ga(ako je moguce)

3. da se moze pristupit preko wifi-ja na njega i vidjet kaj ima u mreznom disku, te isto konfigurirat i njega

pitanje je samo jel to sve izvedivo sa nekim ap-om ili ne... molio bi neki odgovor ako me tko razumio... hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice