Spajanje gigabit rooter/switch na 10/100 ADSL root

poruka: 3
|
čitano: 3.063
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Zanima ma da li je moguce spojiti (vjerujem da je) drugi gigabitni rooter ili switcher na vec postojeci ADSL rooter T-Comov Thompson 780i WL?

Ako je moguce, sto i kako konfigurirati?

Zanima me da li se mogu povezati preko gigabitnog rootera ili switch-a gigagitnom brzinom ili ce ona ovisiti o Thomsonovom grzinom od 100 Mbit-a?

Posjedujem Acerov Laptop koji ima Gbit lan i WDTV Live Hub takodjer sa Gbit lanom, pa me zanima spajanje istih preko mreze tom brzinom...

Da li je moguce ili ne...?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Spajanje gigabit rooter/switch na 10/100 ADSL
DazeZG kaže...

Pozdrav svima,

Zanima ma da li je moguce spojiti (vjerujem da je) drugi gigabitni rooter ili switcher na vec postojeci ADSL rooter T-Comov Thompson 780i WL?

Ako je moguce, sto i kako konfigurirati?

Zanima me da li se mogu povezati preko gigabitnog rootera ili switch-a gigagitnom brzinom ili ce ona ovisiti o Thomsonovom grzinom od 100 Mbit-a?

Posjedujem Acerov Laptop koji ima Gbit lan i WDTV Live Hub takodjer sa Gbit lanom, pa me zanima spajanje istih preko mreze tom brzinom...

Da li je moguce ili ne...?

Spojiš gigabitni switch na ADSL router i to je to. nemaš što posebno konfigurirati. Ono što je na switchu ide 1 Gbit/s, ono što ide preko ADSL-a na stotki.

14 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru.

Zanima me kada bih spojio drugo rooter na već postojeći - kako bi to išlo?

Razmišljam nabaviti Wifi 802.11n/g/b sa Gbit-nim 4 portom  koji bi spojio na Thomson-a (ovome bih isklučio WiFi).

Model je ovaj:

http://www.trilit.hr/index.php?page=shop.product_details&product_id=3176&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=588

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice